POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
8 Kasım 2019 Cuma - 12:45

Yücel'den eğitmenlere: Hakkınız ödenmez!

CHP İl Başkanlığı düzenlediği organizasyonla, seçimler öncesi örgüte eğitimler veren parti eğitmenlerini bir araya getirdi. Gecede 70 eğitmene teşekkür plaketleri verildi. Parti eğitmenleri onuruna verilen yemekte konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bu partide hakkı ödenemeyecek bir kesim varsa, o da parti okulu eğitmenlerimizdir" dedi.  

Yücel den eğitmenlere: Hakkınız ödenmez!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı düzenlediği organizasyonla, seçimler öncesi örgüte eğitimler veren parti eğitmenlerini bir araya getirdi. Gecede 70 eğitmene teşekkür plaketleri verildi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan Kılıç ve bir önceki İl Eğitim Sekreteri Binali Gül'ün katılımıyla Asansör restoranda yapılan organizasyonda parti üyelerine, belediye başkan adaylarına ve parti yöneticilerine 31 Mart yerel seçimleri öncesi eğitim veren parti eğitmenleriyle bir araya geldi.

Parti eğitmenleri onuruna verilen yemekte konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bu partide hakkı ödenemeyecek bir kesim varsa, o da parti okulu eğitmenlerimizdir" dedi.  

HAKKINIZ ÖDENMEZ
Yücel konuşmasında şunları söyledi: Partimizin 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarının baş mimarlarından eğitim ordumuzun değerli eğitimcileri ile bir arada olmaktan son derece mutluyum. Şunun çok iyi bilincindeyiz: Bu partide hakkı ödenemeyecek bir kesim varsa, o da parti okulu eğitmenlerimizdir. Sizler gece demeden, gündüz demeden İzmir'in dört bir yanında eğitimler verdiniz. Sandık görevlisinden, yöneticisine, meclis üyesinden, belediye başkanına, Bergama’dan, Seferihisar’a, Ödemiş’ten, Beydağ’dan Karaburun’a kadar her ilçede örgütümüzü seçimlere hazırladınız.  Ben eğitimci bir annenin evladıyım. Hangi konuda olursa olsun, hayatın hangi alanında olursa olsun eğitimin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim. Bu sebeple sizlerin fedakarca çalışmalarınızı, karşılık beklemeden harcadığınız emekleri çok kıymetli buluyorum.  Bu gece elbette ki bu emeklerinizin karşılığı olamaz ama küçük bir teşekkür olarak kabul edip katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

YALAN VE İFTİRA KAMPANYASI KAYBETTİ
31 Mart Yerel seçimlerinde  Cumhur ittifakının devletin tüm imkanlarını, ele geçirdiği ve yandaşlaştırdığı medya kuruluşlarını kullanarak yarıştığını ve akıl almaz iftiralarla milleti kandırmaya çalıştığını söyleyen Yücel, Bu adaletsizce, yalan ve iftiralarla sürdürdükleri seçim kampanyalarına, biz halkımıza doğruları söyleyerek ve eğitimcilerimizin verdiği eğitimlerle donanmış kadrolarımızla karşılık verdik. 31 Mart'ta yalan ve iftira kampanyası kaybetti. 31 Mart'ta dürüstlük, hizmet, samimiyet ve demokrasi kazandı. Bu başarı, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimseyi ayrıştırmayan, kimseyi ötekileştirmeyen, herkesi kucaklayan siyaset anlayışının ve bu anlayışa göre sizlerin verdiği eğitimlerin sonucudur.  Bu başarı; Cumhuriyet Halk Partisinin ve Cumhuriyete, Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne inanan, Çağdaş ve İnsanca yaşamak isteyen tüm yurttaşlarımızın başarısıdır" dedi.

Gecenin finalinde organizasyona katılan tüm parti eğitmenlerine adlarına özel hazırlanan plaketler verildi. Çekilen toplu fotoğrafla organizasyon sona erdi. 

 
'Notaların prensesi' yine zirvede!
 
Sandal'dan Özkanlar Pazaryeri müjdesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'de ilk sandık günü: Gaziemir'de mavi sürprizi, Karabağlar'da iptal kararı!
CHP’de parti içi yarış bugün start aldı. Karabağlar'da 2 mahallede seçim ...
"Mazlum Kobani denilen adamın Bağdadi'den farkı yok"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban, ...
"Yunanistan'ın Türklere yaptığı mezalimi unutmadık"
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos'un ...
 
Kılıçdaroğlu'na İzmirli başdanışman
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Urla Belediyesi Meclis Üyesi İsmet Orhan, ...
MHP İzmir'de üç ilçeye yeni başkan!
MHP İzmir’de 3 ilçeye yeni başkan atandı.
Başkan Tugay'dan flaş mesajlar: Topa neden girdi, adayı o isim mi?
CHP’de delege seçimleri öncesi topa en net giren ve tarafını belli eden ...
 
Başkan Kılıç'tan gündeme damga vuran görevden almayla ilgili ilk açıklama!
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç gündeme damga vuran görevden almayla ...
CHP'de ilçe ilçe takvim: Hangi mahallede/ne zaman sandık kurulacak?
CHP İzmir İl Başkanlığı ilçelerdeki delege seçimlerinin tarih, yer ve ...
İzmir'de o duruşma sonrası İl Başkanı Yücel'e sitem: Gözler aradı ama...
CHP'nin eski genel başkan yardımcısı ve eski İzmir Milletvekili Zeynep ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri