POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
21 Eylül 2018 Cuma - 15:55

MHP İzmir'de resmen Şahin dönemi: Devir teslimde kim/ne mesaj verdi?

Teşkilata yaklaşık 7 yıldır başkanlık yapan Necat Karataş'ın sürpriz istifa kararı sonrası MHP Genel Merkezi’nin talimatıyla il başkanlığı görevine atanan Eski İl Başkan Yardımcısı Veysel Şahin düzenlenen törenle görevi devraldı. Başkanlar ve vekiller törende birlik mesajları verdi.

MHP İzmir de resmen Şahin dönemi: Devir teslimde kim/ne mesaj verdi?

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Teşkilatı'nda Necat Karataş dönemi resmen sona erdi. 

Teşkilata yaklaşık 7 yıldır başkanlık yapan Necat Karataş'ın sürpriz istifa kararı sonrası MHP Genel Merkezi’nin talimatıyla il başkanlığı görevine atanan Eski İl Başkan Yardımcısı Veysel Şahin düzenlenen törenle görevi devraldı. 



MHP İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleşen törene Karataş ve Şahin'in yanı sıra MHP İzmir Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu ve Hasan Kalyoncu, MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda partili katıldı.

Tören sonunda TÜRKAV İl Başkanı Birol Demirci, Necat Karataş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Öte yandan yeni başkan Şahin, devir teslim töreninin akabinde önce yeni il yönetim kurulu sonra da ilçe başkanları ile bir araya gelecek.



YENİ BAŞKAN’DAN BİRLİK MESAJI
Devir teslim töreninde konuşan MHP İzmir’in yeni Başkanı Veysel Şahin, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP İl Başkanı Şahin şunları söyledi: Bugün burada sizin olan emanete, mukaddesata ve davaya yine hep birlikte sarılmak için toplanmış bulunuyoruz… Dünümüzle, bugünümüzle ve yarınımızla burada nöbetteyiz! Bizim için eski, yeni ve öteki yoktur. Tek bir amaç için bir araya gelen insanlarda ayrılık ve bölünme olmaz. İşte bu bütünlük bizim en büyük gücümüzdür. Hep birlikte bu gücü iktidar yapmak için mücadele edeceğiz. Hepinizi iyi tanıyor neler yapabileceğinizi çok iyi biliyor ve sizlere güveniyorum. Başaracağımıza da yürekten inanıyorum. Görevi devraldığım kardeşim ve dava arkadaşım Necat Karataş’a bugüne kadar verdiği mücadele için çok teşekkür ediyorum. Yine ve her zaman beraberiz. Bu vesile ile bize bu görevi layık gören Türk Dünyasının ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye şükranlarımı sunuyorum.Yolu yolum, sözü sözümdür! Yine Genel Merkez Başkanlık Divanımıza ve MYK’mıza da huzurlarınızda çok teşekkür ederim. Ve sizlere… Elli yıllık şerefli mazimizde canını vermekten kaçınmayan ve her türlü zorlu şartta davasını omuzlayan Ülküdaşlarıma dualarımı sunuyorum. Allah beni sizlerden ayırmasın.’’

TEŞKİLATA GÖREV ÇAĞRISI
Teşkilata görev çağrısı yapan da Şahin, ‘’Önümüzde ulaşmamız gereken önemli hedefler var. Tüm dava arkadaşlarımı birlikte çalışmaya, Türk Milleti için görev yapmaya çağırıyorum. Kapımız ve gönlümüz herkese açık… Türkiye için, İzmir için ve davamız için başını taşın altına koyacak tüm dava arkadaşlarımı; kardeşlerimi ve büyüklerimi omuz omuza yürümeye davet ediyorum. Sizlerle birlikte zafere ulaşacağımıza da inanıyorum. Türkiye için, İzmir için ve davamız için başını taşın altına koyacak tüm dava arkadaşlarımı; kardeşlerimi ve büyüklerimi omuz omuza yürümeye davet ediyorum. Sizlerle birlikte zafere ulaşacağımıza da inanıyorum’’diye konuştu.



"HELALLİK İSTEMİYORUM GİTTİĞİM BİR YER YOK"
7 yıllık görevine veda eden Karataş’ın öne çıkan mesajları ise şöyle:  
2011 yılında Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in İzmir’e görevlendirmesi neticesinde 7 yıldır görev yapmaktayım. Bu kutlu göreve bizi layık gören genel başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Dolayısıyla bu görev süresi sonunda görevimi çok değerli kardeşim uzun yıllardır birlikte görev yaptığım, teşkilatımıza büyük emekleri geçen Veysel Şahin’e görevi devretmenin mutluluğu içerisindeyim. Veysel Şahin ülkücüdür, bizim de kardeşimizdir. Bundan sonra Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in emrinde İzmir’de Veysel Şahin başkanımızın önderliğinde hizmete devam edeceğiz. MHP İzmir İl Teşkilatı’nın bundan sonraki yapacağı çalışmalara daha titizle, gayretle sarılacağına inanıyorum. Ben de MHP’nin bir evladı olarak Veysel başkanımın emrinde, liderimin işaret ettiği doğrultuda, teşkilatımın emrinde görev yapaya devam edeceğim. Önümüzde bir mahalli idare seçimi var. Mahalli idareler seçimine giderken MHP’ nin İzmir’de büyük gayretler göstereceği ve İzmir’de yeni yönetim anlayışının gelmesi için gerekli katkıyı sağlayacağına inanıyorum. İzmir’in birikmiş bir sürü sorunu vardır. Önümüzdeki süreçte İzmir’de yönetim değişecekse İzmir MHP’nin arzu ettiği gibi üreten belediyecilik ile yönetilecekse, Veysel Şahin başkanımızın büyük gayretleri ile olacaktır. Burada bir nöbet değişimi var. Helallik istemiyorum çünkü gittiğimiz bir yer yok. Ama eğer helallik isteseydim MHP seçime giderken,  gayret sarf etmeyen, oy vermeyen, verdirmeyen MHP’den ziyade başka siyasi partiye destek veren hiçbir Allahın kulundan helallik istemezdim. MHP’de değişim dönüşüm peşine düşen, Sayın Devlet Bahçelisiz bir MHP arzusunda olan kimseden helallik istemezdim. El birliği ile liderimizin talimatı doğrultusunda il başkanımızın emirleriyle görev yapmaya devam edeceği. Bu zamana kadar birlikte görev yaptığım herkese sonsuz saygılarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Ülkenin gelecekteki iktidarını inşa edecek kadrolar yine sizlerseniz, hepinizin gereken gayreti göstereceğine inanıyorum. Zafer kazanma arzusu ile hep birlikte çalışacağız...

VEKİLLER NE MESAJ VERDİ? 
Törende konuşan MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, “Biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. İl Başkanlığında sadece isimler değişti. İlde yeni bir bakış açısının oluşmasına sağlayacak. Daha çok çalışacağız. Daha çok hizmet için mücadele vereceğimizi buradan kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.  

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise “Buradaki en önemli tanıklığımız şu; Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi sen ben yok biz varız. Önce, vatandan sonra millet sonra partimiz gelir diyerek arkadaşlarımızın için taht kurdu. Necat Karataş’a teşekkür ediyoruz, Veysel Şahin’in başarılar diliyorum. İzmirimizi daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız''ifadelerini kullandı.



ACAR, KARATAŞ’TAN HELALLİK İSTEDİ
Törende konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Eski İl Başkanı Necat Karataş’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek helallik istedi. Acar, ‘’Bugün bir bayrak değişimi gerçekleşiyor. İzmir’e ülkemize, partimize hayırlı olmasını diliyorum. İzmir’de şuan 1 belediyemiz var, Veysel Başkanımızla birlikte bunun kat ve kat üstüne çıkacağımıza inanıyorum’’dedi.

 
Çakıroğlu ismi Başkent'te de yaşayacak!
 
Başkan Piriştina'dan önemli uyarı: Yardım adı altında...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Münbiç'te ABD ile ortak devriye yola çıkıyor!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile Münbiç'te ortak devriyenin ...
CHP’li Kılıç: Türk vatandaşlığı bu kadar ucuz mu?
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, ...
Adalet Bakanı Gül'den Berberoğlu açıklaması
Adalet Bakanı Gül, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na verilen cezanın ...
 
Karşıyaka'da gündem yine stat: Akpınar ile Çiftçioğlu'ndan karşılıklı salvolar!
Yapımı beklenen yeni stadın ihalesinin açılan davalar sonrası ikinci kez ...
CHP İzmir'den eğitime 12 maddelik çözüm bildirisi
CHP İzmir Örgütü eğitimde yaşanan sorunları anlatarak 12 maddelik çözüm ...
Soyer’den kente destek teşekkürü ve sert çıkış: Kuştan korksak darı ekmezdik!
AK Parti cephesinden gelen eleştirilere paralel bazı medya kuruluşlarında ...
 
Kocaoğlu'ndan siyaset gündeminin odaklandığı soruya çarpıcı yanıt: Beni aşar!
Kocaoğlu, "Partiniz yerel seçimlerde ittifak yapmalı mı" sorusuna, "İttifak ...
CHP Tire'den 56 gence 'altıok' rozeti
CHP Tire İlçe Başkanlığı 56 gence ‘altıok’ rozeti taktı. İlçe Başkanı ...
CHP Heyeti Mardin'de 'krizden çıkışı' anlattı
CHP milletvekilleri Zeynel Emre, Mahir Polat ve Burhanettin Bulut’tan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri