POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
23 Haziran 2019 Pazar - 20:32

Millet İttifakı'nın İzmir cephesinden 'İstanbul zaferi' mesajları: Kim/ne dedi?

Türkiye’nin nefesinin tutup beklediği yenilenen İstanbul seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre İmamoğlu ipi göğüsledi. Sonucun netleşmesinin ardından Millet İttifakı'nın İzmir cephesinden çarpıcı mesajlar geldi.

Millet İttifakı nın İzmir cephesinden  İstanbul zaferi  mesajları: Kim/ne dedi?

GERÇEKİZMİR - Yüksek Seçim Kurulu’nun(YSK) kararı sonrası yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım’ı geride bırakan CHP’li Ekrem İmamoğlu kazandı.

Sonuçların ardından  Millet İttifakı'nın İzmir cephesinden sosyal medyadan çarpıcı mesajlar geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Gezi'nin güzel çocuklarının ruhları şad olsun! Emanetleri emin ellerde! Her şey çok güzel oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Türk Milleti ile inatlaşılmaz. Sonuçların dramatik olmasını bekliyordum, bazıları için trajik olacak! Son bir haftada yaşananlar çıkacak sonuçla birlikte değerlendirildiğinde, Vicdan Kardeşliği galebe çalıyor. Ekrem İmamoğlu bizleri Vicdan Kardeşliği'nde birleştirdi ve büyük Türk Milleti'nin şaşmaz sağduyusu ile Yarın Her Şey Çok Güzel Olacak. Artık bizi millet yapan unsurlara Vicdan Kardeşliği'ni eklemeliyiz. Her birimizin vicdanının bütün hepimizin umutlarını ve mutlu bir gelecek özlemini  yansıttığı bir aynaya dönüşmesinin zamanı geldi. Bugün açılan sandıklar bizi vicdanlarda birleştirdi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel: Bir gün önce sıktım yumruğu. Her şey çok güzel olacak, demiştik. Oldu.Ülkemiz demokrasi, insan hakları, özgürlükler adına büyük bir sınavdan başarı İle çıktı. İstanbul kazandı.Türkiye kazandı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Bir daha sayalım mı AK Parti…Şatafat, kibir ve israf bitecek! Her şey çok güzel olacak.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Hak, hukuk, adalet yerini buldu.16 milyon İstanbullu kazandı. Ekrem İmamoğlu İstanbul'un başkanıdır.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Hak yemedi, kimseye de hakkını yedirmedi.Kibir ve ayrıştırıcı dil kaybetti, sevgi ve hoşgörü dili kazandı.16 milyon İstanbullu kazandı. Teşekkürler İstanbul.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: 30 günlük bir mücadelede, her yere gittik herkese dokunduk. Ve Silivri'deki 10 bin olan farkı 23 binlere çıkardık. İstanbul'da da dalga dalga aynı farklar oldu. İyi bir çalışmaydı. Telefonlara cevap veremediğim için arkadaşlarımdan özür diliyorum. Çok arayan var ama açamıyoruz. Bir taraftan sandık sonuçları girilmeye devam ediyor. Şuan itibariyle bizdeki verilere göre 700 binin üzerinde İmamoğlu ile Yıldırm arasında bir fark var. Binali Bey'de çıktı rakibini kutladı zaten. Hayırlı uğurlu olsun. Türkiye için yeni bir dönem başlıyor.  İstanbul çok önemliydi ve böylesine açık ara olması da yapılan adaletsizliğin, haksızlığın, karşısında mazbatanın verilmesiyle sonuçlanacak. Böyle ümit ediyoruz. Herkese selam olsun. 'İzmir'e mazbatayı almadan gelme' demiştiniz. Artık İzmir'e rahatlıkla dönebilir.  Sağlıcakla kalın.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Sayın Ekrem İmamoğlu, halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda Sizi de aramızda görmek çok güzel. Aramıza hoş geldin Başkanım.Yolun açık olsun.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Adalet yerini buldu.Her şey çok güzel oldu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Adalet kazandı, demokrasi kazandı, özgürlük kazandı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu oldu.. Bize bu gururu yaşatan tüm yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.  

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: İşte demokrasi zaferi, işte Hak, Hukuk, Adalet! İstanbul halkı en güzel cevabı sandıkta vermiş, bizim başkanımız Ekrem İmamoğlu demiştir! İstanbul'dan başlayarak, Türkiye için Her Şey Çok Güzel Olacak.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Hak yerini buldu. Sevgi, barış 16 milyon İstanbullu kazandı”

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: Hak yerini buldu kazanan İstanbul oldu. Artık İstanbul’da her şey çok güzel olacak. Gözün aydın İstanbul.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Ve hak, huk, adalet yerini buldu.Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var...

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruçşu: Bugün bir milattır. İstanbul’da yaşanan hukuksuzluğa karşı tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu bir demokrasi zaferini yaşıyoruz. Bugünden sonra sadece İstanbul için değil, Türkiye için her şey çok güzel olacak!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu daha önce kazandığı seçimi ikinci kez tescillenmiş oldu. Hem de oyunu kat, kat artırarak.Görüldüğü üzere Seçimi bir kişi, bir grup, bir parti kazanmış değildir. Seçimi Türkiye Cumhuriyeti'nin Birliği bütünlüğü kardeşçe doğruyu görüp o doğru yolda ilerlemesi kazanmıştır.Bu süreç bize gösterdi ki Biz kocaman bir ülkeyiz ve bundan sonra her şey çok daha güzel olacak. 23. Haziran 2019 İstanbul Seçimleri Ülkemizin Birliğine, Bütünlüğüne yol açmıştır.  İstanbul'a ve tüm Türkiye'mize Hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye cumhuriyetinin birliğini ve bütünlüğünü sağlayan baş mimarımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

 
Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik değerlendirme
 
Bahçeli'den İstanbul sonuçlarına ilişkin ilk yorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik değerlendirme
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Her şey çok güzel olacak demiştik ve ...
İmamoğlu'ndan zafer mesajları: Erdoğan'a çağrı
İstanbul'da yarışı önde götüren CHP adayı Ekrem İmamoğlu'dan ilk açıklama ...
Soyer İmamoğlu'nun zaferini o fotoğraflar ve o mesajla kutladı!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini yerinde takip eden Soyer, ...
 
'Yıldırım' açıklama: Tebrik ediyorum!
Seçim sonuçlarına ilişkin yasağın kalkmasının ardından konuşan Binali ...
İstanbul seçimini yaptı, 'İmamoğlu' dedi!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara ...
Seçim günü 124 kişi hakkında adli ve idari işlem
Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, oy kullanımı ...
 
İstanbul'da oy verme işlemi sona erdi
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi için ...
YSK 'hatalı mühür' kararını açıkladı
AK Parti ve CHP, bazı zarflara yanlış mühür basıldığı, bazılarının mühürsüz ...
İmamoğlu: Sadece seçim değil tamir etme günü
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu oyunu kullandıktan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri