POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'ye Arda Güler müjdesi
Fenerbahçe'ye Arda Güler müjdesi
56 yurt öğrencisi akşam yemeğinden zehirlendi!
56 yurt öğrencisi akşam yemeğinden zehirlendi!
Sağlık Bakanı Memişoğlu: 37 bin kadro açıyoruz
Sağlık Bakanı Memişoğlu: 37 bin kadro açıyoruz
Macron'dan Putin'e: Yalan söylemeyi bırakması gerek!
Macron'dan Putin'e: Yalan söylemeyi bırakması gerek!
20 Nisan 2025 Pazar - 12:48

23 Nisan coşkusu Konak’tan yayılacak

Konak Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikleri, İzmirlileri Karantina Meydanı’nda bir araya getiriyor. 105’inci yılında, bayram sevincinin doyasıya yaşanacağı ve çocukların kahkahasının hiç durmayacağı etkinliklerle 23 Nisan coşkusu Konak’tan yayılacak.

23 Nisan coşkusu Konak’tan yayılacak

Konak Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir dizi etkinlik düzenliyor. Çocukların 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamaları için etkinlikler hafta boyunca Konak’ın üç farklı noktasında yapılacak. 23 Nisan’da ise İzmirliler, Karantina Meydanı’nda buluşarak bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacak. Çocukların bayramın tadını çıkaracağı etkinlikler kapsamında atölye çalışmalarından müzik dinletilerine, sahne performanslarından spor müsabakalarına onlarca farklı etkinlik yer alacak. 23 Nisan haftasında Konak’ta çocukların kahkahası ve neşesi hiç bitmeyecek.

 

İlk durak Gültepe

Konak Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında ilk durak Gültepe olacak. Şenel Aksu Parkı’ndaki etkinlikler 21 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Çocukların çok sevdiği Mutlu Çocuklar Sokağı bu kez 23 Nisan Şenlikleri içinde yer alacak. Parkın panayır alanına döneceği şenlikte sahne performansları, atölye çalışmaları, spor etkinlikleri, müzik dinletileri ve dans gösterileri yer alacak.

23 Nisan’da gün boyu eğlence

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm yurtta kutlanacağı 23 Nisan’da ise başta çocuklar olmak üzere İzmirliler Karantina Meydanı’nda buluşacak. 13.00’da başlayacak şenlikler gün boyunca sürecek. Meydanda kurulacak sahnede DJ Performans, Oyun Evleri’nde eğitim alan çocukların birbirinden güzel gösterileri, Zumba Çocuk Dansı, Konak Belediyesi Roman Kültür Çocuk Orkestrası, Konak Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu ile çeşitli müzik ve dans gösterileri yer alacak. Sahne bir an bile boş kalmazken, bir yandan da atölye çalışmaları yapılacak. Bez çanta yapımından yüz boyamaya, origamiden zeka oyunlarına tam on üç ayrı atölye çalışması çocuklarla buluşacak. Can dostlarının da unutulmadığı atölye çalışmalarında patili dostlar için mama kabı ve kedilere stres topu yapımı atölyeleri de yer alacak. Spor alanında ise seksek, ip atlama, basketbol, jimnastik, survivor ve spor oyunları gibi çocukların enerjisini atabileceği etkinliklere yer verilecek. Alanda ayrıca şişme oyun parkı da kurulacak. 23 Nisan kutlamaları kapsamında son etkinlik ise 25 Nisan Cuma günü yapılacak. 23 Nisan Şenliklerine özel Mutlu Çocuklar Sokağı, bu kez Beştepeler Sosyal Tesisleri önünde düzenlenecek.

Başkan Mutlu’dan çocuklara davet

Konak’ta büyüyen her çocuğun eşit fırsatlara sahip olduğu, hayal kurabildiği ve o hayallere ulaşabildiği bir yaşam inşa etmek için çalıştıklarını belirten Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu eşsiz bayramda, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir arada olmanın coşkusunu yaşayacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte, umutla ve neşeyle kutlamak için tüm çocuklarımızı ve kıymetli ailelerini etkinliklerimize davet ediyorum. Bu özel günde çocuklarımızın gülüşleriyle yankılanacak alanlarımızda hep birlikte buluşalım” ifadelerini kullandı.

 

 
Balçova’da çocuklara özel şenlik
 
Karşıyaka yine riske attı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balçova’da çocuklara özel şenlik
Balçova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ...
Karabağlar İstihdam Günleri’ne yoğun ilgi
Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen İstihdam Günleri, 100. Yıl ...
Karşıyakalı çocuklar takas pazarında buluştu
Karşıyaka Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, ...
 
Bornova çocukların renkleriyle şenlenecek
Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Aşık ...
İzmirliler İzmir Kitap Fuarı’na akın etti
İzmir Kitap Fuarı, İzmirli kitapseverlerin akınına uğramaya devam ediyor. ...
Buca Belediyesi çocuklara umut oldu
Buca Belediyesi, “Umut Bileklikleri Atölyesi” düzenleyerek çocuklara umut ...
 
Deniz ve tekne tutkunlarını buluşturan fuar
Türkiye’nin denizcilik alanındaki en prestijli fuarlarından biri olan ...
Körfez temizliği için 110 milyon Euro'luk proje halka tanıtıldı
İzmir’de Dünya Bankası’ndan gelecek 110 milyon Euro finansman ile yapılacak ...
Başkan Eşki: Bornova sanatla nefes alacak
Bornova Belediyesi, Dramalılar Köşkü’nde “Resim ve Seramik Sergisi”ne ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de ‘başkanvekili krizi’nin anatomisi!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri