POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İzel-Çelik-Ercan yeniden dağıldı!
İzel-Çelik-Ercan yeniden dağıldı!
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
2 Temmuz 2020 Perşembe - 17:34

Yücel ve Soyer'den 'başkanlar' zirvesi: Neler konuşuldu, kim/ne mesaj verdi?

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer il yönetim kurulu üyelerinin ardından bugün de ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. 

Yücel ve Soyer den  başkanlar  zirvesi: Neler konuşuldu, kim/ne mesaj verdi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü peş peşe iki ayrı zirvede bir araya geldi. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer il yönetim kurulu üyelerinin ardından bugün de ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. 

Zirve hakkında detaylı bilgi veren CHP İl Başkanı Yücel, amacın Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin, hayata geçirdiği ve geçireceği projelerin anlatılması ve tanıtılması için yönetim kurulu ve ilçe başkanlarının bilgilendirilmesi olduğunu ifade ederek “Sayın büyükşehir belediye başkanımız yönetim kurulumuza ve ilçe başkanlarımıza ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundu. Aynı zamanda bizden beklentilerini de aktardı” dedi. 

BELEDİYELERİMİZE SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZ
Yücel şöyle konuştu: 31 Mart seçimlerinde il ve ilçe örgütlerimiz olağanüstü bir çalışma sergileyerek hem büyükşehir de hem de ilçelerde büyük bir seçim başarısı yakaladı. Seçimler sonrasında da başta İzmir büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer olmak üzere tüm belediye başkanlarımız çok iyi hizmetler üreterek bu emeklerin karşılığını verdi. Özellikle pandemi süresince tüm Türkiye’ de takdirle karşılanan ve örnek gösterilen İzmir dayanışmasını hayata geçiren İzmir Büyükşehir Belediyemiz, tam anlamıyla bir fark yarattı. İlçe belediyelerimiz de İzmir halkının hep yanındaydı ve tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Bu süreçlerde örgüt olarak tüm gücümüzle belediyelerimize destek verdik. Belediyelerimizin projelerine, hizmetlerine örgüt olarak sahip çıkmak en önemli görevimiz. Bu bağlamda büyükşehir belediyemizin tüm İzmir’i kapsayan proje ve hizmetleri hakkında, Sayın Tunç Soyer iki ayrı toplantıyla il yönetim kurulumuzu ve ilçe örgüt başkanlarımızı bilgilendirdi. Büyükşehir belediye başkanımız aynı zamanda örgütümüzün belediye çalışmalarına ne gibi katkılar koyabileceği konusunda bilgilendirme yaparken, beklentilerini de ifade etti. İlçe başkanlarımız yapılan son toplantı da ilçelerindeki sorunlar ve halkın beklentileri hakkında bilgİleri paylaştılar. Karşılıklı bilgilendirmelerin yapıldığı, beklentilerin ifade edildiği çok faydalı ve etkili toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantıları daha sık yapma konusunda da mutabık kaldık.

UYUM İÇİNDE İZMİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yücel ayrıca, “İlk toplantımızın da gündemi, büyükşehir belediyemizin hizmetlerine verebileceğimiz katkıyı ve il yönetim kurulumuza büyükşehir belediyesiyle ilgili gelen talepleri konuşmaktı. Ancak neden ve nasıl olduğunu anlayamadığımız bir şekilde, yapılan toplantı hakkında basında çıkan ve doğruyu yansıtmayan haberlere rastladık. Toplantı sanki gergin bir ortamda ve sadece iş taleplerinin konuşulduğu bir buluşma gibi yansıtılmış. Asla böyle bir gerginlik olmadığı gibi, tam aksine çok faydalı ve çokta keyifli bir buluşma oldu. Kendi belediye başkanlarımızla aramızda bir gerginlik veya ayrı düşme beklentisini anlayabilmiş değilim. Biz birlikte ve uyum içinde İzmir için yapabileceğimiz ne varsa onu yapmak için çalışıyoruz. Bunun dışındaki her şeye kulağımız tıkalı” ifadelerini kullandı. 

İZMİR İÇİN SÜREKLİ ARAYIŞ İÇİNDEYİZ
Toplantıların kendisi açısından da çok faydalı ve bilgilendirici olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’ de kendilerinin büyük bir aile olduğunu ve bu ailede herkesin ortak derdinin İzmir olduğunu belirterek, şunları dile getirdi: Yola çıkarken başka bir İzmir, başka bir kalkınma mümkün diye çıktık. İnanıyorum ki görev süremizin ilk yılında çiftçimizin, kadınlarımızın, gençlerimizin kısacası tüm İzmirlilerin hayatına dokunan, hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerle bu hedefimizin ilk adımlarını attık. Elbette bu yola örgütümüzle birlikte, onların da desteğini alarak çıkmıştık. Bugün de İzmir için birlikte yürüyoruz. Bu bağlamda birbirimize nasıl daha fazla katkı koyabiliriz, ortak aklı ve dayanışmayı nasıl arttırabiliriz diye sürekli bir arayış içindeyiz. İl başkanlığımızın düzenlediği bu toplantılarda da hem bilgi alışverişinde bulunduk hem de partimizin başarısını arttırmak için önerilerimizi paylaştık. Bu buluşmaların çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnşallah sahaya yansımalarını da birlikte göreceğiz. 

ÖRGÜTE GÜVENCE
Öte yandan toplantıda ‘CV ve işçi alımları’ konusu da gündeme geldi. Başkan Soyer’in örgüte "Beklentilerinizi anlıyorum. Önümüzdeki süreçte bu konuda daha hassas olacağız. İşçi alımları olduğunda ilçenizden sizlerinde önerdikleri isimler dikkate alınacak. Bu konuda taleplerinizi il başkanımıza iletin.  " sözleriyle güvence verdiği öğrenildi. 

 
CHP'de Genel Başkan Adayı Atıcı'ndan İzmir mesaisi: Kaç delege katıldı/ne mesaj verdi?
 
Bergama'da pandemi sonrası ilk meclis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de Genel Başkan Adayı Atıcı'ndan İzmir mesaisi: Kaç delege katıldı/ne mesaj verdi?
CHP Genel Başkanlığına aday olan Mersin eski Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ ...
Yücel: Kanayan yaramız, hiç dinmeyen acımız!
CHP İl Başkanı Yücel, Sivas Madımak katliamının 27. yıldönümünde bir mesaj ...
CHP'li Cihaner'den o soruya yanıt: Genel başkanlığa aday mı?
Partide geçmiş yıllarda milletvekilliği ve PM üyeliği görevlerini yürüten ...
 
Almanya'da kritik zirve, Çavuşoğlu'ndan ilk mesajlar
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Biz güvenli bir ortamda Almanya'dan ve diğer ...
Vali Köşger sahaya iniyor: 30 ilçe turu!
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ...
CHP İzmir’de 6 başkandan sürpriz zirve!
CHP İzmir’de Konak, Buca, Bornova, Urla, Bayraklı ve Çiğli ilçe başkanları bir araya geldi.
 
CHP'li Sındır'dan 'Orman Kanunu' çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, yapılmak istenen ...
Başkan Batur’dan 'kurultay' yorumu: Kılıçdaroğlu’na rakip çıkmaz!
Konak Belediye Başkanı Batur, partisinin 25-26 Temmuz’daki kurultayı için, ...
CHP İzmir’in ‘Hatice Annesi’ emekli oldu: Plaket Soyer ve Yücel’den!
İzmir İl Başkanlığı’nda 28 yıldır hizmet veren emekçi Hatice Akgenç, emekli ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri