Haziran ayında vefat eden Aliağaspor’un eski futbolcularından Memduh Aydın anısına düzenlenen Aliağa 13 Eylül Masterler Futbol Turnuvası başladı. Aynı zamanda 13 Eylül Atatürk’ün Aliağa’ya gelişi etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile Aliağa FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin yaptı.
Aliağa Belediyesi Değirmendere Futbol Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada toplam 8 takım yer alıyor. Turnuvaya katılan; Aliağa Bakırçay Masterler, Aliağagücü Masterler, Aliağa Körfez Masterler, Aliağa Akıncılar İdmangücü Masterler, Karşıyaka Donanmacı Masterler, Çandarlı Kale Masterler, Soma Turgutalp Masterler ve Bergama 14 Eylül Masterler takımları dostluk çerçevesi içerisinde birincilik için kıyasıya mücadele verecek. Turnuvanın final mücadelesi 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.
Turnuva, Aliağa Akıncılar İdmangücü Masterler ile Çandarlı Kale Masterler arasındaki karşılaşma ile başladı. İlk düdük ile birlikte başlama vuruşunu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin gerçekleştirdi. Başkan Serkan Acar, turnuvanın dostluk ve centilmenlik ruhu içinde geçmesi temennisinde bulunarak tüm takımlara başarılar diledi.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri