POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
İspanya Başbakanı Sanchez'den istifa sinyali!
İspanya Başbakanı Sanchez'den istifa sinyali!
Anzak Koyu'nda geleneksel 'Şafak Ayini'
Anzak Koyu'nda geleneksel 'Şafak Ayini'
22 Mayıs 2023 Pazartesi - 19:18

Yıldırım'dan 'şehir hastanesi' raporu ve 'Oğan' açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, önümüzdeki günlerde hasta kabulüne başlayacak olan Bayraklı Şehir Hastanesini ziyaret etti. Yıldırım, hastanenin tamamlandığını, şehir hastanenin içinde 6 farklı hastaneyi barındırdığını, entegre sağlık tesisi olduğunu anlattı. Yıldırım, Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğine ilişkin de açıklamada bulundu.

Yıldırım dan  şehir hastanesi  raporu ve  Oğan  açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğine ilişkin, "Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediğim konular arasında çok fark yok. Özellikle Türkiye'nin üniter yapısı, bağımsız bütünlüğü gibi konularda tamamen aynı görüşlerdeyiz." dedi.

Yıldırım, İzmir programı kapsamında önümüzdeki günlerde hasta kabulüne başlayacak olan Bayraklı Şehir Hastanesini ziyaret etti.

Hastaneyi gezen Yıldırım, devam eden çalışmalarla ilgili İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararına ilişkin, "Destekleyeceğim demiş. Hoş geldi, sefa geldi. Teşekkür ediyoruz. Zaten Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediğimiz konular arasında çok fark yok. Özellikle Türkiye'nin üniter yapısı, bağımsız bütünlüğü gibi konularda tamamen aynı görüşlerdeyiz. Göçmenlerle ilgili hassasiyetini biliyoruz ama onları da belirli bir takvimde zaten gerçekleşeceğini Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde açıklamış oldu. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Yıldırım, 28 Şubat'ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun yapılacağını, 14 Mayıs'ta vatandaşların kararını verdiğini, Cumhur İttifakı'na mecliste 323 milletvekili kazandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2,5 milyondan fazla oy farkı olduğunu belirten Yıldırım, "Açık ara birinci. Sadece 260 bin eksiği var. Anayasal şartı yerine getirmek için ama 28 Mayıs yeni bir farklı bir sonuçlar. Hiç kimsenin kaybetmeyeceği, herkesin kazanacağı ve kimsenin de itiraz etmeyeceği bir sonuçla Türkiye Yüzyılı'nın cumhurbaşkanını seçmiş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmiş olacağız. Bu seçim, birincisi kadar karmaşık değil. Çok açık, bir pusula var. Pusulada bir numara Recep Tayyip Erdoğan, iki numara Kemal Kılıçdaroğlu. Dolayısıyla sıralama da zaten sonucu işaret ediyor. Hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

Yıldırım, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinin tamamlandığını, şehir hastanenin içinde 6 farklı hastaneyi barındırdığını, entegre sağlık tesisi olduğunu anlattı.

Hastanenin cihazlarının konduğunu belirten Yıldırım, "Cihazların testleri yapılıyor. O testler bitmeden normal faaliyete geçemiyor. Şu anda beklediğimiz bu testler yapılıyor. Az önce Sağlık Bakanımız Fahrettin Bey ile görüştüm, bir ay kadar süre alacak. Bir ay sonra Haziran'ın sonuna doğru hastanemiz tamamen hasta kabulüne başlayabilecek. İzmir'imize hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Yıldırım, hastanede 628 bin kapalı alanın bulunduğunu, 2060 yatağı, 337 poliklinik, 374 yoğun bakım yatağının bulunduğunu ifade etti.

Hastane yapılırken birilerinin yer konusunda itiraz ettiğini dile getiren Yıldırım, "Görüyoruz ki yer seçimi isabetli olmuş. Çevre yoluyla irtibatlanmış bir hastane." dedi. (AA)

 
Başkan Kılıç'tan Buca'da karış karış '29 Mayıs' turu
 
Kahramanmaraş ve Adana’da korkutan depremler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kılıç'tan Buca'da karış karış '29 Mayıs' turu
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, hafta sonu gerçekleşecek  Cumhurbaşkanı ...
Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan açıklaması
Sinan Oğan, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep ...
Ve Sinan Oğan merakla beklenen 2.tur kararını açıkladı
Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı'nın aynı ittifak yönetiminde olmasının ...
 
Yurt dışı oyları tüm zamanların rekoruna koşuyor!
Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu için yurt dışındaki temsilciliklerde ...
Adalet Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na destek!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adalet Partisi ...
Yıldırım'dan Millet İttifakı'na samimiyet çıkışı: İzmir Marşı'yla girdiler, mehtere döndüler!
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, muhalefetin 14 Mayıs'tan ...
 
Özdağ ve Kurtulmuş'tan görüşme sonrası açıklamalar!
AK Partili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Ümit Özdağ ...
AK Partili Dağ Romanlarla buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Konak ilçesinde muhtarlar ...
AK Partili İnan ile Başkan Tugay arasında 'stat' polemiği!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Göztepe Gürsel Aksel ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri