POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Çorlu tren katliamı davasında karar!
Çorlu tren katliamı davasında karar!
İYİ Parti'de kurultay öncesi üst düzey istifa
İYİ Parti'de kurultay öncesi üst düzey istifa
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
13 Mayıs 2018 Pazar - 11:42

MHP İl Başkanı Karataş'tan iddialı 24 Haziran çıkışı!

TÜRKAV'ın yeni binasının açılış töreninde konuşan MHP İl Başkanı, "Türk milletinin ve Türk devletinin yararına olan Cumhur İttifakı hem İzmir’de hem de Türkiye’de en yüksek oyu alacaktır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda büyük Türk milletinin güveniyle ve büyük bir oyla seçilecektir" dedi.

MHP İl Başkanı Karataş tan iddialı 24 Haziran çıkışı!

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) İzmir Şube Başkanlığının yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, MHP İlçe Başkanları, 27. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayları ve vakfın üyeleri ve yöneticileri katıldı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın destekleri ile kurulan Engelliler Mehteran Takımı’nın çaldığı marş ve türkülerle topluluk büyük bir coşku ile eşlik etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardında açılış konuşmasını yapan TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci “Böyle güzel bir günde aramızda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diyerek başladığı konuşmasında “TÜRKAV 6 Mayıs 1989 yılında dönemin MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş beyefendinin talimatlarıyla kurulan, kamudaki Ülkücü- Türk Milliyetçilerinin yuvasıdır.  Zor şartlar altında görev yapan tüm kamu kuruluşlarında çalışan üyelerine ve vakfın yönetiminde bulunan yakın çalışma arkadaşlarıma teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

Törende konuşan MHP İl Başkanı Necat Karataş ise, “Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in talimatlarıyla 1989 yılında kurulup, Türk milliyetçisi kamu çalışanlarına emaneti olan TÜRKAV’ın İzmir Şubesinin yeni hizmet binasının açılışındaki bu coşkuyu gördüğüme çok memnun oldum. Zor şartlarda görev yapan kamudaki Milliyetçi-Ülkücü kadrolara böyle bir hizmet binası kazandırdıkları için başta Kamu Çalışanları İzmir İl Başkanı Birol Demirci olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ederim, sağ olsunlar, var olsunlar.
Ayrıca Türkiye Kamu-Sen’den istifa ederek farklı partilerden Milletvekili aday adayı olanlara itafen de İl Başkanı Necat Karataş; Başbuğumuzun talimatı ve Genel Başkanımızın katkılarıyla TÜRKAV’ın kamuda ektiği tohumlardan doğan Türk Kamu-Sen Ülkücü- Türk milliyetçilerinin, kamu çalışanlarımızın alın teri, rızkı ile kurulan bu günlere büyük mücadelelerle getirilen, güçlü ve Türk milliyetçi olan bir sendikadır. Yıllarca bu sendikada görev yapan, buradan aldığı güç ile istifa ederek farklı siyasi partilerden ipsiz, sapsız düşüncelerle aday olanlara sesleniyorum. Buradan büyük bir aile olduğumuzu bu inşalardan oy devşirmeye kalkmayın, bu insanların emeğini kendi gücünüz gibi göstermeye kalkmayın. Bu işin bedeli ağır olur, hiçbiriniz altından kalkamazsınız" dedi. 

Karataş, ""Ülkü Ocakları ile, sendika ile, kamu çalışanları ile biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin de siyasi arenadaki tek temsilcisi MHP’dir. Hiçbir ferdimizin başka bir partiye oy vermesi söz konusu bile değildir" diye konuştu. 

24 Haziran'da yapılacak erken seçime de değinen MHP İl Başkanı, "Türk milletinin ve Türk devletinin yararına olan Cumhur İttifakı hem İzmir’de hem de Türkiye’de en yüksek oyu alacaktır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda büyük Türk milletinin güveniyle ve büyük bir oyla seçilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dava arkadaşlarıma 24 Haziran seçimlerinde üstün başarılar diliyorum. Milletin iradesinin Cumhur İttifakı olacağına yürekten inanıyorum. Allah bizleri mahcup etmesin bu mukaddes yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı. 

 
Uzmanından Ramazan için kritik uyarılar!
 
İzmir 19 Mayıs ruhuyla koştu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce'den miting öncesi İzmir'de sürpriz ziyaret: Ana'ya gitti!
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Manisa mitingi öncesi Zübeyde ...
Erdoğan'dan Bahçeli'nin af önerisine ilk yanıt!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti öncesi Atatürk ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uçakta liste mesaisi!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın milletvekili listeleriyle ilgili ilk çalışmasını ...
 
Cumhurbaşkanı aday listesi kesinleşti!
YSK kararına göre, cumhurbaşkanı kesin aday listesi Erdoğan, İnce, Akşener, ...
Başbakan’dan Bahçeli’nin af önerisine yanıt
Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli’nin cezaevi affı önerisiyle ilgili ...
AK Parti İzmir'de SKM'den Ramazan teyakkuzu
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Seçim Koordinasyon ...
 
Milletvekili Aday Adayı Kavalar'a ilçesinde sandık şoku!
CHP İzmir’de milletvekili aday listelerine yönelik örgütte genelge mesaisi ...
Kılıçdaroğlu İzmir'de iş kadınlarıyla bir araya geldi: Vazgeçmeyin...Yılmayın!
İzmirli iş kadınları, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
MHP'li Koç'tan Anneler Günü Kahvaltısı
İzmirli siyasetçi ve iş adamı Murat Koç’un geleneksel hale getirdiği Anneler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri