POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
16 Nisan 2018 Pazartesi - 08:50

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de 2.gün mesaisi: Örgüte '2019' mesajları ve 16 Nisan çıkışı!

CHP Lideri Tire’deki çifte açılışlı Pazar mesaisinin ardından yeni haftayı da İzmir’e açtı. Kılıçdaroğlu ilk olarak konakladığı otelde CHP İzmir Örgütü'yle bir araya geldi ve 2019 yolunda önemli mesajlar verdi. Kılıçdaroğlu Balçova’daki 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nun açılış konuşmasında da çarpıcı bir 16 Nisan çıkışına imza attı.

Kılıçdaroğlu ndan İzmir de 2.gün mesaisi: Örgüte  2019  mesajları ve 16 Nisan çıkışı!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesi İzmir’deki temaslarını sürdürüyor.

- KILIÇDAROĞLU’NDAN İZMİR’DE ÇİFTE AÇILIŞ: ‘KOCA’ ÖVGÜ VE ERDOĞAN’A SALVO!...

- İZMİR’DEKİ İKRAMDA İLGİNÇ ÇIKIŞ: ERDOĞAN BENİ BÖYLE GÖRSE…

Kente Pazar günü gelen ve Tire’de yapımı tamamlanan 15 bin kişilik stat ile arıtma tesisinin açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yeni haftayı da İzmir’de açtı. 



ÖRGÜTLE BULUŞTU... NE MESAJ VERDİ? 

CHP Genel Başkanı konakladığı Kaya Termal Otel’de İzmir Örgütü’yle bir araya geldi. Buluşmaya CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Tuncay Özkan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı. 

Kılıçdaroğlu buluşmada örgüte önemli mesajlar verdi. CHP Lideri'nin örgütten kavgaları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak 2019 yılında yapılacak kritik seçimlere kilitlenmesini istediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanları, ilçe başkanları kavga etmesin... Kavga ediyorlarsa haklı-haksıza bakmaksızın görevi bıraksınlar! Partiyi bıraksınlar. Kavgayı bir kenara bırakın, kırgınlıkları bir kenara bakın. 2019’daki kritik seçimlere kilitlenin. İlla kavga edecekseniz 2019’da Türkiye demokrasiye kavuştuktan sonra edin. Türkiye’nin umudu biziz. Canla başla çalışın...Partide yer alan isimler parti militanıdır. Militan gibi çalışın. Kapı kapı dolaşın. Mahallenin, sokağın durumuna göre propaganda yapın! İlçesinde seçim kazanacağına inanmayan varsa bıraksın gitsin..." dedi. 

Kılıçdaroğlu toplantının ardından Balçova’da ilçe belediyesi tarafından 60'ya yakın panelistin katılımıyla düzenlenen 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nun açılış konuşmasını yaptı.



DEMOKRASİ AYIBININ YILDÖNÜMÜ! 
CHP Genel Başkanı, ''Bugün 16 Nisan mühürsüz seçimin, demokrasi ayıbının yıldönümü... YSK'ya yuvalanan bir grup çete onların arzuladığı sonucu ilan etti'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de ''Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek'' konulu toplantıda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:
Bugün 16 Nisan mühürsüz seçimin, demokrasi ayıbının yıldönümü. YSK'ya yuvalanan bir grup çete onların arzuladığı sonucu ilan etti.

''OSMANLI'NIN VARLIĞI HALİNDE OKUYAMAYACAKTIM''
Anadolu'nun kuş uçmaz kervan geçmez bir köyünde doğdum. 7 kardeşten üniversiteye giden sadece benim. Osmanlı'nın varlığı halinde ben okuyamayacaktım ama cumhuriyet bize eşit yurttaşlığı getirdi eğitim aydınlanmayı getirdi.

Üniversite bilgi üretecek sanayici üretilen bilgiyi elle tutulur metaya dönüştürecek. Yetenekli insanlara bilim insanlarına yaratıcı beyinlere demokrasisi ve eğitimleri gelişmiş olan ülkeler kapılarını sonuna kadar açıyorlar. Katma değeri yükse olan ürünleri de bu ülkeler üretmeye başlıyorlar.

Eğitimi bir partiye militan yetiştirmek için programlarsanız ülkenin geleceğini ateşe atmış olursunuz. Yaşadığımız süreçlerden birisi budur. Cumhuriyeti kuranlar eğitime ve öğretmene olağanüstü önem vermişlerdir. Savaş meydanlarından Gazi Mustafa Kemal Ankara'daki maarif toplantısına gelip katılmıştır. O savaş kazanılacak ama o kazanımın başarılı sürekli olmasının yolu eğitimden geçiyordu.

''ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU ÇIKARILMALIDIR''
Önce öğretmenler için Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarılmalıdır. Öğretmenleri klasik devlet memurları yasasından çıkarmak zorundayız hakimler için nasıl ayrı bir kanun varsa öğretmenler için de ayrı bir kanun olmalı.

''KADROLU SÖZLEŞMELİ ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BU AYIBA DA SON VERMELİYİZ''
Kadrolu sözleşmeli ücretli öğretmen bu ayıba da son vermeliyiz. Öğretmen öğretmendir ve kadroludur çalışır. Taslağımız hazır olduğunda bütün paydaşlara göndereceğiz. Zorunlu eğitimin kesinlikle parasız olması lazım. Öğrencinin ayakkabısından öğle yemeğine kadar her şeyin devlet tarafından karşılanması lazım. Kesinlikle taşımalı eğitime son vereceğiz. En geç 2 yıl içinde hiçbir öğrenci benim yurdum yoktur diyecek. Bütün annelere babalara söz veriyorum. Gelecek çocuk oturacak yurdunda kalacak.

''BÜTÜN ÖĞRETMENLERE 3600 EK GÖSTERGEYİ GETİRECEĞİZ''
Öğretmen arkadaşlarımız emekli olduklarında gelirlerinde düşme var ek iş arayışına giriyorlar. Bunu da düşündük. Bütün öğretmenlere 3600 ek göstergeyi getireceğiz. Öğretmene destek lafla olmuyor.

''ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ'NDE YATILI MESLEK LİSELERİ KURACAĞIZ''
Siyasi tercihlere göre öğretmen alınmaz, atamalar yapılmaz. Bütün mesele atamaların liyakat esasına göre yapılmasıdır. Bütün Organize Sanayi Bölgeleri'nde yatılı meslek liseleri kuracağız. Öğrenci gelecek ailesine asla yük olmayacak. Nitelikli ara elemana ihtiyacımız var.

''2017'DE 2 MİLYONA YAKIN ÇOCUĞUMUZ OKULA GİDEMEDİ''
3. sınıftan itibaren staja başlayacaklar. Mezun olduklarında da işleri hazır olacak. Buna iş garantili eğitim diyoruz. 2017'de bir ayıptan da söz edeyim size; 2 milyona yakın çocuğumuz okula gidemedi. Aileler yoksul bu çocuklar okullaşamıyor. Bir siyasal iktidar bir avuç tefeciye teslim olmuş durumda. Milyarlarca dolar faiz ödüyorlar.''

CHP Genel Başkanı’nın sempozyum mesaisinin ardından kentten ayrıldı. Kılıçdaroğlu, Ankara’da MYK toplantısına katılacağı ve Salı günkü grup toplantısına hazırlanacağı için saat 14.00’te özel uçakla İzmir’den Başkent’e hareket etti. 

 
AK Parti İzmir'de yönetime talipliler görüşme odasına!
 
Macron: Türkler ve Ruslar'ı ayırmayı başardık!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'de yönetime talipliler görüşme odasına!
AK Parti İzmir’de gözler 28 Nisan’daki il kongresinde. İl yönetiminde ...
İzmir siyasetinde bir ilk: Başkanın bahçesinde kongre zirvesi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül sıra dışı bir toplantıya imza attı. Şengül ...
Erdoğan: Bizi kurla tehdit etmeye kalkmayın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki hareketlilikle ilgili olarak "Kalktılar ...
 
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’deki ikramda ilginç çıkış: Erdoğan beni böyle görse…
Tire’ye giderken yolunu kesen üreticileri kırmayan CHP Lideri, kendisine ...
Erdoğan: Pensilvanya'daki sen de geleceksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu ana kadar 80 tanesini FETÖ'nün yurt dışından ...
Yücel'den 'Kemalpaşa' mesajı: AKP polemik, CHP stat yapar!
CHP İl Başkanı Yücel, Kemalpaşa İlçe Danışma Kurulu'na katılarak partililere ...
 
"Alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır"
Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal silah ...
AK Parti İzmir’de gündem 28 Nisan... Şengül anlattı: Mitingli kongre!
AK Parti İzmir İl Kongresi 28 Nisan Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu’nda ...
CHP Karaburun Kadınları sokağa indi!
CHP Karaburun Kadın Kolları toplantılarını sokaklara taşıdı. CHP Karaburun ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri