POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
23 Şubat 2018 Cuma - 10:55

Karataş'tan çarpıcı mesajlar: 'İttifak' açıklaması ve İYİ Parti'ye anket göndermesi!

MHP İl Başkanı Karataş'tan önemli mesajlar geldi. 'İttifak'ın yerel seçimde geçerli olmayacağını ve Büyükşehir ile 30 ilçede aday çıkaracaklarını ifade eden Karataş, İYİ Parti'ye anket göndermesi yaparken MHP Lideri Bahçeli'nin Mart ayı içinde kente geleceğini de söyledi.

Karataş tan çarpıcı mesajlar:  İttifak  açıklaması ve İYİ Parti ye anket göndermesi!

İZMİR - AK Parti ile MHP tarafından hazırlanan Cumhur İttifakı, TBMM’ye sunuldu. Ankara, siyasetteki bu gelişmeyi tartışırken, bu ittifakın yerel seçimlere yansıyıp yansımayacağı merak konusu oldu.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yerel seçimlerde şuan için herhangi bir siyasi parti ile ittifak yapmayı düşünmediklerini açıkladı. Büyükşehir Belediyesi ile 30 ilçede belediye başkan adayı çıkaracaklarını ifade eden Karataş, adayların taşıması gereken kriterleri de belirledi.

Karataş, "Buradaki ittifak tamamen Cumhur İttifakı... Yerel seçimlerde de böyle bir ittifak şuan için söz konusu değil" dedi. Meclis üyesi adayların ile belediye başkan adayı gösterilecek isimlerin mahallesinde sevilen, sayılan, itibarı olan insanlardan seçileceğine işaret eden Karataş, "Hizmet üreten, halkın sıkıntılarını ortadan kaldıran, çalışmalarını adil şekilde yapan, herkese hizmet götüren, hak ve hukuku gözeten belediye başkan adaylarımız olacak" dedi.

SON 1.5 YILDA 20 BİN ÜYE
MHP İzmir İl Başkanı Karataş, partisinin üye sayısını arttırmak için yaptıkları çalışmalara da değindi. Son bir yıl içerisinde İzmir’de MHP’ye katılanların sayısını 20 bin olarak açıklayan Karataş, MHP'de geçmişte sıkıntı yaratan bir kısım insanların bugün MHP'de olmadıklarını,  sıkıntılı süreci atlatarak huzur bulduklarını söyledi. Karataş, "Üye sayısının artması ve MHP’nin tercih edilmesinin bir diğer nedeni liderimiz Devlet Bahçeli’nin geçmiş yıllarda Türkiye’nin yaşayabileceği güvenlik sorunu ile ilgili öngörü ve kaygılarının ne derece doğru olduğunun görülmesi. Burada yine MHP’nin ülkenin şuan bulunduğu sıkıntılı süreçten çıkması ile ilgili yaptığı çalışma, fedakarlık, sağladığı katkı da göz önünde bulunduruluyor. Bu da İzmir halkının MHP’ye üye olmasını sağlıyor. Partimize, bu zamana kadar hiç görmediğim bir yöneliş var. Bu nedenle çok mutluyuz. MHP’nin siyasi alanda mensubiyet duygusu taşıyan birçok üyesi artık alanda olacak ve bu da MHP’nin çalışmalarına büyük oranda katkı sağlayacak" dedi.

"HEPSİ İYİ PARTİ’YE GİTMEDİ"
İYİ Parti’ye giden ve dönmek isteyenlerin olduğunu ayrıca gitmeyenlerin de bulunduğunu savunan Necat Karataş,  YSK’ya müracaat ederek kaç kişinin MHP’den istifa ettiğini öğrendiklerini kaydetti. 14 ilçenin yer aldığı birinci bölgede bir buçuk yıl içerisinde toplamda 249 kişinin MHP’den istifa ettiğini aynı şekilde ikinci bölgenin sonuçlarını da birkaç gün içerisinde alacaklarını açıklayan Karataş, orada da durumun çok farklı olmadığını düşündüğünü belirtti. Karataş, "Burada 249 kişinin tamamının İYİ Parti’ye gitmediğini görüyoruz. MHP’nin geçmiş zamanlarda içerisinde kargaşa çıkaranların asıl amacının partimizde bir yönetim değişimi ya da değişim olmadığı tam tersine dönüşüm istediklerini net olarak parti üyelerimiz gördü" dedi.

İYİ PARTİ’YE ANKET GÖNDERMESİ
MHP'li Karataş, İYİ Parti’nin yaptırdığı anketleri de hatırlatarak, "Birileri gibi vara yoğa muhalefet yapalım, 3 oy arttıralım anlayışında değiliz. MHP her seçime iddialı bir şekilde hazırlanıyor, 2019’a da iddialı bir şekilde hazırlanacak. Birileri ‘anket yaptırdık, İzmir’de durumumuz şu’ şeklinde açıklamalar yapıyor. O zaman birileri bir şeyler çizer, önünüze anket şeklinde bir çizelge koyar, sonra ‘Ben de yüzde 80 alırım’ denilebilir. Ama bunlar farazi. Önümüzdeki süreci görmek lazım. Bizim hedefimiz İzmir’de en yüksek oyu almak" dedi.

BAHÇELİ İZMİR’E GELECEK
MHP’li belediyelerin olduğu yerlerde oldukça ciddi ve güzel çalışmaların ortaya konulduğunu kaydeden Karataş, Aliağa ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni örnek göstererek, şunları söyledi: "İzmir ile Manisa’yı karşılaştıramam. Bu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e haksızlık olur. İzmir gibi bir kentte çöp bertaraf tesisi yok. Hatta İzmir’in de ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip. Sadece bu değil birçok çalışma yaptı. Adaylarımız, bu kapasitede ve bu anlayışta çalışacak belediye başkanları olacak."

Karataş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Mart ayı içinde İzmir'e geleceğini söyledi. (DHA)

 
Karabağlar'da Başkan sahada: Mahalle ziyaretleri tam gaz!
 
TSK Afrin'de son durumu açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Purçu'dan Yeliz Yeşilmen'e tepki
CHP İzmir Milletvekili Purçu, Yeşilmen'in bir magazin programında kullandığı ...
Ve yardımcı doçentlik resmen kaldırıldı
"Yardımcı doçentlik" kadrosu yerine "doktor öğretim üyesi" kadrosunun ...
Hollanda'dan skandal karar
Hollanda’da 1915 olaylarıyla ilgili ‘soykırım tasarısı’ mecliste kabul ...
 
KDV Kanunu Meclis'e geliyor
Milyonları ilgilendiren düzenleme haftaya TBMM’ye geliyor
İTB'den Zeytin Dalı Harekatı'na destek
İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, TSK ...
Erdoğan Afrin'deki son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Coğrafyamızın şu anda içinde bulunduğu ...
 
MHP’li Kadınlar'dan Mehmetçik’e ‘el emeği’ destek
MHP İzmir Buca İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Birimi TSK’nın Afrin’de ...
CHP'den ittifak çıkışı: Verilecek tavizimiz katkımız yok!
CHP Grup Başkanvekili Özel, seçim ittifakına ilişkin düzenlemeye dair, ...
'İttifak'ın oy pusulası da belli oldu!
AK Parti ve MHP'nin uzlaşmasıyla hazırlanan ittifak teklifinin ardından ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri