POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
20 Eylül 2019 Cuma - 13:39

Yücel'den Karabağlar mesaisi... İktidara 'dönüşüm' salvosu: Beceremiyorsanız...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yerel seçimler sonrası devam ettiği mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İzmir'de yaşayan her vatandaşın derdi derimizdir sloganıyla sürdürülen ve bire bir vatandaşla iletişime geçilen ziyaretlerin son durağı Karabağlar ilçesinin mahalleleri oldu. Yücel, kentsel dönüşüm konusunda iktidarı hedef aldı, "Uzundere'yi örnek alın, beceremiyorsanız bırakın bu bölgede de vatandaşın sorununu Büyükşehir Belediyemiz çözsün" dedi.

Yücel den Karabağlar mesaisi... İktidara  dönüşüm  salvosu: Beceremiyorsanız...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yerel seçimler sonrası devam ettiği mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İzmir'de yaşayan her vatandaşın derdi derimizdir sloganıyla sürdürülen ve bire bir vatandaşla iletişime geçilen ziyaretlerin son durağı Karabağlar ilçesinin mahalleleri oldu.

CHP  İl Başkanı Yücel beraberinde CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İl Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Karabağlar'ın Limontepe, Bahriye Üçok, Salih Omurtak ve Ali Fuat Erdem mahallelerinde  vatandaşlarla bir araya gelirken, sorunları dinledi. Mahalleleri sokak sokak dolaşan CHP İzmir il başkanı ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinin yanı sıra mahalle muhtarlarından da bilgi aldı.

SEÇİMLERDE TERÖRİST BAŞINA SARILIP, UMUT BAĞLAYANLAR..

Mahallelilerin özelikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından  yürütülemeye çalışılan kentsel dönüşüm ve ilan edilen 540 hektarlık riskli bölge ile ilgili şikayetlerini dinleyen Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı, yerinde dönüşümleri örnek göstererek, şunları söyledi.

Öncelikle tüm Karabağlar halkına sizlerin nezdinde AKP'nin iftiralarına, Bakanların yalanlarına, yaratılmaya çalışılan algıya kanmayarak 31 Mart'ta CHP'ye, Karabağlar Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu'na ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e verdiğiniz destek için bir kez daha teşekkür ediyorum. Büyük bir hayretle takip ediyoruz ki; AKP iktidarı ve onların küçük ortağının temsilcileri terör örgütleriyle yaptıkları pazarlıkları, 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul seçimlerinden birkaç gün önce, terör örgütü liderinden yardım istediklerini, bebek katilinin, asker ve polislerimizin katledilmesi emrini veren terörist başının mektubunu devletin televizyonundan okutturduklarını unutup, hala bizlere iftira atmaya çalışıyorlar.Teröristle pazarlık yapacaksın, terörist başına sarılıp onun mektubuna umut bağlayacaksın, sonra bir meclis önergesiyle bizlere saldıracaksın. İzmir bu filmi defalarca gördü. Onlar kendi çamurlarını etrafa sıçratmaya çalışsınlar, bizim boş lafa, iftiraya karnımız tok. Bizim gündemimizde vatandaşımızın çözüm bekleyen sorunları var.Ben ve arkadaşlarım sık sık İzmir'de farklı ilçelerde mahalle ziyaretlerinde bulunuyoruz. Tıpkı bugün olduğu gibi sokak sokak sorunları dinliyor, vatandaşlarımızla bire bir iletişim kuruyoruz. İzmir'de yakaladığımız başarının sırrı budur. Bizler sadece seçim zamanları sokaklarda oy isteyenlerden, vaatler sıralayanlardan değiliz. CHP olarak seçim olsun olmasın vatandaşın ayağına giden, sorunlarını dinleyen ve çözen bir siyasi anlayışa sahibiz.  Değerli arkadaşlarım, aslında  sizin, bizim yani bu memleketin en büyük sorunu bugünkü iktidardır. Halkı hiçe sayan, kendi çıkarını düşünen, nutuk attıklarında mangalda kül bırakmayan ama iş vatandaşın sorununu çözmeye geldi mi ortalarda gözükmeyen iktidardır. Bugün konumuz değil diye ekonominin içler acısı haline, dış politika da saygınlığımızın yerle bir olmasına, gençlerimizin işsizliğine çaresizliğine, adaletin sadece iktidara yakınsanız işletildiğine uzun uzun değinmeyeceğim. AKP iktidarı sizin sorunlarınızla ilgilenmiyor. Evinize giren ekmeği, çocuklarımızın geleceği, mahallenizin sıkıntıları bu iktidarın umurunda değil. Onlar eş dost, çoluk çocuk, damat ve yandaş daha fazla nasıl zenginleşirler, bakanlar koltuklarında nasıl biraz daha uzun otururlar ona bakıyorlar. Onların derdi mevki, makam ve servet. Bizimle onlar arasındaki farkta tam olarak işte budur. Biz bugün olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın arasında, sizlerle birlikteyiz. Derdinizle dertleniyor, derman olmak için sürekli çalışıyoruz. Bugünde sizleri ziyaret ettik, sorunlarınızı dinledik, notlarımızı aldık ve çözüm için hemen yarın çalışmaya başlayacağız.

UZUNDERE'Yİ ÖRNEK ALIN, BECEREMİYORSANIZ  BİZ YAPALIM

Vatandaşların, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Karabağlar'da yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu kapsamda 540 hektarlık alanın riskli olarak ilan edilmesiyle ilgili mağduriyetlerini ve şikayetlerini iletmeleri üzerine konuyla ilgili konuşan Yücel " Kentsel dönüşüm hayati bir konu ve her vatandaşımızın depreme dayanıklı, konforlu evlere kavuşmasını çok önemsiyoruz. Bu çalışmalarda hak kaybı yaşanmaması bizim en çok üzerinde durduğumuz konudur. Bir diğer önemli konuda kentsel dönüşüm yapacağız diye işe girip, rantsal dönüşüm yapılmasıdır. Yani halkın çıkarına değil de, o değerli arazilerden birilerine pay verme, yeni alanların imara açılması çabasıdır. Bu nerede yapılırsa yapılsın karşısında oluruz. Kentsel dönüşümde Karabağlar halkına rağmen, vatandaşın isteklerine uymayan, sizlerle uzlaşmadan yapılacak her işin karşısında, Karabağlar halkının yanında olacağız. Bu işin nasıl yapılacağını İzmir Büyükşehir Belediyemiz Uzundere'de gösterdi. Hak sahipleriyle yüzde 100 uzlaşma sağlayarak, hak kaybı olmadan  yepyeni ve sağlam evleri, vatandaşlarımıza çok kısa bir sürede teslim edildi. Bu bölge için içinde büyükşehir belediyemiz defalarca talepte bulundu, bu işin halka rağmen yapılamayacağını yetkinin kendilerine verilmesini istedi ama vermediler. Sonunda da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Hemen yanı başlarında Uzundere'de Türkiye'ye örnek gösterilecek bir kentsel dönüşüm projesini CHP'li büyükşehir belediyemiz  hayata geçirmişken, inatla sizlerin sorununu çözmemeleri anlaşılır gibi değil. Her açıklamalarında başka bir şey söyleyip, her seferinde sorunu büyütüyorlar. Bir kez daha söylüyoruz, Uzundere'yi örnek alın, beceremiyorsanız bırakın bu bölgede de vatandaşın sorununu büyükşehir belediyemiz çözsün. Vatandaşa eziyetten etmekten, Karabağlar halkını oyalamaktan, birilerine rant sağlamaya çalışmaktan vazgeçin. Bu işin yakın takipçisiyiz, Karabağlar belediyemiz çok yakından bu süreci takip ediyor. Sizin hakkınızın yenmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi.

KARABAĞLAR İMECE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Karabağlar İlçe Başkanlığının da büyük destek verdiği,  içinde sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlarında yer aldığı İmece ve Dayanışma ekiplerinin yaptığı çalışmalara da değinerek "Bu çalışmalar mahallelerimizde dayanışmayı, yardımlaşmayı yeniden hayata geçiren çalışmalar. Görüyorum ki sizlerde  dayanışma ekiplerinin yaptığı çalışmalardan memnunsunuz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın el birliği ile bu ihtiyaçlarının giderilmesi ve bunun reklamsız, gizli bir şekilde ve örnek bir dayanışmayla yapılması çok anlamlı.İmece ekiplerinin daha da çoğaltılması, diğer ilçelerimize de bu örnek çalışmanın yayılmasını sağlayacağız., bu dayanışmayı, bu paylaşımı çok önemsiyoruz. Bu çalışmaya katılan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

 
Bakan Pakdemirli'den İzmir'de CHP'ye PKK çıkışı!
 
Minik Leyla'nın ailesi şikayetçi olmadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Pakdemirli'den İzmir'de CHP'ye PKK çıkışı!
Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelede dünya birincisi olduğunu, buna ...
Sürekli'den gazilerle anlamlı buluşma
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Urla teşkilat programları ...
AK Parti'de Sürekli'den kaybeden adaylarla zirve: Ne mesaj verdi?
AK Parti İl Başkanı Sürekli, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimin kaybeden ...
 
'PKK'yı kınama' tartışması tam gaz... CHP'li Özuslu: Amaç bağcıyı dövmek, izin vermeyeceğiz!
CHP ile AK Parti arasındaki 'PKK'yı kınama önergesi' tartışmasında son ...
Dağ'dan Özel'e 'Manisa'yı dar ederiz' yanıtı: Boyundan büyük...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP ...
CHP Foça'da buluştu: Dayanışma yemeği
CHP'liler Foça İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ...
 
CHP'li Bakan'dan çarpıcı çıkış: Yangında 'hurda' denilen uçaklar Teknofest'te...
Teknofest’te temsili yangın söndürme uçuşu yapan THK uçağı, saatte 200 ...
CHP'li Yücel'den Gaziler Günü mesajı
19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü sebebiyle, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir ...
CHP'de Salıcı'dan İzmir'de 'bölge' zirvesi: Tarihi belli oldu
CHP’de Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın başkanlığında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri