POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
18 Kasım 2019 Pazartesi - 12:41

MHP'li Şahin: Milli mutabakatın adımları İzmir'den atılır!

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Türk Milleti büyük bir milletin adı, Türkiye de ortak milli değerlerin ülkesidir. İzmir ise bu değerlerin kalbidir. Milli ve ahlaki değerlerde sevgi ve saygıyla bir araya gelirsek büyük bir toplumsal mutabakat kurmuş oluruz. Bu mutabakatın ilk adımlarını da İzmir’den atabilir ve Türkiye’nin hizmetine sunmuş oluruz. Siyasi başarının yolu gönülleri fethetmekten geçer, biz bunu başarmalıyız” dedi.

MHP li Şahin: Milli mutabakatın adımları İzmir den atılır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Türk Milleti büyük bir milletin adı, Türkiye de ortak milli değerlerin ülkesidir. İzmir ise bu değerlerin kalbidir. Milli ve ahlaki değerlerde sevgi ve saygıyla bir araya gelirsek büyük bir toplumsal mutabakat kurmuş oluruz. Bu mutabakatın ilk adımlarını da İzmir’den atabilir ve Türkiye’nin hizmetine sunmuş oluruz. Siyasi başarının yolu gönülleri fethetmekten geçer, biz bunu başarmalıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yeni il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Gaziemir’de tertip edilen kahvaltıda bir araya geldi. “Tanışma ve Birlik Kahvaltısı” adı verilen organizasyona yoğun bir katılım sağlandı.

Eşlere Seslendi
Kahvaltı programına eşleri ile birlikte katılan partililere seslenen Şahin, “Bizler mukaddes bir davanın mensuplarıyız. Başta kendi eşim olmak üzere çalışma arkadaşlarımızın eşleri hanımefendilere sesleniyorum, Türkiye ve Türk Milleti dünya üzerinde çok önemli bir yerde duruyor. Tarihi birikimlerimiz ve milli sorumluluklarımız bizi önemli görevleri yapmaya sevk ediyor. Dünyaya ve bilhassa bölgemize kan ve gözyaşı hâkim. Muzlum insanlar, soydaşlarımız ve dindaşlarımız sığınacak güvenli bir liman arıyorlar. Gözleri ve kalpleri ile bizi arıyor ve bizi bekliyorlar. Biliyorlar ki Türk’ün olduğu yerde zulüm ve haksızlık olmaz. Tarih buna şahitlik etmiştir. Türk beklenendir, Türklük, medeniyettir. Değerli hanım kardeşlerim, işte eşlerinizin böyle mukaddes görevleri var. Bulundukları her yerde bu davayı bir adım ileri götürmek için uğraşıyorlar. Lütfen sizler de onlara destek olun. Bugün burada sizlerin de olmanızı istememin sebebi işte bu. Sizler eşlerinize destek olursanız, daha güçlü ve daha büyük adımlar atarız. Lütfen desteğinizi eksik etmeyin” dedi.

Milli Mutabakat İzmir’den Başlar
Konuşmasında Türkiye’nin güçlü bir toplumsal mutabakata ihtiyaç duyduğunu da vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Dünyada yaşanan vahşet Türk Milletini tarihi bir göreve doğru zorluyor. Bundan kaçamayız. Türkiye önüne çıkan engelleri aşıyor ve dışarıda çok büyük adımlar atıyor. Fakat bu adımları daha sağlam atabilmek için Ülkemizde çok güçlü bir mutabakata ihtiyacımız var. Milli ve ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı sevgi, saygı ve adalete dayalı bir milli mutabakat yapmalıyız. Burada bizlere yani İzmirli Türk Milliyetçilerine çok önemli görevler düşüyor. Çünkü üzerinde yaşadığımız bu şehir Türkiye değerlerinin kalbini oluşturuyor. Bu değerleri buradan herekte geçirerek Türkiye’ye açabilir, Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu toplumsal mutabakatı gerçekleştirebiliriz. Dikkat edin biz Türkler şehirlerimize ‘İl’ deriz. Eski Türklere göre il, insanların içinde barış, sevgi ve saygıyla yaşadığı şehirler demektir. İşte güçlü ve büyük cihan devletleri kurmamızın şifresi bu. İnsanları barış, sevgi, saygı içinde yaşatabilmek. Ben bunu yeniden başarabileceğimize inanıyorum. Mazlum insanların özlemle beklediği Türk bunu başaracaktır. İzmir’de bunun ilk adımlarını atılabiliriz. Milli ve Ahlaki değerlerde bir araya gelen insanlar neleri başarmaz ki? Çalışma arkadaşlarımla her alanda böyle bir sevgi ve saygı seli başlatacağız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Bu birliği kursa kursa yine biz Türk Milliyetçileri kuracaktır” açıklamasını yaptı.

Önce Türkiye ve İzmir
Son olarak MHP’nin siyasi misyonundan bahseden Şahin sözlerini şöyle tamamladı; “Bizim kimseyle şahsileşmiş bir mücadelemiz yok. Biz Türk Milliyetçisiyiz. Davamızın temelini sevgi, saygı ve birlik oluşturuyor. Tek kaygımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de her zaman vurguladığı gibi önce Türkiye’nin varlığı, birliği ve bütünlüğüdür. Üzerinde yaşadığımız İzmir’e de bu gözle bakıyor. Onun tarihi ve kültürel kodlarına dayanan, huzur içinde yaşanabilen ve herkesin İzmir’de yaşamaktan memnun olduğu bir şehir olmasını istiyoruz. Bizim tek önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. Siyasetimizin boyu da boyutu da bu ölçü üzerinde şekillenir.” 

Partililerin yoğun katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıların her ay bir başka ilçede gerçekleştirileceği öğrenildi.

 
Soyer 'İstanbul'daki arsa'nın satışının gerekçesini açıkladı!
 
Erdoğan: Bizim derdimiz 'petrol' değil, 'insan' dedik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan 3 günlük İzmir mesaisi: Programda neler var?
CHP’de yerel seçimlerde seçilen 252 belediye başkanı, 21-22-23 Kasım’da ...
AK Parti'de Sürekli'den kamp raporu!
İl Başkanı Sürekli, "Yarın seçim olacakmış gibi sahadayız, çalışıyoruz. ...
CHP'li Polat 'Go Kart' kararını Meclis'e taşıdı: Bakan Kurum'a 5 soru!
CHP İzmir Milletvekili Polat, zeytin bahçelerinin olduğu alana Go Kart ...
 
Sındır: O bakanlığın bütçesi 3 katına çıkmalı!
Sındır, tarımı kalkındırmak ve ülke ekonomisini üreterek büyüyen bir ekonomi ...
İYİ Parti'de 'rozet' şov: Kim ne mesaj verdi?
İYİ Parti İzmir'de, İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenen partiye ...
AK Parti vekil zeytin çizdi, salamura yaptı
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Çeşme Tarımsal Kalkınma ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan iktidara EYT çıkışı!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) sorunlarını ...
Karşıyaka'da AK Parti'den maaş ve makam aracı çıkışı, belediyeden madde madde yanıt!
AK Parti İlçe Başkanı Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay için, ...
CHP'de Pazar mesaisinde sandıkta rekabet vardı: İşte kazananlar/kaybedenler!
CHP İzmir’de Pazar mesaisinde kritik seçimler vardı. Narlıdere, Buca ve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri