POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kan donduran olay... Avukat, annesini öldürdü!
Kan donduran olay... Avukat, annesini öldürdü!
Şirketler için önemli karar: 1 yıl ertelendi!
Şirketler için önemli karar: 1 yıl ertelendi!
2 yıl kaçtı defalarca bıçaklandı! 8 defa kalbi durdu!
2 yıl kaçtı defalarca bıçaklandı! 8 defa kalbi durdu!
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de
10 Aralık 2025 Çarşamba - 09:08

2026'da İzmir'e 3 yeni karavan parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN AŞ, 2025 yılı boyunca erken çocukluk eğitiminden üniversite öğrencilerinin barınmasına, geniş otopark ağından karavan-tekne park alanlarına kadar pek çok alanda İzmirlilere hizmet sundu. 2026 hedefleri arasında Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri’nin sayısının 30’a çıkarılması, yeni karavan parkların açılması var.

2026 da İzmir e 3 yeni karavan parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN AŞ; 2025 yılında da farklı alanlarda milyonlarca İzmirliye hizmet verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve gelmesiyle Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri’nin sayısı 14’ten 22’ye yükseltildi. 2026 yılında bu sayı 30’a yükselecek. 36-66 ay arası bin 698 çocuğun hizmet aldığı Yuvamız İzmir’in aylık ücretleri geçen yıl yarıya düşürülmüş ve 5 bin TL olmuştu. Bu eğitim-öğretim yılında ise Başkan Dr. Cemil Tugay’ın isteğiyle 4 bin TL’ye düşürüldü.
 
Kız öğrencilere aylık 2 bin liraya barınma hizmeti
İzmir’de üniversite öğrenimi gören kız öğrenciler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZELMAN Örnekköy Sosyal Tesisi’nde yuva sıcaklığında barınma imkânı da buluyor. Güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunan tesiste iki öğün de yemek hizmeti veriliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, tesisin aylık ücretine 2025 yılında da zam yapmadı. Başkan Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla aylık ücreti 2 bin TL olan 72 kişi kapasiteli sosyal tesis, öğrencilere yuva olmaya devam etti.
 
6 milyon 196 bin araç parkı hizmeti 
İzmir Büyükşehir Belediyesi; kapalı ve açık alan otoparkları, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yer alan abone otoparklarında 14 bin 797 araç park yeri ile hizmet veriyor. 2025 yılında otoparklarda, abonelerin günlük kullanımları da dahil olmak üzere ortalama 6 milyon 196 bin araç parkı hizmet verildi. 2026 yılında Karşıyaka Anayasa Otoparkı, Karşıyaka İskele Otoparkı, Karşıyaka Nikah Sarayı Otoparkı ve Bostanlı Vapur İskelesi otoparklarında da insansız ödeme sistemine geçilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Âşık Veysel Rekreasyon Alanı Binek ve Karavan Parkı, toplam 252 peron kapasiteyle çalışıyor. İnciraltı Çakalburnu Karavan ve Tekne Kara Parkı ise toplam 191 peron kapasiteli. 2026 hedefi ise Sasalı Karavan Parkı, Pınarbaşı Karavan Parkı ile Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu yanında Karavan Park açılması planlanıyor.

 
Şirketler için önemli karar: 1 yıl ertelendi!
 
Kan donduran olay... Avukat, annesini öldürdü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Miniklere hayvan dostu gezi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen ...
Tankerler yangın felaketlerine set çekti!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yangın riski yüksek bölgelerde bulunan ...
İşçilerin eyleminin ikinci gününde meşaleli yürüyüş!
Büyükşehir Belediyesi iştirakleri İZENERJİ, İZELMAN, İZFAŞ, EGEŞEHİR ve ...
 
Soyer'den 10 maddelik savunma ve mevcut yönetime gönderme!
Kooperatif davasının 3. duruşmasında savcı, tutuklu sanıkların tutukluluk, ...
Buca'da işçilerin eylemi 2. gününde!
İzmir'in Buca Belediyesi'nde çalışan yaklaşık 2 bin işçi, maaş ve Toplu ...
Ana boru arızası için İZSU'dan seferberlik
İZSU Genel Müdürlüğü, Güzelbahçe–Narlıdere hattını besleyen 800 mm çaplı ...
 
Karşıyaka'da yeni adliye binası için adres bulundu!
Karşıyaka Belediyesi, yaklaşık 15 yıldır kentin gündeminde olan yeni adliye ...
Buca'da belediyeden ücretsiz eğitim seferberliği
Buca Belediyesi Gediz Etüt Merkezi’nde çocuklar ve yetişkinler için açılan ...
Atmaca'dan İZSU çıkışı: İzmirlinin parasını fay hattına gömmüşler
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Uğur İnan Atmaca, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP MYK'nın İzmir fotoğrafı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri