POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
24 Eylül 2018 Pazartesi - 10:08

Şengül'den çarpıcı mesaj: CHP'li kardeşim de kullanıldığını hissediyor!

AK Parti İl Başkanı Şengül, 48 saat içerisinde 9 ilçede Danışma Meclisi Toplantısına katılarak, yerel seçim öncesi teşkilata önemli mesajlar verdi. Şengül, İzmir’de oy alamayacakları kimse olmadığını da belirterek, “CHP’li kardeşim de başta Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki mevcut durumdan rahatsız. Çünkü onlar da artık kullanıldıklarını hissediyor" dedi.

Şengül den çarpıcı mesaj: CHP li kardeşim de kullanıldığını hissediyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 48 saat içerisinde tam 9 ilçede Danışma Meclisi Toplantısına katılarak, yerel seçim öncesi teşkilata önemli mesajlar verdi.

Tüm partililerden moral ve motivasyonu hiç kaybetmeden, samimiyetle çalışmalarını isteyen Şengül, İzmir’de oy alamayacakları kimse olmadığını da belirterek, “CHP’li kardeşim de başta Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki mevcut durumdan rahatsız. Çünkü onlar da artık kullanıldıklarını hissediyor. Mevcut CHP yönetimleri, ‘Bizim çalışmamıza, üretmemize gerek yok. Seçime 5-6 ay kala laiklik, cumhuriyet, yaşam tarzı deriz, insanların hassasiyetini kullanırız, nasıl olsa oyumuzu alırız ve yatarız’ diyor. Ancak seçimde buna izin vermeyeceğiz, İzmir’de başarıya ulaşacağız” dedi. 

İlk olarak perşembe günü Karabağlar ve Konak’taki İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katılarak partililerle bir araya gelen Başkan Şengül, haftasonu da  programına devam etti. Cuma günü Foça ve Karşıyaka’da partililerle buluşan Şengül, cumartesi sırasıyla Selçuk, Tire, Torbalı ve Menderes, pazar günü de Bornova, Kemalpaşa ve Aliağa’daki Danışma Meclisi Toplantılarına katıldı. Şengül, böylece saat 17.00’de başlayan Foça’daki programla birlikte 48 saat içerisinde tam 9 ilçeyi ziyaret etmiş oldu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Şengül, özellikle mahalle teşkilatlarının yapılanmasına büyük önem verdiğini belirtti. Ayrıca her ilçede sandık bazlı çalışmaların da gerçekleştirileceğini söyleyen Şengül, örgütlenmenin de şimdiden yapılmasını istedi. Şengül, seçim sürecinde her partiliye önemli görevler düştüğünü söyleyerek, birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir seçim döneminin geçirileceğine olan inancının tam olduğunu dile getirdi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Şengül, “Biz, vatanımızın ve milletimizin hak ettiği zenginliğe kavuşması için mücadele ediyoruz. Bizim yaşadığımız sıkıntıları çocuklarımız ve torunlarımız görmesin, onlar daha iyi bir Türkiye’de yaşasın diye siyaset yapıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ciddi bir bağımsızlık mücadelesi verdi. Bu mücadeleyi verirken de kimse doğulu batılı, Kürt Türk, Alevi ya da Sünni diye ayrılmadı. Geleceği bu topraklarda olan herkes bağımsızlık mücadelesine katıldı. Çok zor şartlarda bu ülkeyi kurduk. Ama hala da mücadelemiz devam ediyor. Bir ülkenin milli savunmasıyla, bilimiyle, teknolojisiyle, ekonomisiyle, her alanda güçlü olması lazım. Bunlar olmalı ki, o ülke bağımsız ve hür olsun, kendi hakkını korusun. O yüzden yapacak çok işimiz var” dedi.

BİRİLERİNİ CİDDİ ANLAMDA RAHATSIZ ETTİK
Şengül, şöyle devam etti: “Ne zaman kendi ayaklarımızda durmaya, dışarı bağımlılıktan kurtulmaya, kendi silahımızı ve teknolojimizi üretmeye başladık, bu durum birilerini ciddi anlamda rahatsız etti. ‘Bu Türkler fazla oluyor, durdurmak lazım’ diyorlar. Ama öyle bir liderimiz var ki; vatanı, milleti ve ümmeti dışında hiçbir şey umurunda değil. Haksızlık karşısında dimdik duruyor, sesini çıkarıyor. Geçmişteki birçok liderimizin ülkemize yapılan haksızlıklar karşısında sustuğu gibi susmuyor. Bu coğrafyada tüm ezilmişlerin sesi oluyor. Birileri de bu durumdan rahatsız oluyor.”

FARKLILIKLARIN TEMİNATI BİZİZ
Tüm farklılıkların teminatının AK Parti olduğunu söyleyen Şengül, “Kim neyi düşünüyorsa, yaşıyorsa onu teminat altına biz alacağız. Kimseyi kesinlikle ötekileştirmiyoruz. AK Parti, Türkiye’nin partisidir. Biz sadece belli bir düşünce, yaşam tarzını savunmuyoruz. Bize karşı önyargısı olanların düşüncelerini anlatarak kıramayız, onlara dokunmamız da lazım. Bu noktada sabırlı olacağız. Ancak yorulmadan, inandığımız idealler için çalışmaya ve herkese dokunmaya çalışacağız. Söylediğimize yüreğimizle inanacağız, samimi olacağız. Çalışacağız, güçleneceğiz ve güçlendikçe de mütevazı olacağız. İzmir’i kazanmanın zor olmadığını hep birlikte göstereceğiz” diye konuştu.

TEPEDEN TIRNAĞA AİLEYİZ
Konuşmasında teşkilata da önemli mesajlar veren Şengül, “Biz kendi içimizde rekabet etmeyeceğiz, birbirimizin arkasını koruyacağız. Birbirimize sımsıkı sarılacağız. Kısır çekişmelere, kavgalara asla müsaade etmeyeceğiz. Enerjimizi kendi içimizde harcamayacağız. Birlik ve beraberlik her şeyden önemli. Birbirimizi motive edeceğiz ve tepeden tırnağa aile olacağız. Partimizdeki bir kişinin sıkıntısı varsa, evinde huzur yoksa, bu durum hepimizin sıkıntısı olacak. Bunu yaparsak, birbirimize yürekten bağlanırız ve dalga dalga yayılırız” dedi.

 
AK Parti İzmir’de kritik mesai: O isim teşkilata fikrini soracak!
 
Konak’ın gönüllüleri Avrupa yolcusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir’de kritik mesai: O isim teşkilata fikrini soracak!
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Yağcı bugün ...
Erdoğan Rus basınına konuştu: İzin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus Kommersant gazetesine konuştu. ...
Erdoğan: BM artık reforme edilmeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Turken Vakfı Gala Yemeği'nde konuştu. ...
 
Eski bakan CHP'den başkan adayı oldu
Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye ...
AK Partili Çankırı: Antalya modeli ile İzmir'i alacağız!
2019 yerel seçim stratejilerinin konuşulduğu ilçe danışma meclislerine ...
Erdoğan'dan 'Trump' yanıtı: Talep gelirse...
ABD'ye hareketi öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Trump ile görüşecek ...
 
AK Partili Doğan Karabağlar'daki o projeyi sordu: İptal mi edildi?
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Eski Grup Başkanvekili Doğan, Karabağlar ...
CHP İzmir’de bir ilk: Mahalle temsilcileri çalıştayı
CHP İzmir İl Başkanlığı, bir ilke imza atacak. İl başkanlığı yerel seçim ...
MHP'nin af teklifinin detayları belli oldu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, partisinin af konusundaki kanun teklifine ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri