POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ramazan Pişkin cinayetinde müebbet hapis talebi
Ramazan Pişkin cinayetinde müebbet hapis talebi
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
14 Ağustos 2020 Cuma - 11:22

Meclis tatile girdi, Çankırı sahaya indi!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı; Çeşme, Konak, Güzelbahçe, Narlıdere, Torbalı, Urla ve Balçova ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek kaymakamlık, il müdürlüğü, şirket, dernek, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Meclis tatile girdi, Çankırı sahaya indi!

Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem II. Yasama Döneminin tamamlanmasıyla 1 Ekim 2020 tarihine kadar tatile girmişti. Bu durumu fırsat bilen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı; Çeşme, Konak, Güzelbahçe, Narlıdere, Torbalı, Urla ve Balçova ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek kaymakamlık, il müdürlüğü, şirket, dernek, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretleri boyunca tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde Türkiye’nin gelişmiş birçok ülkeye örnek olduğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, ‘‘Türkiye şehir hastaneleri, eğitim ve araştırma hastaneleriyle 1 milyonu geçen sağlık personeliyle pandemi sürecinde önemli bir mücadele sergiliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. CHP’nin ve diğer muhalefet partilerinin takoz siyasetine rağmen, istemezükçülük yapmalarına rağmen, ne gerek var demelerine rağmen yılmadı, adeta ileri görüşlülüğü ile devasa şehir hastanelerini yapmaya devam etti. Şimdilerde sağlık alanında adeta reform niteliğinde olan bu kararın ne kadar yerinde olduğuna sadece bizler değil tüm dünya şahitlik ediyor’’ ifadelerini kullandı.



AK Parti İzmir İl ve İlçe teşkilatının heyecanından duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölünmez Çankırı, "Eski yeni ayırt etmeden biz büyük bir aileyiz. AK Parti en altından en üstüne kadar, büyük emek ve mücadelelerle kurulmuş bir kalkınma hareketidir. Bu kocaman ailenin bir ferdi olmak bizler için büyük bir onurdur. Hiçbir arkadaşımız kendi için, ismi için değil, vatanı ve bayrağını daha yukarıya taşımak için gayret gösteriyor’’ dedi.

Vatandaşlarla Gündem ve Ekonomi Değerlendirmesi
Gittiği her ilçede, her esnaf ve hanede vatandaşların sorunlarını dinleyen, gündeme ve ekonomiye dair sorularını cevaplayan Bölünmez Çankırı, ‘‘Ülkemizin bölgesel ve küresel bir güç olarak yükselmesinden rahatsız olanlar var. Bu kimseler her seferinde daha alçakça ve sinsice oyunlarla karşımıza çıkıyorlar. Kimsenin şüphesi olmasın ekonomik anlamda tam bağımsızlık için gereken tüm mücadeleyi veriyoruz. Ekonomik şantaj ve kirli planlara boyun eğmedik, eğmiyoruz, eğmeyeceğiz. Bakınız pandemi süresince dükkanlarını açamayan esnafımıza, işe gidemeyen, maaş alamayan vatandaşlarımıza nakdi yardımlarda bulunduk. Sadece İzmir’de 734.235 ihtiyaç sahibi haneye 1 Milyar 726 Milyon ? ulaştırdık’’ açıklamalarında bulundu.

Koronavirüs Uyarısı
Koronavirüs salgını nedeniyle hayatlarımızı yeniden dizayn etmeliyiz vurgusundan bulunan Bölünmez Çankırı, ‘‘En temel kuralımız hepimizin bildiği üzere ‘maske, mesafe ve temizlik’. Bu üç altın kuraldan asla taviz vermeyeceğiz. Öte yandan toplu yapılan aktivitelere lütfen bir müddet daha ara verelim. Emin olun bu tür eğlencelere ara vermek, hastane odasında tek başına bir vaziyette solunum cihazına bağlı olmaktan çok daha iyidir. Risk almayalım, ‘TMM’ kurallarına riayet edelim, sevdiklerimizi üzmeyelim’’ ifadelerinde bulundu.

 
Çiğli’de çöp kamyonlarına virüs temizliği
 
Arjantin'de yakalanan suç örgütü liderinin FETÖ ile iş birliği!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan İduğ örgüte 1 yılını anlattı: Yücel ve vekillerden övgü seli!
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un 1. Hizmet yılı ve Koronavirüs ...
CHP Milletvekili virüse yakalandı!
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
İsrail-BAE anlaşmasına Türkiye'den tepki
Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile BAE'nin ABD arabuluculuğunda ilişkilerinin ...
 
CHP'den Muharrem İnce'nin iddialarına yanıt
Düzenlediği basın toplantısında partisine yönelik birçok iddia ortaya ...
Erdoğan, Merkel'le Doğu Akdeniz'i görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Başbakanı Merkel Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ...
AK Parti'den '90 dakika kararı'na tepki seli!
Kent ulaşımında 90 dakika uygulamasında düzenlemeye gidilecek olması sonrasında ...
 
Bayır'dan Bakan Albayrak'a 'dolar' salvosu!
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'dan Hazine ve Maliye Bakanı Berat ...
İzmirli AK Kadınlar ülke üçüncüsü!
İzmir’de AK Kadınlar yeni üye harekatında Türkiye üçüncüsü oldu.
Erdoğan: Yunanistan'ın tavrı art niyetlidir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan'ın Ege ve Akdeniz'de ortaya koyduğu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri