POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
19 Mart 2023 Pazar - 11:47

Karşıyaka '1-1' eriyor!

Karaköprü Belediyespor deplasmanındaki yenilginin ardından evinde düşme hattındaki Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka, altın değerinde puanları kaybederek zirve yarışında geriye düştü.

Karşıyaka  1-1  eriyor!

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanındaki yenilginin ardından evinde düşme hattındaki Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka, altın değerinde puanları kaybederek zirve yarışında geriye düştü. Şampiyonluk hedefiyle ara transfer döneminde üst liglerden 7 önemli takviye yapan Kaf-Kaf, ikinci yarıda son 4 maçta tek galibiyetle yetinip bir bir eridi. Son 4 maçlık periyotta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Karşıyaka, bitime 10 hafta kala şampiyonluk umutlarını azaltıp rotasını Play-Off'a çevirmeye başladı. 

Yeşil-kırmızılılarda taraftarlar, Eskişehirspor'un maçta 58'inci dakikada kazandığı penaltıda rakip futbolcu Melih'in kaleci Yusuf kendisine temas etmemesine rağmen kendisini yere bıraktığını belirterek o anın görüntülerini sosyal medyada paylaşıp Hakem Levent Buğra Vartemel'e tepki gösterdi. Penaltı golüyle yenik duruma düştükten sonra puanı yıldızı Emre Gemici'nin muhteşem röveşatasıyla kurtaran Karşıyaka, bu beraberlikle yeniden Play-Off hattına da döndü. Puanını 40 yapan İzmir temsilcisi, 52 Orduspor'a 4-0 yenilen Nevşehir Belediyespor'u averajla geride bıraktı.

EMRE'NİN BOŞU YOK
Karşıyaka'ya gelmeden önce 2 sezonda 44 gol atıp yeşil-kırmızılılarda sezonun ilk yarısındaki performansı eleştirilen santrfor Emre Gemici, ikinci yarıda coştu. Sezonun ilk devresinde 17 haftada yalnız 3 gol atabilen Emre, ikinci yarıda 7 maçta 6 kez ağları sarstı. Son 3 maçta üst üste Hacettepe 1945, Karaköprü Belediyespor ve Eskişehirspor'u boş geçmeyen Emre, Eskişehir'e uzun yıllar unutulmayacak bir gol attı. Emre, toplamda 9 gole ulaşarak takımın en skoreri Fatih Taşdelen'i yakaladı.

HAKEME SERT TEPKİ
Karşıyaka Yönetim Kurulu, Eskişehirspor maçını yöneten Hakem Levent Buğra Vartemel için sert bir açıklama yaptı. Yeşil-kırmızılılar, "Bu bir hakem yönetimi değil, ahlaksızlıktır. Bu takım oynadığı birçok maçta çokça pozisyona girmesine rağmen iki sezondur penaltı kullanamazken uyduruk kararlarla hakkının yenmesi, son maç özelinde sadece tek bir pozisyonda 6 dakika duraklayan oyunun sonuna yalnızca 7 dakikalık bir süre eklenmesi rezalettir, kabul edilemez."

?"Asgari düşünme yetisi olan birinin yalnızca rakip oyuncunun kendini yere bırakma biçimiyle bile uzaktan yakından temasın olmadığını anlayabileceği bir pozisyonda penaltı kararı uydurmak, iyi niyetten söz edilebilmesini mümkün kılmamaktadır. 110 yıllık köklü bir camiayı kafanızda kurguladığınız projelere alet etmeye çalışmaya kalkarsanız, bunun altında ezilirsiniz. Hiçbir zaman fazlasını istemedik, yalnızca hakkımızı istiyoruz. Bu dakikadan sonra alacağımız cezaların hiçbiri umurumuzda değil. Karşıyaka Spor Kulübü'nün hakkını sizden söke söke alıncaya kadar durmayacağız, durduramayacaksınız" ifadelerine yer verdi. (DHA)

 
Balçova’da şehit aileleri onuruna yemek
 
Altay'ı bireysel hatalar yaktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray'dan Lale Orta açıklaması
Galatasaray Kulübü, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta hakkında ...
Beşiktaş evinde hata yapmadı!
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği İstanbulspor'u ...
Altay Karadeniz'den eli boş dönüyor: 3-1
Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında oynanan mücadelede Çaykur Rizespor, Altay'ı 3-1 yendi.
 
Fenerbahçe'den Altay Bayındır'a yeni sözleşme
Fenerbahçe kaleci Altay Bayındır ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladığını duyurdu.
Karşıyaka Eskişehirspor'la yenişemedi!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta geçen hafta Karbel Karaköprü Belediyespor ...
Altınordu rahat nefes aldı!
Spor Toto 1'inci Lig'de hafta içinde Gökhan Ünal yerine takımın bu sezonki ...
 
Bucaspor 1928 seriyi sürdürecek
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta hafta içinde evinde lider Kocaelispor'u ...
Altınordu 3 puanı son dakikalarda kaptı!
Spor Toto 1'inci Lig'de 27'nci haftanın açılış maçında Altınordu evinde ...
Galatasaray'ın serisine Konya nokta koydu!
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Arabam.com ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri