POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
14 Ağustos 2022 Pazar - 09:47

Nasır'dan Büyükşehir'e 'Kemeraltı' salvosu!

Kemeraltı'nda esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Nasır, “Esnafımız burada her gün binlerce vatandaşımızı ağırlarken, yerel idarenin iş bilmezliği ve ihmalkarlığı yüzünden alışveriş yapacak hemşerilerimizi buradan uzaklaştırmak için adeta ellerinden geleni yapmaktadırlar” diye konuştu

Nasır dan Büyükşehir e  Kemeraltı  salvosu!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Heppekcan ile birlikte Kemeraltı’nda esnafları dolaştı. Milletvekili Nasır esnafın talep ve önerilerini tek tek not alırken, alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Dünyanın en büyük açık hava AVM'lerinden olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda gezerken yerel idarenin ihmalkarlığını herkesin gördüğünü belirten AK Partili Nasır, “Sadece şehrin değil Ege Bölgesi'nin çekim merkeziyken 25 yıldır şehri yöneten CHP zihniyetiyle çöküntü alanına dönüşen çarşıyı palyatif çözümlerle değil, 2024 yılında AK Parti belediyeciliğiyle hak ettiği değere kavuşturacağız. Esnafımız burada her gün binlerce vatandaşımızı ağırlarken, yerel idarenin iş bilmezliği ve ihmalkarlığı yüzünden alışveriş yapacak hemşehrilerimizi buradan uzaklaştırmak için adeta ellerinden geleni yapmaktadırlar. Esnafımız ise yerel idarenin kayıtsız kalmasına isyan ediyor. Sağanak yağmuru geçtim 10 dakika yağmur yağsa Kemeraltı sular altında. Alışverişe gelecek olan hemşehrilerimizin araçlarını park edecek otoparkı yok. Büyükşehir ve İlçe Belediyesi Kemeraltı’nı sorun yumağı haline getirmiş durumda” dedi.

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORUZ
AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne milletten aldığı güçle aralıksız iktidarını sürdürdüğünü ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “İzmir'in her ilçesinde, her sokağında gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Biz, seçimden seçime değil yılın her günü, şartlar ne olursa olsun sokakta olan bir partiyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bizlerin tek gayemiz milletimize hizmet etmek ve ülkemizi kalkındırmak. Hamdolsun, 20 yıllık iktidar dönemimizde, İzmirimizde okullarla, hastanelerle, adliye saraylarıyla, bölünmüş yollarla, tüneller ile, toplu konutlarla, birçok yatırım ve eserle donattık. CHP’li zihniyetinin engelleme girişimlerini dahi aşarak vatandaşımıza hizmet götürdük, götürmeye de devam ediyoruz. Milletimiz kimin nasıl çalıştığını görmektedir. Dünya genelinde yaşanan sorunlardan elbette ülkemiz de etkilendi. Vatandaşımız bu sorunları da yine bizim çözeceğimize inanıyor, biliyor. Allah’ın izni ile 2023 seçimlerinde, İzmir’de, Cumhurbaşkanı’mızı en fazla oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtirerek merkezi hükümet yatırımlarının devamını sağlayıp, 2024’te de Büyükşehir Belediyesi’ni alarak İzmirli hemşehrilerimize yerel hizmetleri en iyi şekilde vereceğiz” dedi.

ŞADIRVANDA İNCELEME YAPTI
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'nde Başkan Semih Girgin, Mahalle muhtarı Tamer Yıldırım ile Kemeraltı'nın geleceği, esnafın sorun ve talepleri üzerine görüşürken, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu ve Yönetim Kurulu Üyelerine de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yıkılan şadırvanı yerinde inceleyen Milletvekili Nasır olay yerinde toplanan esnafların şadırvanın yeniden yapılması ile ilgili tereddütleri olduğunu söylemesi üzerine, olayın farkedilmesi ile konun esnaf tarafından ilk kendisine bildirildiğini, yıkımı sayın vali ile paylaştığını, valimiz Selim Köşger’in anında müdahil olduğunu, ilgili işlemlerin hızlı bir şekilde başlatıldığını dile getirdi. Vatandaşın 'Belediye yapacak diyorlar, Belediye ile bu iş zor yapılır' demesi üzerine de Necip Nasır yetkinin belediyede olması nedeniyle belediyenin yapacağını ancak Büyükşehir Belediyesinin şadırvanı yapmaması durumunda, Valilikçe yapılacağını, gönüllerin rahat olmasını söyledi.

 
İzmir'deki deprem sonrası o fay hakkında korkutan uyarı!
 
Karabağlar'ın gençlik merkezi yükseliyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kulisler hareketlendi: MHP'den 'af' hazırlığı!
Ceza infaz düzenlemesi başlığı altında kabul edilen af yasasının üzerinden ...
AK Parti İzmir'den gençlik çadırı!
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Bornova Küçük Park’ta kurduğu ...
AK Parti'den Büyükşehir'e ağaç tepkisi
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, yol yapımı sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
 
CHP’li Bakan: KPSS’deki skandal PAEM-7’de de yaşanmış!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Sınavdaki soruların bazıları, ‘Kariyer ...
CHP'li belediye başkanları Tekirdağ'da toplandı
CHP'li büyükşehir belediye başkanları, 'Büyükşehir Belediye Başkanları ...
AK Parti Menemen’den bir ilk!
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’in, önceki dönemlerde görev ...
 
AK Kadın zirvesi: İzmir'de geldiğimiz nokta çok iyi!
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, partinin 21. kuruluş yıldönümü ...
CHP'li Torun'dan Soylu'nun açıklamalarına yanıt!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bakanlık bünyesinde CHP’li belediyeleri ...
Soylu'dan o iddiaya yanıt: İzmir'den 4 belediyeyi örnek gösterdi!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ’CHP’li belediyeleri soruşturmak için ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri