POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Rutte Türkiye'ye geliyor: Erdoğan'dan destek isteyecek
Rutte Türkiye'ye geliyor: Erdoğan'dan destek isteyecek
16 Haziran 2020 Salı - 10:55

Yeğeninden Trump'ı zora sokacak kitap geliyor!

Son zamanlarda hakkında yazılan kitaplarla başı dertte olan ABD Başkanı Donald Trump'ı zor duruma sokacak yeni bir kitap geliyor. Trump'ın yeğeni tarafında kaleme alınan kitap, Trump'ın şüpheli vergi işleri ile 'rahatsız edici ve müstehcen' hikayelerine yer verecek.

Yeğeninden Trump ı zora sokacak kitap geliyor!

ABD Başkanı Donald Trump’ın başı, son zamanlarda hakkında yazılan kitaplarla dertte. Trump’ı zor durumda bırakacak yeni bir kitap geliyor. Başkanın yeğeni Mary Trump, ağustos ayında amcası hakkında yazdığı Too Much and Never Enough adlı kitabı çıkarıyor.

Donald Trup’ın ölen ağabeyi Fred Trump Jr’in kızı Mary Trump, kitabını, Cumhuriyetçi Parti tarafından düzenlenen Cumhuriyet Ulusal Konvansiyonu’ndan birkaç hafta önce, 11 Ağustos’ta yayımlıyor.

TRUMP'IN VERGİ PLANLARI KİTAPTA
Guardian’ın haberine göre Trump’ın “rahatsız edici ve müstehcen” hikayelerini anlatacak olan kitabın, Mary Trump’ın, 1990'larda Donald Trump’ın “şüpheli vergi planları” ile ilgili nasıl birincil kaynak olduğunu ortaya koyması bekleniyor. New York Times’ın araştırması, Pulitzer ödülü kazanmıştı.

KARDEŞİ DE TRUMP'A KARŞI
Kitapta ayrıca, Mary Trump ile Donald Trump’ın kız kardeşi, emekli federal yargıç Maryanne Trump Barry arasında geçen ve Trump Barry’nin ağabeyinin aleyinde düşüncelerini içeren diyaloglara da yer veriliyor.  

"AĞABEYİNİN ÖLÜMÜNDE ETKİLİ OLDU"
Mary Trump’ın babası Fred Jr, uzun yıllar alkol bağımlılığı sorunuyla mücadele ettikten sonra 1981 yılında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Mary Trump, kitabında, amcası Donald Trump’ın “babasının ölümünde etkili olduğunu ve babasının bağımlılığın kritik eşiğindeyken onu ihmal ettiğini” öne sürdü. Başkan Trump, geçmiş yıllarda yaptığı açıklamada, ağabeyinin aile işini yapması için ona baskı uyguladığı için pişman olduğunu söylemişti.

GİZLİ EVLİLİK SÖZLEŞMESİ ORTAYA ÇIKTI
Bu hafta yayımlanacak bir Melania Trump biyografisi de dünyanın en çok konuşulan çiftinin evliliğiyle ilgili bir ayrıntıyı ortaya çıkarıyor. Melania Trump, Donald Trump ile olan evlilik sözleşmesini oğulları Barron’un finansal haklarını iyileştirmek adına 2017 yılında yenilemiş. Anlaşma Sanatı: Melania Trump’ın Anlatılmamış Hikayesi adlı kitaba göre, Melania’nın Beyaz Saray’a geç taşınmasının ardındaki neden de bu.

First Lady Trump’ın sözleşmede, çocukları Barron’un miras haklarını garanti altına alan değişiklikler yaptığı öne sürülüyor. O dönem Melania Trump’ın, oğlu Barron’un New York’ta devam eden okulu nedeniyle Beyaz Saray’a geç taşındığı açıklanmıştı. Kitapta geç taşınmaya bir başka gerekçe olarak, Başkan Trump hakkında çıkan cinsel taciz iddiaları ve Melania’nın bu süreçte zamana ihtiyaç duyması gösteriliyor.

Washington Post gazetesi muhabirlerinden Mary Jordan tarafından kaleme alınan kitaba göre bu süreçte yenilenen evlilik sözleşmesi, Barron’un aile şirketi dışında bırakılmamasını garanti altına alıyor. Melania Trump’ın ekibinden Stephanie Grisham kitapla ilgili olarak “Bayan Trump ile ilgili yanlış bilgiler ve kaynaklar içeren bir başka kitap. Bence kurgu türünde” açıklamasında bulundu.

IVANKA-MELANIA ÇEKİŞMESİ
Öte yandan aynı kitapta Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki ilk günlerinde kızı İvanka ve eşi Melania arasında amansız bir çekişme olduğu aktarıldı. Melania Trump’ın Beyaz Saray’a taşınmadan önce, üvey kızının 'First Lady' ofisini 'First Family' olarak değiştirmek istediği ancak bunun başkanın eşi tarafından engellediği öne sürüldü. (NTV)

 
CHP'li Yücel'den Vali Ayyıldız'a veda ziyareti
 
Konak’ta LGS öncesi dezenfektan seferberliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
New York, İtalya ve İngiltere... Neden daha çok öldürüyor?
ABD’li bilim insanları yeni tip corona virüs (Covid-19) pandemisinin bazı ...
Venedik'te 'turist istemiyoruz' protestosu!
İtalya'nın Venedik kentinde şehir sakinleri turizm karşıtı protesto düzenledi. ...
Cezayir'den DSÖ'nün ülkedeki verilerine tepki!
Cezayir Cumhurbaşkanlığı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Afrika Bölge Ofisi'nin ...
 
Çin'de son 2 ayın en yüksek vaka artışı!
Çin’de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında son 2 ayın en yüksek vaka artışı yaşandı.
Irak'taki ABD üssüne füze saldırısı
Irak'ta ABD ve Uluslararası Koalisyon Güçleri'nin konuşlandığı Taci Askeri ...
Flaş gelişme: "Hafter'in sağ kolu yakalandı''
Libya'nın doğusundaki silahlı güçlerin lideri halife Hafter'in sağ kolu ...
 
Çin'de otoyolda tankerde patlama: 10 ölü
Çin’in Cıciang eyaletinde yoldan çıkan yakıt tankerindeki patlama sonucu ...
Trump'tan tepki çeken LGBT kararı
ABD'de Trump yönetimi, "LGBT bireylere" sağlık alanında "ayrım yapılmaması" ...
Libya'da 8 toplu mezar bulundu
BM Libya'nın Tarhuna kasabasında şimdiye kadar 8 toplu mezarın bulunduğunu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri