POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı!
Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı!
Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!
Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!
İsrail ile Hamas arasında esir takası olacak mı?
İsrail ile Hamas arasında esir takası olacak mı?
Silahlı saldırı iddianamesinde detaylar ortaya çıktı!
Silahlı saldırı iddianamesinde detaylar ortaya çıktı!
26 Ocak 2022 Çarşamba - 11:43

Karşıyaka'ya 1 yılda 5 teknik direktör!

Karşıyaka, son 1 yıl içinde 5 teknik direktör değiştirdi.

Karşıyaka ya 1 yılda 5 teknik direktör!

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta toplam 17 yeni transfer yaptığı sezonda şampiyonluk hedeflerken amatör kümeye düşme hattı sınırına gelen Karşıyaka, son 1 yıl içinde 5 teknik direktör değiştirdi. Dün jet operasyona giderek teknik direktör Ahmet Taşyürek'le yollarını ayırıp Erman Güraçar'ı göreve getiren, futbol şube başkanlığına da İrfan Ilgazlı'yı getirip, A takım sorumlusu olarak mevcut şube başkanı İbrahim Palaoğlu'nu görevlendiren Kaf-Kaf, futbolda başarı hedefiyle teknik adam değirmeni gibi çalıştı. Karşıyaka'da 2019-2020 sezonunda göreve gelen mevcut futbol şube yönetimi, o yıl ligin ilk 3 haftası sonunda takıma önceki sezon Play-Off oynatan Mesut Toros'un yerine Soner Tolungüç'ü kulübe döndürdü.

Karşıyaka, o sezon Tolungüç'le 2'nci Lig'i finalde ıskalayıp geçen sezon 3'üncü Lig'e lider olarak başlasa da ardından ibre tersine döndü. İlk yarının sonunda büyük düşüş yaşayarak Play-Off hattından çıkan Kaf-Kaf'ta Tolungüç, 28 Ocak 2021'de istifa ederken, ardından bir türlü çıkış yakalamayan takımda 1 yılda toplam 5 teknik direktör çalıştı. Yeşil-kırmızılılarda Tolungüç sonrası geçen sezon teknik direktör İbrahim Cezayir yönetiminde 44 puanla yedinci sırada tamamlandı. Bu sezona 5 yıldır süren transfer yasağını geçici olarak kaldırarak umutlu başlayan Kaf-Kaf, henüz 19 maçta üçüncü teknik direktörünü görevlendirdi.

BÜYÜKKARCI'YLA 11'İNCİ İSİM
Sezona Cüneyt Biçer'i teknik direktörlüğe getirerek başlayan Karşıyaka'da takım 6 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi, 3 beraberlikle 6 puan alınca tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı. Golsüz biten Gümüşhanespor deplasmanına Sportif Direktör Atilla Güneş yönetiminde çıkılırken, ardından göreve gelen Ahmet Taşyürek döneminde 12 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle 14 puan toplandı. Grupta 21 puanla zirvenin 25, Play-Off hattının 12 puan gerisinde kalan Kaf-Kaf'ta Taşyürek'le yolların ayrıldığı saatlerde adı daha önce de birçok kez kulüple anılan Erman Güraçar göreve geldi. 

Kariyerinde Beşiktaş dahil uzun yıllar Süper Lig’de birçok kulüpte forma giyen, Bucaspor ve Manisaspor’da sportif direktörlük, Somaspor, Ayvalıkgücü, Halide Edip Adıvarspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Niğde Anadolu FK’da teknik direktörlük yapan Güraçar'ın yardımcısı olarak eski futbolculardan Fuat Uçar ve Süleyman Küçük görev yapacak. Erman Güraçar, Ocak 2018'den beri 4 yıldır kulübü yöneten Başkan Turgay Büyükkarcı döneminde Halim Okta, Cihat Arslan, Erol Özgür, Ufuk İskender, Aytekin Sümbül, Mesut Toros, Soner Tolungüç, İbrahim Cezayir, Cüneyt Biçer ve Ahmet Taşyürek'ten sonra görev yapan 11'inci teknik direktör oldu.

TARAFTARDAN TEPKİ
Teknik direktör değirmeni gibi çalışan Karşıyaka'da sosyal medyada birçok taraftar son alınan kararlar sonrası yönetime tepki gösterdi. Yeşil-kırmızılı birçok taraftar, teknik direktör değişimlerinin çare olmadığını, sorunun teknik adam ve transfer tercihleri nedeniyle futbol şubesi ve yönetimde olduğunu iddia etti. Bazı taraftarlar da futbolda bir türlü başarı gelmemesi, stat ve tesis hayallerinin yarıda kalması nedeniyle yönetimi istifaya davet etti. (DHA)

 
Hem hücumda hem savunmada fark yarattı!
 
Menemenspor'dan Oğuzhan da tamam!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hem hücumda hem savunmada fark yarattı!
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya çok iyi başlangıç yapan ve ilk 4 ...
Galatasaray Başkanı Elmas'tan çarpıcı açıklamalar
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek programında ...
Karşıyaka’da Güraçar dönemi
TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta düşme hattına yaklaşınca teknik direktör ...
 
Karşıyaka Taşyürek dönemi sona erdi
Karşıyaka'da teknik direktör Ahmet Taşyürek ile yollar ayrıldı.
Göztepe’de Maestro kendini kanıtladı
Spor Toto Süper Lig'de son olarak deplasmanda Medipol Başakşehir’i 2-1 ...
Enis Destan'dan Altınordu'ya anlamlı veda
Altınordu'dan Süper Lig lideri Trabzonspor'a transfer olan Enis Destan, ...
 
Karşıyaka'da futbola yeni yapılanma
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta yıllardır süren yasağı geçici olarak açıp ...
İzmir'in finalistleri kabusu yaşıyor!
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen sezon İstanbul'da oynanan Play-Off finalinde ...
Kalecisiz Komorlar 10 kişi kaldığı maçta Kamerun'a direndi!
Afrika Uluslar Kupası'nda birinci kalecisi sakatlık, iki yedek kalecisi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Soyer’in İstanbul mesaisi ve İzmir’de 1 Nisan sonrası
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri