POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ramazan Pişkin cinayetinde müebbet hapis talebi
Ramazan Pişkin cinayetinde müebbet hapis talebi
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
5 Ağustos 2022 Cuma - 09:44

Pehlivan'dan Asırlık'a müjde yağmuru!

Asarlık’ta düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında müjdeler veren Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Mahallemize 15 bin 200 metrekarelik bir alanda Gençlik Merkezi kuruyoruz. Ayrıca mahallemize Meslek Yüksekokulu getirmek için Bakırçay Üniversitesi Rektörümüzden söz aldık. 2024’ün mart ayına kadar da iki anaokulu inşa edeceğiz” dedi.

Pehlivan dan Asırlık a müjde yağmuru!

Menemen Belediyesi, Asarlık’ta değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Asarlık Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, geçmiş dönem belde belediye başkanı Alaattin Aksak, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, partililer ve Asarlık halkı katıldı. 

Asarlık halkının talep ve önerilerinin dinlendiği toplantıda, Menemen Belediye Başkan Vekili Pehlivan yaptığı sunum ile Asarlıklara müjdeler verdi. 

GENÇLİK MERKEZİ ÇOK YAKIŞACAK
Menemen Belediyesi’nin Asarlık’a kazandıracağı Gençlik Merkezi’nin 3 boyutlu model videosunu hemşerileri ile paylaşan Pehlivan, “15 bin 200 metrekare alanda inşa edeceğimiz tesisimizde; gençlik merkezi, halı saha, açık ve kapalı yüzme havuzu, trafik parkuru, aile danışma merkezi ve kafeterya alanı bulunacak. Geçtiğimiz ay gençlik merkezi için gerçekleştirdiğimiz ihale, başvuran firmaların iş bitirme belgelerinin eksikliği nedeniyle iptal olmuştu. Çok yakında yeniden ihalesini gerçekleştireceğiz. Halı sahamızın temelini attık ve yakın zamanda hizmete açacağız. 2024’ün mart ayına kadar da bu dev eseri Menemenimize kazandırmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

ANAOKULU VE MESLEK YÜKSEKOKUL MÜJDESİ
Müjdelerine devam eden Pehlivan, “Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl Ulukent’te hizmete açtığımız anaokulumuz çok rağbet gördü. Bu yıl da ilk mezunlarını verdi. 2024’e kadar ilçe genelimizde 10 adet daha anaokulu açma hedefimiz var. Bunlardan iki tanesini Asarlık Mahallemize kazandıracağız. Eğitime yönelik bir müjde daha vermek istiyorum. Bakırçay Üniversitesi Rektörümüz Sayın Mustafa Berktaş ile yaptığımız istişareler sonucunda Asarlık’a bir meslek yüksekokul kazandıracağız” ifadelerini kullandı.  

“PARKE TAŞI DÖŞENMEDİK SOKAK KALMAYACAK”
Göreve geldiği andan itibaren her mahalleye siyasi görüşü ne olursa olsun, din, dil, ırk ayırt etmeksizin eşit hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Pehlivan, şöyle devam etti; “Vatandaşlarımızın memnuniyetini daha da artırmak için, bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz.  Asarlık’ın en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz çalışmalarında toplamda 258 sokağımıza ruhsat vermeyi başardık.  Mahallemize şimdiye kadar 11 bin 350 metrekare parke taşı döşemesi gerçekleştirdik. 2024’ün mart ayına kadar da parke taşı döşenmedik tek bir yer bırakmayacağız. Yapılmazsa gelin benden hesap sorun. Asarlık Mahallemizin 1000’lik planlarını da en geç 3 meclise kadar gündeme alacağız. İnşallah meclisten de geçirip, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yollayacağız. Daha yaşanabilir Menemen için hep birlikte çalışacağız. Birçok projemizde bizlere arka çıkan, destek veren Milletvekilimiz Necip Nasır’a siz hemşehrilerimin nezdinde teşekkür ediyorum.” 

 
Karaburun'da üzüm şölenine geri sayım!
 
CHP'den Konak'ta 'aile destek sigortası' zirvesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaburun'da üzüm şölenine geri sayım!
İzmir’in Karaburun ilçesi, iki yıllık pandemi arasının ardından 13’üncü ...
Başkan İduğ Bornova esnafını dinledi
Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı ...
Konak Meclisi'nden ek bütçe ve araç alımı onayı!
Konak Belediye Meclisi, ağustos ayının ikinci olağan toplantısında ek ...
 
Kandemir adı Güzelbahçe'de yaşayacak!
Güzelbahçe Belediyesi, Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Güzelbahçe Belediye ...
Başkan Soyer sahaya indi, koku soruna kökten çözüm için tarih verdi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli İleri Biyolojik Atıksu ...
Karaburun'da üniversite adaylarına destek
Karaburun Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ardından, ...
 
Bayraklı Belediyesi'nden amatöre tam destek!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede faaliyet gösteren amatör ...
Narlıdere'de gece pazarına yoğun ilgi
Narlıdere Belediyesi’nin kadınların, hayatın merkezinde aktif rol alması ...
Görece’de yol yapım seferberliği!
Menderes Belediyesi Görece Hürriyet Mahallesinde yol yapım seferberliği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri