POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
10 Kasım 2019 Pazar - 14:37

Yıldırım’dan muhaliflere ‘topyekün’ kontrası!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım, olaylı geçen delege seçimlerinin ardından açıklamada bulunan ve kendisine karşı ‘topyekün mücadele’ mesajı veren Mavi Liste Platformu’na yanıt verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yıldırım, “Bizler topyekün mücadeleyi ancak AKP iktidarına karşı yaparız. Hiç bir CHP’li yoldaşlarına karşı topyekün mücadeleden bahsedemez bahsedenler de CHP'li olamaz” dedi.

Yıldırım’dan muhaliflere ‘topyekün’ kontrası!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimleri sürerken, Karşıyaka’da mavi-beyaz yarışında tansiyon yükseldi. Olayların yaşandığı ilk gün seçimlerinde 2 mahallede seçim iptal oldu. Taraflar karşılıklı açıklamalarla birbirlerini suçladı.

- KARŞIYAKA'DA 'MAVİ'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA!.. 

Seçimlerde beyaz listeye destek veren CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, olaylı geçen delege seçimlerinin ardından açıklamada bulunan ve kendisine karşı ‘topyekün mücadele’ mesajı veren Mavi Liste Platformu’nu hedef aldı.

Yıldırım sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

Güzel günler göreceğiz…

Hiç kimse Türkiye Cumhuriyetini kuran iradeden ve bir ülkenin lokomotifi göreviyle donattığı Cumhuriyet Halk Partisi'nden büyük olmadığı gibi genetiğini değiştirme hak ve yetkisine sahip değildir,

Hiç kimse, bu değerlerle yürüyen ve bu bilinçle varlığını bu ülkenin yarınlarına feda eden CHP kadrolarından ve emekçilerinden değerli ve önemli değildir.

Hiç kimse, bu inanç ve kararlılıkla emek veren ve bugün donatıldıkları makam ve yetkileri elde etmelerini sağlayan CHP örgütlerinden ve emekçilerinden üstte değildir.

Hiç kimse, 31 Mart Yerel Seçimlerinde kazandığı başarıları, CHP kadrolarının özverili çabalarını yok sayarak, kişisel ya da grup başarısı olarak tanımlayamaz.

Hiç kimse, tanınmamışlık ve kendini herhangi bir mecrada göstermemişlik yetersizliğine rağmen kazanılan başarıyı, CHP emekçilerini yok sayarak tanımlayamaz.

CHP emekçileri, parti disiplini ve görev sorumluğuyla bu sakıncayı ortadan kaldırmış, başarıyı kişilere göre ve onlar için değil, ülkenin geleceğine dair sorumluluk bilinciyle var etmiştir. Karşıyaka bu gerçeğin en güzel örneğidir.

Bu gerçeği unutmak kimsenin haddi ve hakkı olamaz. Herkes haddini bilmek ve takdirini dillendirmek zorundadır.

Bu ülkeye demokrasiyi armağan eden, kural ve koşullarını benimseten CHP, şimdi herkesten bu gerçekleri kabul edip, yaşamın her alanında göstermesini beklemektedir.

Bunun aleyhine oluşturulacak her cümle ve gösterilecek her davranış, CHP geleneğinden ve yürüyüşünden savrulmak demektir.

Ülkemizin yaşadığı son derece kritik ve tehlikeli dönemde, partimizin demokratik bir kongre sürecini kısır, mesnetsiz ve anlamsız polemiklere feda etmek, aymazlık değilse bir suçtur.

CHP siyasetin kadınıyla, genciyle, mahallesinden yurt geneline bir duruş ve mücadele olduğunu kanıtlayanların partisidir. Karşıyaka CHP örgütü, bunu yaşayan ve başarısını her alanda gösteren bir başarı simgesidir. Bunun değerini küçültmeye kimsenin hakkı yoktur.

Demokratik bir mücadele, kulislerin muğlak söylentileriyle ve ayak oyunlarıyla değil, sokağın ve hayatın gerçeklerine seslenen söylem ve eylem öngörüleriyle mümkündür. Bunu unutmak, yalnızca CHP ilkelerine değil, bu ülke için sürdürülen mücadeleye ket vurmaktır.

Bu ülke, var olan iktidarın ettikleri ve eyledikleriyle çok kirlenmiştir. Şimdi yapılması gereken, tertemiz bir sayfa açarak, inatla ve kararlılıkla CHP’nin “Gideceksiniz ve Türkiye kazanacak” söylemini yükseltmek ve göstermektir.

Buna Karşıyaka’dan başlamak için, tüm renklerimizi ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde “bizi teslim alamayacaksınız!” demenin tam sırasıdır.

Dün Karşıyakamızda yapılan delege seçimlerinde seçilen #BEYAZ listeden 44 arkadaşıma ve #MAVİ listeden seçilen 40 yoldaşıma sandıklarda görev yapan 16 yönetim kurulu üyeme ve partililerime teşekkür ediyorum.

Bizler #TOPYEKÜN mücadeleyi ancak AKP iktidarına karşı yaparız Hiç bir CHP li yoldaşlarına karşı topyekün mücadeleden bahsedemez bahsedenler de CHP’li olamaz.

Bugün olduğu gibi yarın ve yarından sonra Partimizin iktidarı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim.

 
İzmir'in turistik ilçesinde çevre yolu isyanı!
 
BESİAD Atatürk ve şehitler için lokma döktürdü!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent GÖLÇEK 11 Kasım 2019 Pazartesi 00:28

İnsan bukadarda yapmaz yeter artık daha fazla zarar vermeyin partimize Oy sa oy partilimiz oluyor nedir bu saldırganlık İlçe başkan yardımcısı yumruk atıyor pes Yazık

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan 'Osmanlı' tepkisi: Hepsi yalan, iftira!
Erdoğan, "Sürekli Atatürk denilerek onun mirasına sahip çıkılamaz. Sürekli ...
CHP'de o başkandan sandık öncesi ‘eşit mesafe’ ve ‘ortak akıl’ mesajı!
CHP’de olağan kongre süreci işlerken, Menemen Belediye Başkanı Serdar ...
CHP Çiğli'de sandığa beyaz damgası!
CHP’de delege seçimlerinde 3. gün mücadelesinde gözler Çiğli’deydi…Bir ...
 
Devlet erkanı Anıtkabir'de, Ata'nın huzurunda!
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün ...
AK Partili Sürekli'den 10 Kasım mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ...
CHP'li Yücel: Bugün matem günü değildir!
CHP İl Başkanı Yücel, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Ulu Önder Mustafa ...
 
CHP'de pazar mesaisi: Gaziemir, Karabağlar ve Bornova'da kimler kazandı/kaybetti?
CHP İzmir’de sandık mesaisi tam gaz devam ediyor. Pazar mesaisinde Çiğli ...
CHP Karşıyaka’da ‘Mavi’den çok sert açıklama: Dikkat çeken ‘Topyekün mücadele’ mesajı!
Delege seçimlerinin olaylı geçtiği, 2 mahallede seçimin ertelendiği Karşıyaka’da, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri