POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye imzayı attı
Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye imzayı attı
YSK Başkanı Yener: Her şey yolunda gidiyor
YSK Başkanı Yener: Her şey yolunda gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması
LGS soruları ve cevap kitapçıkları yayımlandı
LGS soruları ve cevap kitapçıkları yayımlandı
20 Mayıs 2024 Pazartesi - 14:39

31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak üzere geldiği Samsun'da dikkat çeken mesajlar verdi. Samsun ve Gaziantep'teki seçim sonuçlarının kendisini üzdüğünü belirten Özel, "31 Mart gecesi siz bütün Türkiye'ye sevinirken ben bu iki şehre kahroluyordum." diye konuştu.

31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak üzere geldiği Samsun'da Atakum Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Özel, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümünde heyecan ve gurur içinde olduklarını söyledi.

SAMSUN'DA İLK MYK

İlk kez Samsun'da Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantılarını gerçekleştireceklerini dile getiren Özel, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e başarılar diledi.

Türkel'in ayrım yapmadan tüm Atakum halkına hizmet edeceğini dile getiren Özel, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde iktidar olup olmayacaklarına, belediyelerin yapacakları çalışmaların büyük katkısının olacağını vurguladı.

Parti içi öz eleştirilerde de bulunan Özel, "İyi şeyleri konuştuğumuz gibi eksiklerimizi de konuşmak durumundayız. Cumhuriyet Halk Partisi, Samsun'daki genel performansıyla öz eleştiri yapmaya muhtaç durumdadır. 18 belediyeden birinin kazanıldığı, bir milletvekilinin olduğu, bir Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından kabul edilemez." diye konuştu.

"SAMSUN SEÇİM SONUÇLARINDAN SONRA YÜZÜM YERDEDİR"

CHP Genel Başkanı Özel, sözlerine şöyle devam etti:

"Bundan sonra oturacağız, neyi doğru yaptıysak devam edeceğiz. Neyi eksik yaptıysak telafi edeceğiz. Neyi yanlış yapıyorsak terk edeceğiz. Bundan sonra burası ki bir Cumhuriyet kentidir. Uşak kazanılmışken, Afyon kazanılmışken, Kütahya kazanılmışken, Amasya kazanılmışken, Kastamonu kazanılmışken, yani harf devriminin şehri kazanılmışken, Amasya Tamimi'nin şehri kazanılmışken, Büyük Taarruz'un şehri kazanılmışken Büyük Zafer'in şehri kazanılmışken İlk Adım'ın şehri kazanılmıyorsa başta Genel Başkan hepimizin yüzü yerdedir. Benim Samsun seçim sonuçlarından sonra yüzüm yerdedir. Yüzümü kaldırmak, başımı dikmek, göğsümü germek için mecbur olduğum şey Gazi'nin partisini bu şehirde birinci parti yapmaktır. Buna kim inanıyorsa gelsin katkı versin. Kim inanıyorsa gelsin partiye üye olsun. Başta gençler, kadınlar, bütün Samsunluları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisine babaevimize davet ediyorum."

"PARTİYİ KİM ŞAHA KALDIRACAKSA O YÖNETECEK"

"Yoruldum" diyenleri partide tutmayacaklarının altını çizen Özel, "Mevcut yöneticilerden enerjisi olan burada kalsın. 'Yoruldum' diyen, 'Çalışıyorum olmuyor' diyen, 'Başaramıyoruz' diyen, 'Bu kadar olur' diyen yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız. 'Eksik yaptım, daha çok çalışırım' diyen, 'Bundan sonra yeni bir süreç başlıyor, benim ona enerjim var' diyen, 'Başaracağım' diyen kendine güveniyorsa kalsın ama altı ay sonraki ankette hala yerinde sayıyorsak kimseyi o yerde tutmam. Bu kadar net söylüyorum. Yol yürüyenin arkasında duracağız. Partiyi aşağı çeken varsa o dakikadan sonra bu partide yeri yoktur. Oy verin ama bu partiyi kim yönetecek? Partiyi kim şaha kaldıracaksa o yönetecek arkadaşlar. Net söylüyorum." ifadesini kullandı.

"31 MART GECESİ SİZ SEVİNİRKEN BEN KAHROLDUM"

Samsun ve Gaziantep'teki seçim sonuçlarının kendisini üzdüğünü belirten Özel, "Bir tanesi Atatürk'ün adını almış Gazi ünvanını verdiği kent Gaziantep. Bir tanesi de Samsun... Kuzeyde ve güneyde gönlümün yarasıdır. 31 Mart gecesi siz bütün Türkiye'ye sevinirken ben bu iki şehre kahroluyordum. Herkes sorumluluğunu gösterecek, ona göre çalışacak, hep beraber başaracağız. Partimizi Samsun'da birinci parti yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Özgür Özel, konuşmasının ardından MYK Toplantısı'na katılmak üzere partisinin İl Başkanlığına geçti. (AA)

 
Eshot duyurdu: İzmir'de iki otobüs hattı devre dışı!
 
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu canlı yayında
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu canlı yayında Gazeteci Sercan Avcı'nın sorularını yanıtlıyor.
AK Partili Saygılı'nın 'siyasi şov' çıkışına Aslanoğlu'ndan yanıt!
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'nun ...
Saygılı’dan Aslanoğlu’na alternatif tören çıkışı: Siyasi şov peşine düştü
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ...
 
AK Partili İnan'dan Tugay'a soru: Diğer ilçelerde satın alacağınız noktaları belirlediniz mi?
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
Kafe Siyaset’in bugünkü konuğu CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu
Yenigün TV ekranlarında gazeteci Sercan Avcı’nın hazırlayıp sunduğu Kafe ...
İzmir’de parti içi yarış başlıyor: İşte 30 ilçede kongre tarihleri
CHP’de parti içi yarış kadın kollarıyla başlıyor. İzmir’de 21 Mayıs (yarın) ...
 
Kabine toplanıyor: Gündemde neler var?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine toplantısına başkanlık ...
CHP’den alternatif törende’ iktidar’ mesajı... AK Parti'ye sert eleştiri
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda konuşan CHP İzmir ...
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, gençlerle birlikte Anıtkabir’e ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri