POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Çorlu tren katliamı davasında karar!
Çorlu tren katliamı davasında karar!
İYİ Parti'de kurultay öncesi üst düzey istifa
İYİ Parti'de kurultay öncesi üst düzey istifa
10 Şubat 2019 Pazar - 11:35

Karşıyaka'da vefalı açılış!

Karşıyaka Belediyesi’nin Şemikler’de yapımını tamamladığı 10’uncu mahalle merkezi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi adı verilen tesis, binlerce vatandaşa ücretsiz sosyal hizmetler sunacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ali Rıza Bodur, Şemikler ile özdeşleşmiş bir siyaset çınarıdır. Sosyal projelerimizi, vefa duygumuzla beslemekten mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Karşıyaka da vefalı açılış!

Karşıyaka’ya kazandırdığı yeni yatırımları, topluma hizmet etmiş değerlerin isimleriyle taçlandıran Karşıyaka Belediyesi, Şemikler Mahallesi’nde inşa edilen yeni mahalle merkezine de CHP 20. ve 22. Dönem İzmir Milletvekili ve eski il başkanlarından Ali Rıza Bodur’un ismini verdi. Karşıyaka’daki 10’uncu mahalle merkezi olan tesis, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eşi Zehra Akpınar ve Ali Rıza Bodur ile birlikte; CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, geçmiş dönem milletvekilleri Türkan Miçoğulları, Kemal Vatan, Bülent Baratalı, CHP İl ve İlçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı. 



HİZMET AŞKIYLA 5 YIL 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Onurla, gururla ve hizmet aşkıyla geçen bir 5 yıl yaşadık. Bu süreçte 6 seçim, bir darbe girişimi, 2 yıl OHAL ve ekonomik kriz yaşadık. Tüm bu zorlukları bahane etmeden yatırım yaptık, hizmet ettik. Hakkında soruşturma açılmayan, kamuyu zarara uğratmayan, belediyesine Mülkiye Müfettişi girmeyen bir belediye başkanı olarak nöbetimi devredeceğim. Bu tesis, atıl durumdaki bir pazaryeriydi. Biz binlerce insana hizmet edecek bir mahalle merkezine dönüştürdük ve Ali Rıza Bodur’un ismini verdik. Hizmet aşkımızı vefa duygusuyla süsledik. Hayırlı olsun” dedi. 

“EN BÜYÜK GURUR” 
Törene katılan Ali Rıza Bodur “İl Başkanı seçildim, milletvekili seçildim, onlarca önemli görev aldım ancak bir fani olarak yaşayabileceğim en büyük mutluluğu ve gururu bugün yaşıyorum. Bu onuru bana yaşatan Akpınar’a teşekkür ediyorum. 5 yılda çok güzel işler yaptı. Siyasette bazen yol kazaları olur ama eminim ki uzun yıllar bu topluma hizmet edecek görevler alacaktır” dedi. 



“UNUTULMAYACAK YATIRIMLAR” 
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel “Hüseyin Mutlu Akpınar çok önemli işlere imza attı, unutulmayacak yatırımlar yaptı ve vefa duygusunu da hep ön planda tuttu. Keşke herkes Sayın Akpınar gibi vefalı olabilse. İnanıyorum ki siyasette çok önemli görevlere gelecektir” dedi. Şemikler Mahalle Muhtarı Mehmet Kasap da Başkan Akpınar’a teşekkür etti. 

ATIL PAZAR YERİNDEN MODERN TESİSE 
Şemikler Ali Rıza Bodur Mahalle Merkezi Projesi; yıllar önce pazar yeri olarak inşa edilen ancak zaman içinde kullanım dışı bırakılan atıl binada hayata geçirildi. Toplam 550 metrekare kapalı alana sahip olan tesiste, 3 ana toplantı ve etkinlik salonu ile idari ofis ve mutfak oluşturuldu. Engelli kullanımına da uygun olarak tasarlanan merkezde, ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursları düzenlenecek. Sağlık, hukuk ve psikoloji gibi alanlarda uzmanların katılımıyla söyleşiler yapılacak, seminerler düzenlenecek. Sosyalleşme, dayanışma ve yardımlaşma ortamları yaratılacak. 

 
Zeybekci'den İzmir'de heyecan yaratan proje: Yazılım ve film vadisi!
 
Sinüzit ameliyatında beyin duvarı delindi... Hayatı karardı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe'nin yemek kitabı tanıtıldı
Güzelbahçe Belediyesi Kültür Yayınları'nın 7.si olan 'Sağlıklı Mutfak ...
Buca'da Türkiye’de ilki gerçekleşti
Buca Belediyesi Türkiye’de bir ilke imza atarak bünyesinde sadece zihinsel ...
Bornova'da çocuklara çifte atölye
Bornova Belediyesi’nin sosyal projelerden biri olan Çocuk Kulübü, sayıları ...
 
Uğurlu'dan, Ziraat Odası'na hayırlı olsun ziyareti
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ziraat Odası Başkanlığına yeniden ...
Başkan Akpınar personeliyle kucaklaştı
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediye çalışanlarıyla ...
5 haftada 'ekolojik okuryazarlık'
İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi, 5 hafta sürecek “Herkes ...
 
Başkan İnce'den esnaf ziyareti mesai
Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, esnafı ziyaret etti, sorunlarını dinledi.
Başkan Soylu’dan çiftçi ve esnafa müjdeler
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ziraat Odası ile Menderes ...
Biogaz devrimi: Harmandalı yeniden doğacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Harmandalı Katı Atık ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri