POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'den düşen ilk takım belli oldu!
Süper Lig'den düşen ilk takım belli oldu!
Şimşek, IMF genel müdür yardımcısıyla görüştü
Şimşek, IMF genel müdür yardımcısıyla görüştü
Dolmabahçe'de Erdoğan-Haniye görüşmesi
Dolmabahçe'de Erdoğan-Haniye görüşmesi
İzel-Çelik-Ercan yeniden dağıldı!
İzel-Çelik-Ercan yeniden dağıldı!
1 Nisan 2020 Çarşamba - 13:09

Soyer'den dayanışma raporu ve İzmir'e çağrı!

Soyer felaketle yüz yüze gelindiği andan itibaren başlayan dayanışma sürecini detaylarıyla anlatırken kente, "Bu salgın bir yandan büyürken daha büyük ekonomik krizleri de bize taşıyacak. Öyle gözüküyor. İşte o günlerde yaşayacağımız sıkıntıları hafifletmek için bugünden itibaren aslında o günlere hazırlık yapmak üzere hepinizin desteğine ihtiyacımız var.  Bunu İzmirlilerden esirgemeyeceğinizi biliyorum ve o nedenle hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum" sözleriye seslendi. 

Soyer den dayanışma raporu ve İzmir e çağrı!

GERÇEKİZMİR - Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'ye de zor günler geçirten koronavirüsle mücadele tam gaz devam ediyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi karantina günlerinde ihtiyaç sahibiyle dayanışma adına bir çok uygulamayı hayata geçirirken, Başkan Tunç Soyer'den önemli bir çağrı geldi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoda felaketle yüz yüze gelindiği andan itibaren başlayan dayanışma sürecini detaylarıyla anlatırken kente, "Bu salgın bir yandan büyürken daha büyük ekonomik krizleri de bize taşıyacak. Öyle gözüküyor. İşte o günlerde yaşayacağımız sıkıntıları hafifletmek için bugünden itibaren aslında o günlere hazırlık yapmak üzere hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Bunu İzmirlilerden esirgemeyeceğinizi biliyorum ve o nedenle hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum" sözleriye seslendi. 

Sevgili İzmirliler, bu felaketle yüz yüze geldiğimizde ilk aklımızda şekillenen şey; birbirimize destek vermemiz ve bu Mart ayı hep beraber daha refah atlatmaya gayret etmemizdi. Bunun için ne yapabileceğimizi düşündük ve önce en çok ihtiyaç duyan, bu salgın nedeniyle ekonomik sıkıntıları olan vatandaşlarımıza ulaşmamız gerektiğini düşündük ve o nedenle bir yardım kampanyası başlattık, bir bağış kampanyası… Aslında biz belediye olarak bir şey talep etmedik. Bizim talebimiz sadece; verme gücü olan vatandaşlarımızla alma ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasındaki koordinasyonu sağlamak ve onları birbiriyle buluşturmaktı ve tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel katkılarla karşılaştık. Arhavi’den bin paket çay… Arhavi belediye başkanımız… Buradan ona sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. Oradan, İzmirliler için yüreği çarpan bir başkan olduğunu bilmek bizi de müthiş güçlendiriyor. Birincisi buydu. Yani maddi anlamda destek olabilecek vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların bu katkılarını ihtiyaç duyanlarla buluşturmaktı. İkincisi; paket hazırlama sürecinde, dağıtılması sürecinde de gönüllü desteğine ihtiyacımız vardı ve nitekim İzmir Dayanışma Gönüllüleri Platformu, meslek odalarımız buna destek oldular. Onlarla beraber paket hazırladık, onlarla beraber paket dağıttık ve bu çığ gibi büyüyor. Sevgili İzmirliler ister varsa gücünüz ekonomik anlamda destek olacak, ekonomik anlamda desteğiniz verin. İster paketlemeye katılın, ister dağıtımına katılın. Bir şekilde sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu salgın bir yandan büyürken daha büyük ekonomik krizleri de bize taşıyacak. Öyle gözüküyor. İşte o günlerde yaşayacağımız sıkıntıları hafifletmek için bugünden itibaren aslında o günlere hazırlık yapmak üzere hepinizin desteğine ihtiyacımız var.  Bunu İzmirlilerden esirgemeyeceğinizi biliyorum ve o nedenle hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

 
Yalnız yaşayan kadın istedi, belediye getirdi: Virüs Gülü
 
Karabağlar'da randevulu sistem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Belediyesi’nden sağlıkçılara konaklama desteği
Koronavirüs salgınını durdurmak için tüm güçleriyle çalışan sağlık çalışanlarının ...
Başkan Engin'den 'virüs' mesaisi
Narlıdere Belediyesi, denetimleri de sıklaştırdı. Belediye Başkanı Ali ...
'Mühendis Başkan'dan sağlıkçılar için icat: PVC su borusundan siperlik!
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ...
 
Başkan Karakayalı maaşını erzak yardımına bağışladı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, koronavirüs salgınıyla mücadele ...
Çeşme sokakları köpüklerle yıkandı
Çeşme Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında, ilçe genelindeki cadde ...
Karşıyaka'da dip-bucak dezenfeksiyon!
Karşıyaka Belediyesi, biyosidal ürünlerle ilçeyi dip bucak dezenfekte ...
 
Bayraklı’da izinsiz maske üretimine geçit yok
Bayraklı’da, Sağlık Bakanlığından izinsiz olarak ürettiği maskeleri piyasaya ...
Soyer'den meslek fabrikasına sağlık çalışanları adına teşekkür
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Meslek Fabrikası’na giderek ...
Kordon Esnafı'ndan Batur'a 'işgaliye' teşekkürü
Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla kapatılan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri