POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
27 Haziran 2022 Pazartesi - 17:40

Yorgancılar'dan 'adayım' mesajı, Hisarcıklıoğlu'ndan İzmir övgüsü!

EBSO haziran ayı meclis oturumunda Yönetim Kurulu'na üç dönemdir başkanlık yapan Yorgacılar göreve bir kez daha aday olduğunu açıkladı. Oturuma konuk olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan da İzmir'in ülke ekonomisine katkısına yönelik övgü ve eğitime destek müjdeleri geldi.

Yorgancılar dan  adayım  mesajı, Hisarcıklıoğlu ndan İzmir övgüsü!

GERÇEKİZMİR - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu'na üç dönemdir başkanlık yapan Ender Yorgacılar göreve bir kez daha aday olduğunu açıkladı. 

EBSO haziran ayı meclis oturumu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla ve Meclis Başkanı Salih Esen idaresinde gerçekleştirildi. 

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar toplantıda yaptığı konuşmada 1994 yılında meclis üyesi olarak kapısından girdiği odanın yönetim kurulu başkanlığına bir dönem daha aday olduğunu söyledi. 

"YENİDEN ADAYIM" DEDİ VE EKLEDİ: İLK İŞ BİNANIN BİTİRİLMESİ! 
"İzmir'de son 4 sene attığımız imzalara projelere baktığımda büyük bir gurur duyuyorum. Bunu yönetim ve sizlerin desteği ile yaptık” diyen Yorgancılar, “Biz odaya geldiğimizde yaklaşık 115 kişi vardı, 69’a indirdim. Öyle bir sistem kurduk ki, çalışmalar aynı sistemde gidiyor. Başkan yardımcılarım aynı başkan gibi çalışmak zorunda. Bu iş ekip, inanç işidir. Ben adaylığımı tekrar açıklıyorum. Tabii ki bir fedakarlık yapacağım, çalışmalarımız arttıracağım ancak seçildiğim zaman yapacağım ilk iş binanın bitirilmesidir. Bu otel odaların toplantı yapmak istemiyoruz. Bu kararın alınmasında yönetim kurulunun elini bağlayan bir meclis kararı var" ifadelerini kullandı. 

"HER ZAMAN GÖZBEBEĞİ OLMALISINIZ"
Öte yandan toplantıya konuk olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da oturumda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. İzmir'in ülke ekonomisine katkısını rakamlarla açıklayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “İzmir için çok büyük veri var. 90 bin üreticimizi, 4 bin ürünü analiz ettik. Burada sonuç sanayi liderleri ortaya çıktı. İzmir ikinci sırada çıktı, İstanbul’un sonrasında geldi. 4 bin üzerinde ürünün 373’ünde Türkiye birincisiniz. Yine ana listede Türkiye'nin birinci, ikinci, üçüncü sıradasınız… Yani yüzde 58’i ile Türkiye'ye liderlik yapıyorsunuz. Türkiye’nin zenginleşmesine İzmir’in sağladığı katkılardan dolayı her zaman gözbebeği olmalısınız. İzmir'in ülkemiz için, sanayisi için önemini bir kez daha bilmeliyiz. Başkan olduktan sonra İzmirliler her zaman yanımızda oldu. Akreditasyon konusunda EBSO, İZTO, İTB temsil noktasında müthiş işler yapıyorlar. Bu bir kalite anlayışıdır. Daha önce bu birlikteliği İzmir’de görememiştim. Şimdi müthiş bir birliktelik var. Bu birliği sağladığınız için Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu ayrıca İzmir'de 24 derslikli bir okul yapıp Milli Eğitim'e tahsis edeceklerini ayrıca kentin 7 ilçesine birer tane daha okul kazandıracaklarını sözlerine ekledi. 

KREDİ TALEBİ 
Ekonomik krize de bir parantez açan ve dünya genelinde etkili olan krizin, Türkiye'deki üreticiyi etkilediğini ifade eden Hisarcıklıoğlu ayrıca, "Yüksek enflasyon, döviz kuru, girdi maliyetlerindeki artış, krediye erişimdeki sıkıntılar, yüksek enerji fiyatları, bunların hepsini biliyoruz. Zaten ilgili yerlere de iletiyoruz. Bu kapsamda Kredi Garanti Fonu destekli bir kredi paketini inşallah yakında hükümet bizlere duyuracak. Yaklaşık 150 milyar liralık bir kredi paketi inşallah bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 

 
'Koca' dehşet: Eşini av tüfeğiyle yaraladı!
 
Ukrayna'da dehşet: AVM'ye Rus füzesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de ekmeğe bir zam daha!
İzmir'de ekmek fiyatlarında artış talebi için ilgili kurumlardan oluşturulan ...
Motorine bu kez indirim geliyor!
Petrol ve dolardaki düşüşle beraber, motorinde, salı gününü çarşambaya ...
Çam fıstığında 50 milyon dolar ihracat hedefi!
Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Ali Işık, ...
 
TİSK'ten asgari ücret açıklaması!
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK) asgari ücrete ilişkin ...
Dolarda sert dalgalanma: İşte son rakamlar
Dolar geçen cuma kapanışın ardından 17.36'dan 16.50 liranın altına kadar ...
BDDK'dan kredi hakkında '3 şart' açıklaması
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), geçtiğimiz cuma günü ...
 
İzmir-Dubai uçuşları yola çıktı!
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait ...
Torbalı Karma ve Mobilya OSB’den Soyer’e ziyaret
Torbalı Karma ve Mobilya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Attaroğlu ve ...
Tüm detaylarıyla konut kredilerinde yeni dönem!
Konut kredi oranlarına sınırlama geldi. 10 milyon lira üzerindeki konutlara ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri