POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
8 Haziran 2023 Perşembe - 15:32

Soyer'den dikkat çeken paylaşım: ''O içeriklere epey güldüm'' dedi ve icraatları saydı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olduğu seçim sürecinde kendisi üzerinden yapılan çok sayıda esprili içeriğe atıfta bulunan Başkan Soyer Mayıs ayı boyunca yapılan icraatları anlattı. 

Soyer den dikkat çeken paylaşım:  O içeriklere epey güldüm  dedi ve icraatları saydı!

GERÇEKİZMİR - Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olduğu seçim sürecinde kendisi üzerinden yapılan çok sayıda esprili içeriğe atıfta bulunan Başkan Tunç Soyer Mayıs ayı boyunca yapılan icraatları anlattı. 

Soyer paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
Seçim süreci boyunca benimle ilgili paylaşılan komik içeriklere epey güldüm. Şimdi bunları bir kenara bırakıp sadece Mayıs ayında yaptığımız icraatları sizinle paylaşmak istiyorum. 

KÖRFEZ İÇİN KRİTİK ADIM 
Yaşayan Körfez hedefinde, tarihimizin en yoğun çalışmalarını yürütüyoruz. Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak 600 Milyon TL'lik yatırımımızın en önemli adımını attık. Türkiye'nin en büyük arıtma tesisi, Körfezimize nefes aldırmaya geliyor.

NARLIDERE METROSU YOLA ÇIKTI 
Olmaz denilen Narlıdere Metrosu'nu tamamen kendi imkânlarımızla oldurmayı başardık. 285 Milyon Euro maliyetli Narlıdere Metromuzun test sürüşünü, geçtiğimiz günlerde başarıyla gerçekleştirdik.

ÇEŞME'DE ALTYAPI DEVRİMİ 
Çeşme tarihinin en büyük yatırımında sona yaklaştık. 1 Milyar TL’ nin üzerindeki yatırım miktarı ile Çeşme'nin içme suyu, altyapı ve üstyapı kapasitesini, çok uzun yıllar müdahale gerektirmeyecek hale getirdik.

KÖSTEBEK BUCA METROSU'NA İNDİ 
Kendi maliyetini karşılayacak Buca Metrosu'nda dev köstebeğimiz Mayıs'ta sahaya iniş yaptı. İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımını tam vaktinde bitireceğiz.

DİRENÇLİ KENT MESAİSİ 
İzmir Türkiye’nin en dirençli kenti olacak dedik, o yolda hızla ilerliyoruz. Karşıyaka, Karabağlar, Gaziemir ve Bayraklı'da yürüttüğümüz kentsel dönüşüm projelerimiz, bu ay bitiş çizgisine daha da yaklaştı. Halk Konut'ta ise 18 kooperatife ulaştık.

İZMİR'E YENİ NEFES ALANI 
İzmir’de kişi başına düşen yeşil alan miktarını 16 m²’den 30 m²’ye çıkarma hedefimizde çok büyük bir yol kat ettik. Fırat Yaşayan Parkı'nı Bucalılara kazandırdık.

ÇİFTÇİYE CAN SUYU 
Hasköy Atık Su Arıtma Tesisi'miz ile Türkiye tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdik. Atık suyu geri kazanarak çiftçimize tarımsal sulama için ücretsiz vermeye başladık.

OTOGAR VİYADÜĞÜ
Mayıs'ta İzmir trafiğini büyük derecede rahatlatan Otogar Viyadüğü'müzü hizmete aldık. Çok büyük bir yatırımla tamamladığımız proje, Buca ile Bornova’yı kesintisiz birbirine bağlıyor.

DEPREMZEDELER
Depremzedelerimizin üzerinden elimizi bir an olsun çekmedik. İzmirli üreticilerimizin yetiştirdiği 20 bin zeytin fidanını, Osmaniyeli çiftçilerimize dağıttık. 5’er tonluk süt tanklarını Hatay'a ulaştırdık. Kurduğumuz konteyner kentlerimizin içlerini doldurmaya devam ediyoruz.

ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI
Üstyapı çalışmalarımızda hiç hız kesmedik. İZBETON ekiplerimiz, mahallerimizdeki sıcak asfalt serim çalışmalarını kesintisiz sürdürerek vatandaşlarımızın yaşam konforunu yükseltmek için canla başla çalıştı.

HALKIN KASABI
Ekonomik darboğazda vatandaşımızın cebine ve mutfağına destek olmaya devam ettik. Sağlıklı ve uygun fiyatlı etlerle hemşehrilerimizi buluşturan Halkın Kasabı, 11. şubesinde hizmet vermeye başladı.

İZMİR95
Her çocuğumuzun hayata eşit başlamasına katkı sunan İzmir95 ile bu ay da binlerce ailemize eriştik.

ACİL ÇÖZÜM EKİBİ
Mahallelerimizde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit eden Acil Çözüm Ekiplerimiz, yine hızlı çözümler üretmeye devam etti. Ekiplerimiz sadece Mayıs ayında 9 mahallemize doğrudan hizmet verdi.

KARAKILÇIK BUĞDAYI
İzmir üreticisinin ihracat hedefini başarıyla gerçekleştirdik. Tescilli markamız Karakılçık Buğdayı, okyanusu aşarak Kanada marketlerinde yerini alıyor.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ
Mayıs ayında Büyükşehirler arasındaki en iyi çalışma şartlarını sağlayarak 18.927 çalışma arkadaşımızı enflasyona ezdirmedik. Ekonomik krize rağmen işçimizin hakkını her şeyin önünde tuttuk, toplu iş sözleşmelerinden alnımızın akıyla çıktık.

İZMİR GENÇLİK FESTİVALİ
Maraton İzmir’de Cumhuriyet için koştuk, İzmir Gençlik Festivali'nde birbirinden yetenekli gençlerimizle buluştuk. Müzik, tiyatro, dans, spor ve daha pek çok aktivite ile Mayıs ayında baharın tadını doyasıya çıkardık.

'BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ'
Tüm bu saydıklarımın yanı sıra sizinle yeri geldi mahalle parklarında, yeri geldi sempozyumlarda buluştuk. Dertleştik, çözüm aradık, gururlandık, sevindik. Birlikte İzmir ve Türkiye için daha çok güzel işler başaracağız. Hazır olun!

 
Karşılama sürprizi: Teşkilat AK Partili Dağ'ı bağrına bastı!
 
Kemalpaşa OSB itfaiye binası açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa'daki turnuvada hamleler yarıştı!
Aliağa’da satranç sporunu yaymayı ve küçük yaşlarda çocuklara satranç ...
Karşıyaka'daki pazarda ikinci el eşyalar yeniden hayat buluyor
Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği “2. El Pazarı” aracılığıyla, ...
Bayraklı'da kursiyerlerin el emekleri sergiye çıktı
Bayraklı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan beceri ...
 
Aliağa'da yüzme kursları zamanı!
Spor ve sanatı aynı noktada buluşturan Aliağa Gençlik Merkezi’nde yaz ...
İzmir'de robot olimpiyatı heyecanı: 90 ülkeden 2 bin 500 katılımcı!
2024 yılında İzmir’de gerçekleşecek Dünya Robot Olimpiyatı 2024 Uluslararası ...
Büyükşehir çalışanlarına konut projesi Çiğli’de yükseliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler ...
 
Gaziemir Çocuk Meclisi'nde yeni dönem
Gaziemir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin ikinci döneminin ilk toplantısında ...
Bornova'da 'bal gibi' eğitim!
Arıcılık ve bal üretimi konusunda çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi, ...
Pati dostları bu festivalde buluşacak!
Büyükşehir Belediyesi, 10-11 Haziran tarihlerinde hayvanseverlerle patili ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri