POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Sağlık Bakanı Memişoğlu: 37 bin kadro açıyoruz
Sağlık Bakanı Memişoğlu: 37 bin kadro açıyoruz
Macron'dan Putin'e: Yalan söylemeyi bırakması gerek!
Macron'dan Putin'e: Yalan söylemeyi bırakması gerek!
Narin Güran cinayeti davasında ikinci duruşma
Narin Güran cinayeti davasında ikinci duruşma
Kütahya'da peş peşe depremler!
Kütahya'da peş peşe depremler!
23 Nisan 2025 Çarşamba - 15:29

23 Nisan neşesi tüm İzmir'i sardı

İzmir’de binlerce çocuk İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kültürpark'ta düzenlediği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği'nde buluştu. Çocuklar sahne etkinlikleri, atölyeler, konserlerle unutamayacakları bir gün geçirdi. 

23 Nisan neşesi tüm İzmir i sardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kentte coşkuyla kutlanıyor. Kültürpark'da düzenlenen çocuk şenliği ise binlerce çocuğa unutamayacakları bir gün yaşattı.  Ellerinde Türk bayrakları ve kırmızı-beyaz giysilerle alanı dolduran çocuklar sahne şovlarını izleyip eğlenceli etkinliklere ve atölye çalışmalarına katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konserini ise İzmirli minikler yönetti. Bandonun şefliğini 10 yaşındaki Kıvanç Kapçı ve 2,5 yaşındaki Ata Bilge Akbay yaptı. 

Muhteşem sahne etkinlikleri
Kültürpark Ahşap Sahne ve Ana Sahne çevresinde bulunan çim alan sahne etkinliklerine ayrıldı.  Trio konseri, tiyatrolar, çocuk zumba gösterisi, danslar, sihirbaz şovları, Ersin Show, Şubadab Çocuk Konseri ve Özlem Menokan ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Orkestrası konserleri renkli görüntülere sahne oldu. 

Atölyelerde hem eğlenip hem öğrendiler
Kültürpark’ta kurulan çadır alanında ise atölyeler düzenlendi. İZELMAN AŞ Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri'nin Sanatla Dünya Çocukları Atölyesi, Origami ile Bayram Neşesi Atölyesi, Bilim ile 23 Nisan Mucizeleri Deney Atölyesi, Matematik ile Zekâ Şöleni Atölyesi ve Neşeli Hayvanlar Çizim Atölyesi çocukların keyifli zaman geçirmesini sağladı. Rotarak atölyelerinde ise seramik boyama, uçurtma yapımı, bez çanta boyama, kalemlik yapımı, kitap ayracı yapımı, yüz boyama, yaratıcı drama, toplu oyunlar ve çocuk yogası yer aldı. Atölye çalışmaları kapsamda ayrıca Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın (EÇEV) Rüzgâr Gülü Atölyesi, Çocuk Çalışmaları ve Eğitim Destekleri Şube Müdürlüğü’nün Çarkı Çevir Hakkını Bil Atölyesi, Kodlama ile Mario Atölyesi, Roketimi Tasarlıyorum Atölyesi, Mavi Dünya Kuklaları Atölyesi, Maske Atölyesi, Deniz Koruma Şube Müdürlüğü’nün Evimiz Deniz Atölyesi ve Engelli Çalışmaları Şube Müdürlüğü’nün Sokak Farkındalık Atölyesi ile Bocce oyunu çocuklara keyifli anlar yaşattı. 

Oyun alanında coşku doruğa çıktı
Tahta bacaklar ve kuklalar, dans performansları, spor parkuru ve spor deneyim alanı ile çocuklar bayram coşkusu yaşadı. Ayrıca Kütüphaneler Şube Müdürlüğü Gezici Kütüphane ile çocuklara kitap dağıttı.

 
Depremde son durum: Can kaybı ve çöken bina yok
 
Depremde yüksekten atlayan 151 kişi yaralandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Geleceğin başkanları projelerini açıkladı
Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan ve 12 Eylül Stadı’nda devam eden kutlamalarla ...
Başkan Mutlu'nun makamı çocuklara emanet
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, başkanlık koltuğunu sırayla ...
Tugay koltuğunu emanet etti… Derin’den çevre mesajı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
 
23 Nisan Seferihisar’da coşkuyla kutlanıyor
Seferihisar’da 23 Nisan coşkusu resmi tören ile başladı. İlçe protokolünün ...
Menemen'de 23 Nisan coşkusu yaşandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Menemen’de heyecan ve coşkuyla ...
Karşıyaka’da yer gök bayram coşkusuyla renklendi
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 ...
 
Karabağlar’da söz sırası miniklerde!
Karabağlar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük ...
Menderes’te makam çocuklara emanet
Menderes Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ...
Konak’tan üreten kadınlara destek
Konak Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların el emeği, göz nuruyla ürettikleri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de ‘başkanvekili krizi’nin anatomisi!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri