POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
7 Kasım 2019 Perşembe - 11:37

Kayıp kadını en son gören kişi çıkan iki kadın cinayetinin sanığı tutuklandı

İzmir'de 20 yıl önce Nilgün Kırlı'yı (33) boğarak öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis çarptırılan, 15 yıl kaldığı cezaevinden afla çıktıktan sonra teyzesi Gülümser Bulut'u (66) öldürdüğü iddiasıyla tutuksuz yargılanmaya başlanan Yunus Kahraman (39), 7 ay önce ortadan kaybolan Özlem Akusta ile en son görüşen kişi olmasının ortaya çıkması üzerine polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Kahraman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayıp kadını en son gören kişi çıkan iki kadın cinayetinin sanığı tutuklandı

Buca'da 1999 yılında meydana gelen olayda, o dönem 19 yaşında olan Yunus Kahraman, Şirinyer semtinde Nilgün Kırlı'ya ait iş yerinde çalışmaya başladı. İddiaya göre bir süre sonra kasada eksik para olduğunu fark eden Kırlı, Kahraman'ı işten çıkardı. İşten çıkarıldıktan 2 ay sonra Kahraman, gizlice girdiği evinde Kırlı'nın başına odunla vurdu. Yaşanan arbede sırasında Kahraman, genç kadını, boğazını sıkarak öldürdü. Nilgün Kırlı'dan haber alamayan yakınları, girdikleri evde de bir ize rastlamadı. Bir süre sonra ise apartman sakinleri, Kırlı'nın balkonundan kötü kokular gelmesi üzerine polisi aradu. Eve gelen polisler, Kırlı'nın cansız bedenini balkonda halıya sarılı halde buldu. Gözaltına alınan ve halıda DNA'sı bulunan Kahraman, yargılandığı davada, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 15 yıl kaldığı cezaevinden afla çıktı.

YİNE BENZER CİNAYET, YİNE KAHRAMAN

20 Ağustos 2018 yaşanan olayda da Konak ilçesi Altıntaş Mahallesi 352 Sokak'taki evde yaşayan Gülümser Bulut'tan kızı Hatice Ayhan, uzun süre haber alamadı. Ayhan, beraberine teyzesini de alıp, çevredeki hastanelerde annesini aradı. Daha sonra teyzesiyle birlikte eve gelen Hatice Ayhan, salondaki çekyatı açtığında ise annesi Gülümser Bulut'un battaniyeye sarılı cesedini buldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, binadaki güvenlik kamaralarından Gülümser Bulut'un evine bir erkeğin girdiğini ve içeride 2 saat 48 dakika kaldığını belirledi. HTS kayıtlarından cinayet saatinde evdeki erkeğin Bulut'un yeğeni Yunus Kahraman olduğu ortaya çıktı. Kahraman ile şüpheli ifadeler veren Hatice Ayhan gözaltına alındı. 2 kuzen tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ATM GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Gülümser Bulut'un öldürülmesiyle ilgili dava devam ederken, geçen 2 Nisan günü Özlem Akusta esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Akusta'nın kaybolmasındaki sır perdesini aralamaya çalışan Cinayet Büro ekipleri, kadının en son görüştüğü kişinin Yunus Kahraman olduğunu belirledi. Kahraman ile Akusta'nın, Fahrettin Altay Meydanı'nda buluştukları, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ve HTS kayıtlarından ikilinin Karaburun'a gittikleri ortaya çıktı.

Kayıp olan Özlem Akusta'nın kredi kartından para çekildiği bilgisi üzerine de ATM'nin güvenlik kameraları mercek altına alındı. Kamerada para çeken kişinin yüzü görünmezken, bu kişinin Kahraman'ın aynı el ve parmak yapısına sahip olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine polis, Kahraman'ın peşine düştü. Ancak Kahraman, uzun süre kaçmayı başardı. Teknik ve fiziki takibi sürdüren polis, Kahraman'ı saklandığı evi tespit edip, yakaladı. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Yunus Kahraman tutuklanarak Buca Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. (DHA)

 
Fikirler yarışıyor, AK Gençler tartışıyor
 
25 yaşındaki uzman çavuş kabine yenildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in cennetinde flamingo dansı zamanı!
Dünyanın en önemli sulak alanları arasında yer alan Gediz Deltası'ndaki ...
İzmir'de imalathanede korkutan yangın
Bornova ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
350 müşteri, 107 personelli otele tahliye şoku!
Konak ilçesinde bulunan otel, mahkemenin tahliye kararı vermesinin ardından ...
 
Şule Çet davasında kritik rapor!
Üniversite öğrencisi Şule Çet'in Ankara'da bir plazanın 20. katından şüpheli ...
Kupada İzmir takımlarının rakipleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi yapıldı. Kupada İzmir’i temsil ...
Çocukların yuvarladığı lastik 2 kadına çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Bayraklı ilçesinde, bir grup çocuğun oyun oynamak için yuvarladığı kamyon ...
 
Erdoğan: Bağdadi'nin hanımını yakaladık
Beştepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdadi'nin ablasının ardından ...
Bebekli, hamile ve hasta yolculara uçuş önceliği!
DHMİ Genel Müdürü Keskin, havalimanlarında hareket kabiliyeti kısıtlı ...
Ilıcak ve Altan'ın tahliye kararına İzmir'den itiraz!
Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği, tahliye edilen gazeteciler Nazlı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri