POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
FIFA'dan İran'a Dünya Kupası çağrısı!
FIFA'dan İran'a Dünya Kupası çağrısı!
Potanın Perileri, Dünya Kupası biletini kaptı
Potanın Perileri, Dünya Kupası biletini kaptı
Özel'in Gürlek iddiaları: AK Parti'den ilk açıklama
Özel'in Gürlek iddiaları: AK Parti'den ilk açıklama
Ünlülere yönelik 'uyuşturucu' soruşturmasında 4 tahliye!
Ünlülere yönelik 'uyuşturucu' soruşturmasında 4 tahliye!
17 Mart 2026 Salı - 20:40

'İsrail bölgemizi adım adım felakete sürüklüyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede İsrail'in koçbaşlığını yaptığı yıkıcı bir savaş yaşandığı belirterek, "Eline güç geçmiş, kendilerini diğer insanlardan üstün gören bir şebeke bölgemizi adım adım felakete sürüklemektedir" dedi.

 İsrail bölgemizi adım adım felakete sürüklüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gazeteci ve yazarlarla iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan iftardan sonra açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 
"Tüm gazetecilerimizin tüm yazarlarımızın Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum. Filistin başta olmak üzere çatışma bölgelerinde görevlerini icra ederken can veren basın mensuplarını şükranla yad ediyorum. Özellikle İsrail'in Gazze soykırımını dünyaya duyurmaya çalışırken şehit düşen 275 gazeteciyi kemali hürmetle anıyorum. 

Sizlerin de bildiği üzere gazeteciler ve yazarlar toplumun bir anlamda hafızasını teşkil ederler. Sizler kaleminizle, sözünüzle, emeğinizle bu toplumun düşünce iklimine çok çok önemli katkılar yapıyorsunuz. Tüm bunların yanında çağımızın baş belasına dönüşen dezenformasyonla da baş ediyor, en güvenilir bilgiyi milletimize aktarmak için hassasiyetle ediyorsunuz. 

“TÜM DÜNYANIN YÜZLEŞTİĞİ TEHDİT”

Güçlü bir toplum yapısı ancak sağlıklı bir bilgi akışı ile mümkündür. Hakikat ile söylenti arasındaki sınırın giderek belirsiz bir hale geldiği bir medya düzeninde gazetecilik bir pusula görevi görür. Bizde sıkça tekrarlanan meşhur bir söz vardır: Doğru ayakkabılarını giyene kadar yalan dünyayı üç kez dolaşır. “Hakikat Ötesi Çağ” adı verilen tam da böyle bir dönemin içindeyiz. Bu sorun tüm dünyanın yüzleştiği, çözüm aradığı bir tehdit haline dönüşmüş durumda. 
 
Ülkemize yönelik beşinci kol faaliyetlerini, algı mühendisliklerini, karalama kampanyalarını sizlerin de güçlü desteğiyle daha kolay ve hızlı engelleyeceğimize inanıyorum. Her cephede bir hakikat savaşı verdiğimiz bu dönemde, medya kuruluşlarımızın daha aktif olmasını bekliyoruz. 

"İSRAİL KEYFİ SEBEPLERLE MESCİD-i AKSA'YI KAPALI TUTUYOR"

Şu an bölgemizde İsrail'in koç başlığını üstlendiği yıkıcı bir savaş yaşanıyor. Masum çocuklar okullarında katlediliyor. İsrail tamamen keyfi sebeplerle hiç bir yetkisi olmadığı halde, ilk kıblemiz Meccid-i Aksa'yı 17 gündür kapalı tutuyor.  

Eline güç geçmiş, kendilerini diğer insanlardan üstün gören bir şebeke bölgemizi adım adım felakete sürüklemektedir. Bunların tüm dünyaya anlatılması önemlidir. Türkiye'nin ve geniş coğrafyamızın vicdanlı, donanımlı ve milletin değerlerinden beslenen gazetecilere ihtiyacı var. 

“ESKİ GÜNLERİN HORTLATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Millete parmak sallayan, millete tepeden bakan, vesayetçiler adına milli iradeye ve siyaset kurumuna ayar veren medya düzeni artık geride kaldı. Kalemini ve köşesini anti demokratik güç odaklarına kiralayan silahşörler geride kaldı. Bugün her bakımdan daha özgür, daha çoğulcu bir basın ve yayın iklimine sahibiz. İmtiyazlarını kaybedenler rahatsız olsa da inşallah bir daha o eski günlerin hortlatılmasına izin vermeyeceğiz."

 
İnan'dan Özel'e sert tepki: Bugün savunduğu hırsızların ifadesiyle...
 
Özel'den 'Kocaoğlu' örneği ve 'Kooperatif Davası' çıkışı: Fahiş hata!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de silahlı saldırı şüphelisi 2 kişi yakalandı
İzmir’in Menemen ilçesinde silahlı saldırı gerçekleştirdikleri iddiasıyla ...
DİSK Ege'de Memiş Sarı'nın yerine gelen isim belli oldu!
Memiş Sarı’nın görevden ayrılmasının ardından bir süredir atama bekleyen ...
Ünlülere yönelik 'uyuşturucu' soruşturmasında 4 tahliye!
İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği, ünlülere yönelik “uyuşturucu” soruşturması ...
 
79 ilde yasa dışı tütün operasyonu: 337 gözaltı!
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "79 ilde yasa dışı tütün ...
Bebek Otel’in müdürü tahliye edildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ‘uyuşturucu’ soruşturması ...
Tanju Özcan hakkında yeni dava!
"İcbar suretiyle irtikap" gerekçesiyle tutuklanmasının ardından Bolu Belediye ...
 
Taksici cinayetinde oda başkanından tepki: Müebbet yetmez!
İzmir Şoförler Odası Başkanı Erkan Özkan, taksi şoförü Deniz Örer cinayetinde ...
YouTuber Testo Taylan gözaltına alındı
Testo Taylan olarak bilinen YouTuber Taylan Özgüç Danyıldız İstanbul Cumhuriyet ...
Mobilyacılardan sanayi atıklarına çözüm!
İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD), kentte yıllardır kronikleşen çöp sorununa ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Rıfat Nalbantoğlu sessizliğini bozdu
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri