POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Çorlu tren katliamı davasında karar!
Çorlu tren katliamı davasında karar!
15 Mayıs 2019 Çarşamba - 22:11

MHP İl Başkanı Şahin'den ünlü komedyene sert eleştiri!

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılar arasında yer alan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı eleştiri bombardımanına tuttu. Şahin, Yılmaz’ın İzmir’de gerçekleşecek olan gösterilerine gidip gitmeyeceğine ilişkin soruya, “Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok" dedi.

MHP İl Başkanı Şahin den ünlü komedyene sert eleştiri!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Milliyetçi Hareket PartisiMHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, basın mensupları ile bir araya geldiği iftar programında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şahin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

BİZ MEMLEKET AŞIĞIYIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Şahin, “Bizim siyasetten muradımız bir yere gelmek değil. Biz 21’inci yüzyılın gönül erleriyiz. Biz çocukluğumuzdan büyüklüğümüze kadar ömrümüzü milletimize, memleketimize adamış aşık insanlarız. Memleket aşığıyız. Şu olalım, burayı yönetelim gibi bir amacımız yok. tabii ki kazanmak istiyoruz ama kızıl elmamız memleketimizin birliği, dirliği, refahı, büyümesidir. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak istiyoruz” diye konuştu.

OY VERMİYORLAR DİYE KÜSÜP GİTMİYORUZ, DİRENİYORUZ

Şahin şöyle devam etti: ‘Siz kazanmak istemiyor musunuz?’ diyenler olacaktır. Biz kazanmak istiyoruz ama memleket bize o oyu vermiyor. Biz de ısrarla inatla, direniyoruz. İnsanlar oy vermiyorlar diye küsüp gitmiyoruz. Mücadele ediyoruz, kazandığımızı da düşünüyoruz. Zaferlerimiz de yok değil arada. Memleketin dönüm noktalarında zaferlerde katkımız olduğunu düşünüyoruz. Amacımız memlekete hizmet…”

HASAN TAHSİN DOSYASI LİDERDE

Konak ilçesinin isminin Hasan Tahsin olarak değiştirilmesi önerisiyle ilgili konuşan Şahin, “Diğer siyasi partilere de gideceğim. İzmir’de de yerelin olurunu mutlaka isteyeceğim, işbirliği söz birliğine gideceğim. Sayın Genel Başkanımızla Pazar Günü görüştüm, dosyayı aldı; “Ben inceleyeyim inceleteyim enine boyuna hazırlanalım öyle gündeme getirelim” dedi. Dosya şuan onda... Ben bunu açıkladığım gün gündem boştu ama ertesi gün İstanbul bombası düştü böyle bir arada kaynama oluştu ama başaracağımıza inanıyorum” dedi.

MHP NEDEN İKTİDAR OLAMIYOR?

 ‘MHP neden iktidar olamıyor?’ sorusunu yanıtlayan Şahin, “Biz kendimizi anlatamıyoruz. Daha iyi anlatacağız” dedi.

SOYER İLE BİR ARAYA GELECEK Mİ?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile önümüzdeki süreçte kentle ilgili bir konuda bir araya gelip gelmeyeceğine ilişkin soruyu yanıtlayan Şahin, “Milletimizi ilgilendiren bir konuda bir araya gelmekten imtina etmem. MHP tarihinde CHP ile de birliktelikler var başka partilerle de birliktelikler var. Bizim siyasetten muradımız millete hizmet, ülke menfaati. Milletimize hizmet olan her yerde CHP ile de Ak Parti ile de işbirliği yaparız” açıklamasında bulundu.  

İSTANBUL’A GİDECEĞİZ

23 Haziran İstanbul seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için Haziran ayı içerisinde İstanbul’a gideceklerini aktaran Şahin, “Seçime Amerika, Almanya tüm Avrupa yakın ilgi gösteriyor, CHP, HDP ilgi gösteriyor, PKK’nın dağ kadrosu ilgi gösteriyor. Baktık çok ilgi gösterilen bir yer, bizde dedik ki; İzmir’den biz niçin ilgi göstermiyoruz. Partili 100 avukatımızla 30 ilçe başkanımızla 80 il yönetim kurulu üyemizle İstanbul’a gideceğiz” ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ’A YAYLIM ATEŞİ

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu desteklemesini eleştiren Şahin, Yılmaz’ın İzmir’de gerçekleşecek olan gösterilerine gidip gitmeyeceğine ilişkin soruya da yanıt verdi. Şahin, “Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok. Afrin’de 100 bin asker mermi altındayken oraya giden sanatçılarla dalga geçen, yalaka diyenler değil miydi bunlar? Bunların yaptıkları niye demokratlık da ötekilerin başka bir şey? Bunlar şimdi İmamoğlu’nun yalakası değil mi? Bugün törenlerde biri ‘her şey çok güzel olacak’ dedi. Bu bize mahalle baskısı değil midir? Ben de, ‘hoşt’ dedim. Oradaki bin kişi duyacak şekilde söyledim” diye konuştu.

 
Başkan Oran’dan kritik maç öncesi Göztepe taraftarına otobüs sözü!
 
İzmir'deki kan donduran siyanür dehşetinde flaş gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Tanal: Odama ziyaretçileri almasam...
Meclis’e girmeye çalışan 2 kişiden birinin göştüğü CHP’li Mahmut Tanal, ...
"S-400'de erteleme ya da durdurma söz konusu değil"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, S-400’lerle ilgili olarak "Şu anda ...
MHP'de o ilçenin yeni başkanı belli oldu
MHP Beydağ İlçe Başkanlığı’na Muhittin Yeşilçayır getirildi.
 
'İstanbul seçimi soruşturma'sı 3 dosyada birleştirildi
İstanbul'un Maltepe, Kadıköy ve Ataşehir ilçelerinde yerel seçimlerde ...
CHP'li Polat Karşıyaka Stadı'nı Meclis'e taşıdı: Cezalandırılmak mı isteniyor?
CHP’li Polat, Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Karşıyaka Spor ...
YSK Başkanı Güven'den seçmen listesi açıklaması!
YSK Başkanı Sadi Güven, bazı seçmenlerin YSK'da kaydını bulamadığına yönelik ...
 
CHP’li Beko 25 bin hastanın yarım kalan tedavisini sordu
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, SGK’nın hastanelere ödenen payı kaldırmasıyla ...
Başkan Sürekli'den Ramazan buluşmaları: Dertleri tek tek not ediyor!
Ramazan ayı bitene kadar, İzmir’de olduğu her gün farklı bir sahur ve ...
CHP İl Başkanı Yücel'den 'Hasan Tahsin' mesajı
Yücel, Milli mücadelenin sembol ismi, Şehit Gazeteci Hasan Tahsin'in, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri