POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
11 Temmuz 2019 Perşembe - 14:04

Yücel'in üçüncü durağı SP: İzmir için iş birliği vurgusu!

CHP İl Başkanı Yücel, Saadet Partisi İl Başkanı Hazırbulan’ı ziyaret etti. Buluşmada; Yücel, “İzmir’in daha fazla hizmet alması için birlikte bir çalışma yapmamız gerektiğini düşünüyorum” derken Hazırbulan ise, “Biz siyasi partiler olarak aynı gemideyiz. Bizim, bu gemiyi daha iyi nasıl yürütürüz bunun peşinde olmamız gerekiyor” dedi.

Yücel in üçüncü durağı SP: İzmir için iş birliği vurgusu!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti ve İYİ Parti’nin ardından Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan’ı makamında ziyaret etti.

Buluşmada iki başkan önemli mesajlar verdi. Ziyarette il yöneticileri de yer aldı.

Öte yandan, şuana kadar AK Parti, İYİ Parti, Saadet Partisi’ni ziyaret eden Yücel, MHP, HDP ve diğer siyasi partileri de ziyaret edeceklerini söyledi.

HERKESE EŞİT HİZMET EDECEK BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ
Ziyaret için CHP İl Başkanı Yücel’e teşekkür eden Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Tunç Soyer’e yaptıkları ziyaretten bahsetti. Hazırbulan, “Tunç başkanımızı ziyaret ettik. Gördüğümüz kadarıyla her kesime eşit hizmet verecek bir büyükşehir belediye başkanı seçildi, inşallah bunu sağlar. Sizlerin de desteğiyle İzmir’de güzel işler çıkaracağını düşünüyoruz. Yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

İZMİR İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ
31 Mart yerel seçimlerinin ülkenin demokratikleşmesi adına umut verici sonuçlar oluşturduğunu belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Biz, İzmir’de bundan sonraki süreçte, tüm siyasi partilerle daha fazla görüşüp, fikir alışverişinde bulunup, katkılarını, eleştirilerini dikkate alarak, İzmir’in daha fazla hizmet alması için birlikte bir çalışma yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Siz zaten seçimden sonra bize ziyarete gelmiştiniz, biz de iade-i ziyaret yapalım istedik. 31 Mart yerel seçimlerinin 23 Haziran İstanbul seçimlerinin ülkemiz ve  kentimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah Türkiye, bundan sonra daha barışçıl, huzurlu, insan dönük yönetim anlayışıyla daha iyi yerlere gelecek diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ!
Saadet Partisi İl Başkanı Hazırbulan ise, “Bir kutuplaşma süreci atlattık. Ancak milletimiz çok fazla tabanda kutuplaşmaya prim vermedi, çok fazla gerginlik oluşmadı. Zaten bu gerginlik siyaseti ile bir yere varmak mümkün değil… Biz siyasi partiler olarak aynı gemideyiz. En önemli mevzu bu! Fikirlerimiz farklı olabilir ama aynı gemideyiz. Bu gemide bir hasar olduğu zaman hasarı hep birlikte yaşayacağız. Bizim, bu gemiyi daha iyi nasıl yürütürüz bunun peşinde olmamız gerekiyor. Erken seçim olmaz diye düşünüyoruz ama ola da bilir.  Dört yıl seçim olmayacağını varsayarsak hükümetin önünde ciddi ödevler var. Başta ekonomi… Aynı gemide olduğumuz hatırlanmalı. İnşallah ekonomiye akraba esaslı değil de liyakat esaslı bir model geliştirir diye umuyoruz. Tarımda çok ciddi sıkıntılar var. İzmir’in tarım ile anılan bir şehir olması gerekiyor ama yanlış tarım politikalarından dolayı olması gerektiği yerde değil. Eğitim aynı şekilde… En önemlilerinden biri de dış politika. Diklenmek ayrı dik durmak ayrı. Dik duran bir devlet oluruz inşallah. İzmir için iyi temennilerde bulunuyoruz. Seçilen başkanlarımız umarım ilçelerde güzel işler yaparlar. Bizim de siyasi parti olarak üzerimize düşen ne varsa, başkan hangi partiden olursa olsun, vazifeye her zaman hazırız” diye konuştu.

HİZMET İÇİN BİRLİKTELİK SAĞLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM
CHP’li Yücel ise, “Bu görevler ülkemize devletimize milletimize hizmet için yapılan görevler. Bizim temsil ettiğimiz kitle, taban, savunduğumuz ideolojiler farklı olabilir ama bu görevler önce devletimize, ülkemize, yaşadığımız kente hizmet için yapılır. Farklılıklar da yaşasak bu hizmet anlayışı içinde bu birlikteliği sağlayacağımıza inanıyoruz. Uzun süredir ülkemizi işgal eden ayrıştırıcı siyaset dili ve anlayışının faydası olmadığını herkes gördü. Bundan sonraki süreç ne getirir, bir sistem değişikliği gündeme gelir mi bilemiyoruz ama bizim düşüncemiz genel siyasetten fahri bir şekilde İzmir’e daha iyi hizmet etmek konusunda tüm siyasi partilerle birliktelik yakalamak. CHP bugün yerelde iktidar, yarın bir gün başka bir parti yerelde olabilir, bugün AK Parti genelde iktidar, yarın öbür gün başka parti olabilir. Önemli olan halkımızın verdiği görevi kimseyi dışlamadan, layıkıyla yapabilmek… Ben bunu Saadet Partisi ve diğer siyasi partilerle İzmir’de başarabileceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

 
İZSU'dan gece seferberliği: Dikili susuz kalmadı!
 
Hastanede 'kimyasal' panik: 19 kişi zehirlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis'te gündem Buca metrosu: CHP'li iki vekilden çarpıcı mesajlar
CHP İzmir Milletvekili ve Çevre Komisyonu Sözcüsü Murat Bakan, İzmir Büyükşehir ...
CHP'den 'ümmet' mesajı: Öyle anlaşılıyor ki...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ali Babacan'a söylediği "Ümmeti parçalamaya hakkınız ...
Erdoğan: Tek adamcılık buysa bunu sizden öğrendik
Hak-İş genel kurulunda konuşan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ...
 
CHP-İYİ Parti buluşmasında çarpıcı 'İzmir' önerisi: 3 parti başkanı 15 günde bir...
CHP İl Başkanı Yücel, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ı ziyaret ...
AK Parti'de 'Aliağa' krizi: 4 istifa birden!
Cumhur İttifakı kapsamında MHP listelerinden meclise giren 4 isim, AK ...
Çelik'ten sistem revizyonuyla ilgili iddialara açıklama
AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanlığı sisteminde revizyon tartışmalarıyla ...
 
Osmanağaoğlu: İyi Parti-HDP ittifakı tescillenmiştir
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "HDP Grup Başkanvekili Fatma ...
Dışişleri'nden ABD'nin S-400 açıklamasına yanıt
ABD Dışişleri'nin S-400 açıklamasına yanıt vereen Dışişleri Bakanlığı ...
Beko o uzmanların sorunlarını Meclis'e taşıdı
25 binin üzerinde uzmanın işsiz olduğunu belirten Beko, “AKP iktidarının ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri