POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
1 Nisan 2024 Pazartesi - 12:41

Tugay ve Aslanoğlu’ndan genelde iktidar mesajları!

Kesin olmayan sonuçlara göre İzmir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tugay, partisinin il başkanı Aslanoğlu’nu ziyaret etti. İkili il yöneticileri ile gerçekleştirilen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tugay ve Aslanoğlu genelde iktidar mesajları verirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, “Halkımızla tekrar kenetlendik. Önümüzdeki seçimi bekliyoruz artık”, Aslanoğlu, “Bugün 1 Nisan CHP’nin iktidara yürüyüşünün ilk günüdür” dedi.

Tugay ve Aslanoğlu’ndan genelde iktidar mesajları!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için sandığa gitti.

Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kesin olmayan sonuçlara göre 1. parti olurken iktidar partisi AK Parti tarihinde ilk kez 2. parti konumuna düştü.

CHP İzmir’de 28 ilçe belediyesini kazanırken, Büyükşehir Belediyesi yarışını da Cemil Tugay ile kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 12’lik bir fark ile İzmir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cemil Tugay partisinin İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Tugay burada CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirirken, ikili seçim zaferi zirvesi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ASLANOĞLU: ÇOK GÜZEL BİR SABAHA UYANDIK!
Toplantıda ilk sözü alan İl Başkanı Aslanoğlu, “Çok güzel bir sabaha uyandık. 14 Mayıs’tan sonra umudunu yitirmiş gençlerimiz bu sabah büyük bir umutla gözlerini açtılar. Vatandaşlarımızdan, halkımızdan o kadar güzel duygular akıyor ki bize. Başta Özgür Özel, genel başkan yardımcılarıma, parti emekçilerimize teşekkür ediyoruz. İktidar her sabah hangi gün gideceğini düşünerek güne uyanacaktır. İktidara CHP’nin emin adımlarla ilerlediğini düşünüyoruz. Partinin emekçilerine, partili kimliğini süt planda tutan bir adayımız oldu onunla gurur duyuyoruz. CHP’li kimliğini vatandaşlarımıza doyasıya yaşattı. Yoldaşı olmaktan gurur duyduğumuz Cemil Başkanımızı tebrik ediyoruz. Cemil Başkan aynı zaman adaylık zamanında çok çalışkandı. Basmadık yer bırakmadı. Müthiş bir enerji ile örgütlerimizle birlikte çalıştı. Her zaman örgüte verdiği değer ile ilk ziyaretine il başkanlığımıza yaptı. Yolu açık yolumuz açık olsun” dedi.

TUGAY: BUGÜNDEN SONRA TÜRKİYE BAŞKA BİR ÜLKEDİR!
Toplantıda konuşan İzmir’in yeni büyükşehir belediye başkanı Tugay, “Bugün örgütümüze teşekkür etmek için buradayım. CHP’nin üyeleri, gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımız büyük bir mücadeleyi zaferle neticelendirdiler. Hepimize gurur veren bir sonuç elde ettik. Hem İzmir’de hem Türkiye’nin pek çok yerinde. Toplamda 429 CHP Türkiye’de kazanmış durumda. Bizler ne kadar bu görevleri istediğini halkımıza anlatmaya çalıştık. Yıllar içerisinde beklemediğimiz sonuçlar aldık biz de acaba beklemediğimiz sonuç olur mu diye endişe içerisindeydik. Ben İzmir’den hep emin oldum. Hayalimiz isteğimiz tüm ilçeleri kazanmaktı. 2 ilçeyi küçük farklarla kaybettik. 30 ilçede büyükşehir belediyesine en fazla oyu yine bana verdi halkımız. Bu aynı zamanda yine bir beklentinin ifadesidir. Bana inandıklarının ifadesidir Onun için minnettarım. Gereğini yerine getireceğim. Biz bu görevleri tabi ki tek başımıza yapmıyoruz. Parti örgütümüzle halkımızla yapıyoruz bu görevleri. Hizmete adaletimiz olacağını dile getirdim. Bugün nereden ne kadar oy aldığımızı n hiçbir önemi yok şehrimize vereceğimiz hizmetlerdir esas olan. Sabah Karşıyaka’da Alsancak’ta insanlarımızın arasında yürüdüm. Daha önce bir süredir kaybedilmiş olan umudu insanlarımızın yüzünde gördük. Bize dokunuşları çok farklıydı bunların hepsi çok özel anlamları çok büyük. Bunun gereği yerine gelecek. Türkiye çok büyük ve güzel bir ülke. Üzerimize düşen şey çalışmak, çalışmak ve çalışmak. Tüm parti üyelerimize, il başkanımızın nezdinde kutluyorum. Her birine çok büyük minnet borçluyuz. Önümüzdeki günlerde bize verdikleri desteği boşa çıkarmamak için çalışacağız bunun sözünü veriyorum. Bugünden sonra Türkiye başka bir ülkedir. Umutla dolu bir ülkedir. O nedenle çok çalışacağız. Bize oy vermeyenlere de çok çok teşekkür ediyoruz. Güzel günlerin başlangıcı olsun dedik. Güzel günlerin başlangıcı olduğuna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

TUGAY: ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMİ BEKLİYORUZ!
CHP’nin 28 ilçede yerel iktidarı alması ve oy oranları ile ilgili soruyu yanıtlayan Tugay, “Her şeyden önce ilçe adaylarımız çok çalıştılar. Onları tebrik etmek lazım. Her bizi özel insanlardı. Kiraz’da da Nasuh Coşkun çok büyük emek harcadı. İktidardan vatandaş çok büyük rahatsızlık var. İnsanlar ülkenin kötüye gittiğini görüyorlar. Emeklilerin durumu ortada. Bunu insanlar yaşıyor. Diğer taraftan muhalefet partiler hemen hepsi küçüldü ama CHP birinci parti oldu. Değişim hareketinden sonra CHP’nin aynı zamanda söylemleri ile de halka ulaştığını gösteriyor. Bunun bize yüklediği sorumluluğunun farkındayız. Ülkeyi bu bataklıktan çıkaracağına inanıyorum partimizin. Genel başkanımızı özel olarak alkışlamamız gerektiğini düşünüyorum. Halkımızla tekrar kenetlendik. Önümüzdeki seçimi bekliyoruz artık. Milletvekillerimiz de daha çok çalışacak ne zaman olacaksa genel seçimi bekliyoruz iktidarı alacağız. Türkiye’deki adil insanlar umut verecek yönetimi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

ASLANOĞLU: BUGÜN 1 NİSAN CHP’NİN İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜNÜN İLK GÜNÜ!
İzmir’deki sonuçlara dair soruya yanıt veren Aslanoğlu, “Oylarımızın sadece İzmir’de değil tüm ülkede arttığını vatandaşın AK Parti ve MHP yönetimden memnun olmadığını gösterdiğini düşünüyorum. Bugün 1 Nisan CHP’nin iktidara yürüyüşünün ilk günüdür” dedi. 

 
Bakan Şimşek'ten sıkı para politikası mesajı
 
Bornova'nın yeni Başkanı Eşki: Türkiye'de iktidar olma vaktidir!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seçmen 1 Nisan 2024 Pazartesi 14:17

CHP İZMİRDE kazandı ama oylarında düşüş var. Öyle bir iki puan değil.%58 %48 düşmüş .

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de o başkanlar sandıkta devrildi, 5 ilçede iktidar değişti!
İzmir’deki yerel seçimlerde 4 başkan sandıkta devrilirken toplam 5 ilçede de iktidar değişti.
CHP'li Önal: Kaybeden yok, kazanan Bayraklı!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, 31 Mart yerel seçimlerinde ...
Tugay'dan ilk ziyaret Zübeyde Ana'ya!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, 1 Nisan sabahı ...
 
Soyer'den seçim değerlendirmesi: Daha yapacak çok işimiz var!
Seçim sonuçlarını değerlendiren Soyer, “Daha yürüyecek yolumuz, yapacak ...
İzmir’de son 20 yılın en düşük katılım oranı!
Toplam 3 milyon 459 bin 970 seçmeni bulunan İzmir’de katılım oranı Türkiye ...
Sandıkta YRP sürprizi: 2 şehirde iktidar oldu!
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında resmi ...
 
İzmir’de en yüksek oranla zafere o isim uzandı!
CHP’nin 28 ilçede iktidar olarak damga vurduğu seçimlerde dikkat çeken ...
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
23 Şubat’ta Bir TV’de Politika Durağı programında “CHP İzmir’de 28 ilçeyi ...
Yeni Başkan Duman: Buca ittifakı büyüdü, çığ oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Görkem Duman oyların yaklaşık yüzde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri