POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
IBAN kiralayanlar dikkat: Bakanlık harekete geçti!
IBAN kiralayanlar dikkat: Bakanlık harekete geçti!
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
24 Haziran 2019 Pazartesi - 12:36

Torbalı'da mehteranlı İmamoğlu kutlaması

Görsel şovun yanında bir araya gelen vatandaşlar ‘Başkan Ekrem İmamoğlu’ sloganlarıyla doyasıya bir kutlama yaparken bu sabah da Torbalı sokakları Torbalı Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle renklendi.

Torbalı da mehteranlı İmamoğlu kutlaması

23 Haziran seçimlerinde 800 bini aşkın oy farkıyla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanı seçile Ekrem İmamoğlu’nun zaferi Torbalı’da da coşkuyla kutlandı. İlk olarak dün akşam saat 21.00’da Torbalı Belediyesi önünde havai fişeklerin atılmasıyla başlayan kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Görsel şovun yanında bir araya gelen vatandaşlar ‘Başkan Ekrem İmamoğlu’ sloganlarıyla doyasıya bir kutlama yaparken bu sabah da Torbalı sokakları Torbalı Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle renklendi. Mehter Takımı, İmamoğlu için şarkılar söyleyip görsel şova imza atarken Torbalı’da yaşayan ilçe sakinleri balkonlardan ve kaldırımlardan alkışlarla Mehter Takımı’na destek oldu. CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul’un Ataşehir ilçesinde görevlendirilen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “İstanbul’da her şey çok güzel oldu. Artık Türkiye’de de her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE’DE DE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"
Geçtiğimiz hafta yıllık izin alarak İmamoğlu için İstanbul’da saha çalışmaları gerçekleştiren, milletvekilleri ve İstanbul CHP İl Örgütü ile koordineli çalışan Uygur, İmamoğlu’nun da zaferini değerlendirdi. Torbalı Belediye Başkanı Uygur, “Sadece İstanbul değil tüm Türkiye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktı. İstanbul, Türkiye’mize hayırlı olsun. Halkın kararına saygı gösterilmeyip tekrarlanan seçimlerde Ataköy’de görev aldık. Burada daha önce benzeri yaşanılmamış bir kenetlenmeye şahit olduk. CHP tarihinde İstanbul’da almadığı oyu aldı. Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu sevgi, barış ve hoşgörü tavrını benimseyen İmamoğlu bir kez daha halkın iradesiyle İstanbul’un belediye başkanıdır. Her şey çok güzel oldu ve bundan sonra Türkiye için de her şey çok güzel olacak.” ifadelerine yer verdi. 

UYGUR: SEN BEN DİLİNİ BIRAKIP BİZ DİLİNE GEÇMELİYİZ
Siyasetin artık daha şeffaf hale gelmesi gerektiğini ifade eden Başkan Uygur, “Siyaseti, kimseyi ötekileştirmeden, aynı bayrak altında ekonomiye dayalı, kendi makamlarımızın değil milletin çıkarlarını düşünerek yapmalıyız. Ülke siyasetinin gündemini 3-5 yazar-çizer değil milletin çıkarları belirlemelidir. Türkiye’nin 80’li yıllarda kutuplaşmadan dolayı neler çektiği ortadadır. Sen-ben değil artık biz demeliyiz. Dünyanın süper güçlerine dolgu malzemesi olmamak adına birbirimize sımsıkı sarılarak tek bayrak altında mutlu ve güçlü ekonominin var olması için birbirimizle didişmek yerine sırt sırta dayanarak çalışmalıyız. İstanbul seçimlerini bir zafer olarak görmek yerine sevgi ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin işaret fişeği olarak görelim ve bu birlik ve beraberlikten ayrılmamak adına yeni bir yol haritası çizelim. Seçimleri AK Partinin mağlubiyeti CHP’nin galibiyeti olarak görmekten ziyade vatandaşın siyasetçiye verdiği mesajı çok iyi değerlendirmek gerekir. Her şey çok güzel olacak bir slogandı şimdi Türkiye’de her şeyin çok güzel olması için birlik ve beraberlik içerisinde ekonomi ve huzurumuzun çok güzel olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

 
Karşıyaka'nın gurur günü
 
MHP İl Başkanı Şahin'den 'İstanbul seçimi' mesajı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muzaffer 24 Haziran 2019 Pazartesi 16:42

SÜPER

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP ilçe başkanı kaza geçirdi: Ameliyat olacak!
CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç trafik kazası geçirdi. Ayağında ve ...
AK Parti İzmir'den ilk değerlendirme: Başkan Sürekli 'İstanbul' için ne dedi?
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, İstanbul seçim sonuçlarına yönelik, ...
YSK Başkanı oy oranlarını açıkladı
YSK Başkanı Sadi Güven, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
 
Kırkpınar: İmamoğlu müthişti, bu sonucu Yıldırım da bekliyordu!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İstanbul Büyükşehir Belediye ...
AK Parti İzmir'de 'İstanbul' istifası!
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı ve İlçe Eski Başkanı Kavur, İstanbul'da ...
Anket şirketlerinin 23 Haziran karnesi!
İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı İBB seçimlerinde sandıktan çıkan ...
 
HDP seçmeninin 23 Haziran tercihi ne oldu?
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin öncesinde ...
23 Haziran'da ne oldu?
Türkiye yeni bir lider (Ekrem İmamoğlu) kazandı. CHP Genel Başkanı Kemal ...
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da seferberlik başlatacağız
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri