POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
ABD, Hamas'ın üç numarası İsa'nın ölümünü doğruladı
ABD, Hamas'ın üç numarası İsa'nın ölümünü doğruladı
Bakan açıkladı: Sahada şiddete yeni önlem hazırlığı!
Bakan açıkladı: Sahada şiddete yeni önlem hazırlığı!
Otomobil otobüs durağına girdi: 4 ölü, 5 yaralı
Otomobil otobüs durağına girdi: 4 ölü, 5 yaralı
Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı!
Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı!
11 Eylül 2020 Cuma - 08:36

Otelde kabus gecesi: Gözü açtığında yatağında...

İş için Ankara’dan Kırıkkale’ye giden Kardelen Kamişli kaldığı otelde hayatının en korku dolu gecesini yaşadı. Gece 03.00 sularında uykusundan uyanan Kamişli, tanımadığı bir adamın yatağının başucunda oturup kendisini izlediğini gördü. Kardelen Kamişli, yaşadığı korkunç geceyi anlattı.

Otelde kabus gecesi: Gözü açtığında yatağında...

Ankara’da yaşayan Kardelen Kamişli, iş için gittiği Kırıkkale’de bir geceliğine kaldığı otelde korku dolu anlar yaşadı. Kamişli 221 nolu odasında gece 03.00’te uyandığında yatağının başucunda oturup, kendisini izleyen bir erkek olduğunu gördü. Kardelen Kamişli’nin şikayeti üzerine Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Kamişli’nin odasına giren ifadesi alındıktan sonra serbest kalan Seyit Muhammed Sarı’nın kamuda çalıştığı öğrenilirken ifadesinde, ‘alkollü olduğunu, çoğu şeyi hatırlamadığını, yanlışlıkla odaya girmiş olabileceğini, kimseyi taciz etmek, zarar vermek gibi bir niyetinin olmadığını’ söylediği öğrenildi. Seyit Muhammed Sarı’nın Kamişli’nin iki yan odasındaki 223 nolu odayı kiraladığı belirlendi. Kamişli’nin iddiası üzerine gece otele giden polis ekipleriyle ilgili de idari işlem başlatıldı.

Kardelen Kamişli, yaşadığı korkunç geceyi Hürriyet gazetesinden Fevzi Kızılkoyun'a anlattı. Kamişli, “Yaşadıklarıma hala inanamıyorum, şoktayım. Gecenin bir saatinde uykudan gözünüzü açtığınızda yatağınızda oturan birini görüyorsunuz. Dondum, kalakaldım. 

"NASIL ODAYA GİREBİLDİ"

Birkaç dakika sonra kendime gelebildim ve tepki vermeye başladım. Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın. Odaya kartla giriliyor, nasıl oluyor da kapıyı açıp odama girebiliyor? Korku dolu bir gece yaşarken, odama giren şahısta, gelen polis ekibi de yaşanılan olay normalmiş gibi davrandılar. Sonuna kadar bu işin takipçisi olacağım.”

Carmine Otel sahibi Gökhan Algül ise yaptığı açıklamada, “Maalesef böyle üzücü bir olay yaşanmış. Hem kızın kendisini, hem babasını arayıp özür diledim. Yaptığımız incelemede kaldığı oda başka bir kart tarafından açılmamış, kapıda zorlama yok.

"KAMERALAR ARIZALI"

Kapılarımızın arkasında zincir ve sürgü de var. Bu şahıs odaya nasıl girmiş? İnanın biz de bilmiyoruz. Otel girişinde, lobi bölümünde kameralarımız var. Ancak katlarda kameralarımız arızalıydı” dedi.

“İÇİP GİDECEĞİM”

Kardelen Kamişli, Kırıkkale’de kaldığı otelde başından geçenleri sosyal medyada da paylaştı. Çok fazla kişi tarafından paylaşılan ve ses getiren paylaşımlarda Kamişli şu iddialarda bulundu:

“Saat 02.40 civarında bir anda uyandım ve yatağımda daha önce hiç tanımadığım, görmediğim bir adamın oturup bana baktığını gördüm. Anın şoku ve korkusuyla ‘Sen kimsin, burada ne işin var?’ diye bağırdım. Bu kişi bana ‘Sen Nurbanu’nun arkadaşısın, seninle bir şey konuşmam lazım’ dedi. ‘Nurbanu kim? Çık git odamdan’ diyerek kendimden uzaklaştırmaya çalıştım. Bu kişi yaptığı taciz yetmezmiş gibi bir de küstahça ‘Senden bir sigara aldım, onu içip gideceğim’ dedi. ‘Defol git!’ diye bağırdığım sırada hala yaşanılan olay normalmiş gibi ayakkabısını çıkartarak yastığımın olduğu yere koydu. Valizimin üzerinde bana ait olmayan bir ceket olduğunu da gördüm. Bunlar yaşandığı sırada korkudan hareket edemedim, ayakkabısının çıkmasıyla birlikte olayın farklı bir yere evrileceğini düşünüp, hışımla kalktım ve otel resepsiyonunu aramak için elimi telefona uzattım. Telefona yöneldiğimi görünce kolumdan tutmaya yeltendi, kolumu çektim ve resepsiyonu aradım.

"RÜYA GÖRMÜŞ OLABİLİRSİNİZ"

Görevliyi arayınca odamdan kaçarak uzaklaştı. Resepsiyon görevlisine olayı kapı eşiğinde anlattıktan ve görevli gittikten saniyeler sonra kapım tekrar çalındı. Görevlinin tekrar geldiğini düşünerek kapıyı açtım. Odamdan çıkmadan sağ ve sol koridor devamına baktığımda kolon arkasından sessiz ol anlamında ‘Şşt’ işareti yapan bu adamı tekrar gördüm. Kapımı kilitledim, polisi aradım. 155’i aradığımda ‘Rüya görmüş olabilirsiniz hanımefendi, emin misiniz?’ sorusu ile karşılaştım. Emin olduğumu ve ekiplerin acilen 221 numaralı odaya gelmesini istedim. Şahsın bu süreçte odamın kapısını bir kez daha tıklatması üzerine odamdan çıkamadım ve bu korkuyla odamda hapis kaldım.”

"NE BARIŞMASI MEMUR BEY"

Yaşadığı dehşetin devamını anlatan Kamişli, “Lobiye inip resepsiyon görevlisinden görüntüleri izlemeyi istediğimde ‘Polis götürmedi, arkadaşları parka götürdü’ dedi. Bu kadar korku yaşatan ve ihbar ettiğim kişinin ekip tarafından, şikayetçi olup olmadığım sorulmadan, bırakıp gidilmesi sinirlenmeme neden oldu. Ekipleri tekrar arayarak şahıs hakkında şikayetçi olduğumu, gelip almalarını istedim.

"NE YAPTIĞINI BİLMİYOR"

Ekip geldiğinde şahsı alıp ekip aracına bindirdiler ve ‘İn arabadan da barıştıralım sizi’ diyerek şahsı arabadan indiren ekip amirine ‘Ne barışması memur bey. Şikayetçiyim şahıstan’ dedim. Şahısla aynı araca bindirmeye çalışmaları üzerine kendi aracımla Cumhuriyet Polis Merkezi’ne gittim. Şahsın da 2 arkadaşı, ‘Alkollü ne yaptığını bilmiyor, şikayetçi olmayın’ dedi. Emniyete verdiğim şikayet tutanağı ve ifademin ötesinde bizzat kendim ayrı olarak Kırıkkale Adliye Sarayı’na giderek Cumhuriyet Başsavcılığı’na da şikâyet dilekçemi ulaştırdım” dedi. 

 
İşitme cihazı kullanan vatandaşlara mahkemeden iyi haber
 
Dikili'de binlerce yavru çipura denizle buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşitme cihazı kullanan vatandaşlara mahkemeden iyi haber
İşitme cihazı kullanan Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) bağlı vatandaşlara, ...
Annesine aşı bulamayınca dehşet saçtı!
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde annesine zatürre aşısı vurdurmak için geldiği ...
İzmir'de korkunç kaza! Otomobil önce duvara sonra ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
Torbalı ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, önce duvara, ...
 
MİT'ten yurt dışında kritik 'PKK/KCK' operasyonu!
Ukrayna'da bulunan PKK/KCK mensubu İsa Özer, MİT'in yurt dışı operasyonu ile Türkiye'ye getirildi.
Konak için 'esnek çalışma saati' düzenlemesi: İşte uygulanacak kuurmlar!
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, önümüzdeki Pazartesi yürürlüğe girecek ...
Reyhanlı saldırısının sorumlusu tutuklandı
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında 53 kişinin hayatını kaybettiği ...
 
İzmir'de seyir halindeki otobüs yandı
Menemen ilçesinde, belediye otobüsü bir anda alev aldı. Yolcu olmadığı ...
Nokta radar yerine ortalama hız tespiti geliyor!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama ...
Otomobilin motorundan 5 tabanca çıktı!
Konak ilçesinde durdurulan otomobilin motor kısmında 5 ruhsatsız tabanca, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Soyer’in İstanbul mesaisi ve İzmir’de 1 Nisan sonrası
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri