POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
İsrail'den İran'a misilleme saldırısı!
İsrail'den İran'a misilleme saldırısı!
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
25 Ocak 2021 Pazartesi - 23:17

O muhtardan Uygur hakkında suç duyurusu

Geçtiğimiz günlerde ‘tahliye’ krizinin yaşandığı Torbalı Çakırbeyli’de muhtar İbrahim Kabaca, kendisine basın yoluyla ‘soytarı’ diyen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Kabaca, " Belediye Başkanı İsmail Uygur şahsıma ‘Soytarı muhtar’ diyerek, hem şahsıma, hem de benim şahsımda kamu görevi yapan tüm muhtarlarımıza hakaret etmiştir. Kötü söz sahibine aittir. Gerekli hukuki süreci de yarından itibaren başlatıyorum" dedi.

O muhtardan Uygur hakkında suç duyurusu

Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur, geçtiğimiz günlerde muhtarlık binasıyla ilgili ‘tahliye’ krizi yaşadığı Çakırbeyli Muhtarı İbrahim Kabaca için ‘soytarı’ ifadesini kullandı.

Muhtar Kabaca, yaptığı açıklamayla belediye başkanı Uygur hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Kabaca şu açıklamayı yaptı;

“Belediye Başkanı İsmail Uygur şahsıma ‘Soytarı muhtar’ diyerek, hem şahsıma, hem de benim şahsımda kamu görevi yapan tüm muhtarlarımıza hakaret etmiştir. Kötü söz sahibine aittir.

Torbalı’yı yöneten bir belediye başkanı bu kadar yalan söyler mi, bu kadar belden aşağı konuşur mu? Senin seviyene inip, senin üslubunla konuşmayı kendime zul sayarım. Gerekli hukuki süreci de yarından itibaren başlatıyorum.

Evinden bile çıkmadın, köyümüze bile gelmedin, oturduğun yerden uydurup duruyorsun. 80-90 yaşındaki köylülerimizin karşısına belediye işçilerini diktin. Bütün belediye personelini köyümüze gönderdin. Her türlü tahrik ve provokasyonu sen yaptın. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu’na rica ettim, birkaç gün erteleyin dedim, zabıta memurlarını geri çekin dedim. Zorbalıkla da olsa burayı tahliye edeceğiz, talimatı öyle aldık dediler.

Bu bina bizlere atalarımızdan kaldı. Yazı gönderip “ceketini al çık, oraya stratejik araştırma birimi kuracağız” dedin, yazısı burada duruyor. Sonra “R” yaptın sağlık birimi dedin kabul ettik. Şimdi de ilerden “U dönüşü” yapıyorsun taziye evi yaptıracaktık diyorsun. Köyümüzde bir taziye evi zaten var, ama sen hiç dışarı çıkmadığın için bunu bilmiyorsun tabi.

Cami hocamıza iftira atıyorsun, o akşam cami hoparlöründen anonsu köyümüze dışarıdan gelen bir vatandaş yapmış. Zaten anında müdahale edip, yarıda kestirdik.

Vali bey jandarma gönderdi diye kızıyorsun. İyi niyetli olsan, jandarmadan niye rahatsız oluyorsun? Onlar orada nöbet tutmasaydı belki de kapıyı kırıp zorla içeri girecektin, senin niyetini biz bilmiyor muyuz?

Senin partinden bile başta Seyit Torun ve Murat Bakan olmak üzere Genel Merkez düzeyinde beni arayıp, “Muhtarım sen haklısın” dediler. Kendi partinin genel merkez yöneticileri bile seni ciddiye almıyor, takmıyorlar… CHP Genel Başkan Yardımcısı sayın Seyit Torun beni arayıp, “Parti olarak Türkiye genelinde hiç oy almadığımız mahallelerde bile tüm muhtarlarımıza muhtarlık binası tahsis ediyoruz, Belediye Başkanı ile görüşeceğim” dedi. Ama seni aradıklarında onlara da yalan söyleyip, “O köyden hiç oy almadım, o yüzden yapıyorum bunu” demişsin.

İlk günden itibaren, bizlere yapmak istediğin zulme karşı sağ olsun başta köylü vatandaşlarımız ve tüm Torbalı halkı olmak üzere, bölge milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya, İlçe Kaymakamımız sayın Ercan Öter, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ve MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar yanımızda durdular, senin zulmüne izin vermediler. Köye geldiğiniz gibi de gittiniz. Keşke CHP İlçe yönetimi de gelip yanımızda dursaydı, bizlere destek verseydi. Gerçi milletvekilleriniz arayıp desteklerini ilettiler, onlara da çok teşekkür ediyorum.

Ben atalarımdan bizlere kalan, köylülerimizin, babalarımızın, amcalarımızın bağışları ile inşa edilen muhtarlık binamızda hizmet vermeye devam ediyorum.

Seni de kendi yalanlarınla baş başa bırakıyorum İsmail Uydur!

 

 
İzmir derbisinde 6 gol: Kazanan...
 
Korkunç kaza: Önce direği devirdi, sonra otobüse çarptı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Efes Selçuk'ta ekolojik denge 'adımı'
İklim krizine yönelik enerji tasarruf önlemlerini çeşitlendiren Efes Selçuk ...
Foça'da Uğur Mumcu günü
Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 28’inci yıl dönümünde Foça’da törenle anıldı.
Gölcük Yaylası için 'ortak proje' müjdeleri
Ödemiş’in Gölcük Yaylası’nda konaklama tesisi sıkıntısı İzmir Büyükşehir ...
 
Çiğli, 'Aristonikos Okuma Topluluğu’nda buluştu
Çiğli Belediyesi tarafından, vatandaşları birlikte kitap okumaya ve fikir ...
Ve yenilenen Pasaport İskelesi hizmete girdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tadilatı tamamlanarak yeniden ...
Bornova’da 48 saatte sonuç dönemi
Bornova Belediyesi, vatandaştan gelen talepleri tek noktada toplayıp takip ...
 
Bergama Belediyesi taşındı!
Bergama Belediyesi geçici olarak Hasta Yakını Konuk Evi’nde hizmete başladı.
Güzelbahçe Uğur Mumcu'yu andı
Güzelbahçe Yelki Mahallesi’nde bulunan Uğur Mumcu Anıtı önünde gerçekleştirilen ...
Uzundere'de Çocuk ve Gençlik Merkezi
Büyükşehir Belediyesi, Uzundere’deki Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni (ÇOGEM) ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri