POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
17 Nisan 2021 Cumartesi - 11:51

AK Parti Bayraklı'dan Soyer'e 'trafo' çıkışı!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, mahallelerinde trafo istemeyen Adalet Mahallesi sakinlerinin, teşekkür ziyareti yapmasının ardından yaptığı açıklamada, " Konudan, 2 gün önce yaptığı sosyal paylaşımdan haberdar olduğu anlaşılan Sayın Tun Soyer’in, İzmir'in merkez ilçesi Bayraklı’daki bu alanı ‘Sorumluluk alanımızda olmasa da’ diye nitelendirmesi ve bu yönde tweet atması, çözüme bakış açısını ortaya koymuştur’’ dedi

AK Parti Bayraklı dan Soyer e  trafo  çıkışı!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, mahallelerinde trafo istemeyen Adalet Mahallesi sakinlerinin, teşekkür ziyareti yapmasının ardından yaptığı açıklamada, ‘’Konu bize geldikten sonra Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ve milletvekilimiz Sayın Necip Nasır’ın yakından takip etti ve trafo merkezinin taşınmasında artık sona gelindi. Konudan, 2 gün önce yaptığı sosyal paylaşımdan haberdar olduğu anlaşılan Sayın Tun Soyer’in, İzmir'in merkez ilçesi Bayraklı’daki bu alanı ‘Sorumluluk alanımızda olmasa da’ diye nitelendirmesi ve bu yönde tweet atması, çözüme bakış açısını ortaya koymuştur.’’ dedi.

Mahallelerinde kurulması planlanan trafo merkezinin taşınması için yoğun gayret gösteren Adalet Mahallesi sakinleri, konunun kendilerine aksettirilmesinden sonra yakından ilgilenen Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat ve İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundular. Trafo yeri ile ilgili gelinen son aşama ile ilgili mahalle sakinleri bilgilendirme yapan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi, ‘’Mahallelerinde yapımına başlanan trafo merkezi için endişe duyan Adalet Mahallesi sakinleri, Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden trafo merkezinin taşınması için gerekli desteği bulamadıkları için konuyu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ve milletvekilimiz Sayın Necip Nasır’a iletmiş, konuyla yakından ilgilenen vekillerimiz, TEİAŞ ile görüşerek kısa zamanda trafo merkezinin konut alanlarından daha uzak bir alana taşınması için TEİAŞ’ın karar almasını sağlamışlardı.  Bizim konuyu ele almamız sonrası; TEİAŞ yetkilileri ile görüşen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Büyükşehir Belediye yetkilileri, Büyükşehir Belediyesine ait bir alan ile TEİAŞ’a ait Adalet Mahallesi’ndeki trafo alanın takas yapılarak çözülebileceğini belirtmişlerdi.’’ dedi. 

Sayın Tunç Soyer konuya bakış açısı, attığı tweetten belli

Trafo yerinde çözüm noktasına gelindiğini altını çizen Başkan Polat, ‘’Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ve milletvekilimiz Sayın Necip Nasır’ın yakından takip ettiği ve yerinin değişmesi için TEİAŞ ile kısa zamanda anlaşma sağlanan Adalet Mahallesindeki trafo merkezinin taşınmasında artık sona gelindi. Biz AK Parti olarak sürece sağlayacağımız tüm katkıyı sağladık.  İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis üyelerimizde bu konuda mecliste tam destek sağlayacaklar. Artık çözüm İBB Meclisi ve İBB Başkanı Tunç Soyer’in kararına ve imzasına kalmıştır. Ancak şunu belirtmeliyim ki uzun zamandır yürütülen bu süreçten Sayın Tunç Soyer’in sadece 2 gün önce haberdar olduğu, twitter üzerinden yaptığı paylaşımdan anlaşılmıştır. Ayrıca İzmir'in dış ilçelerindeki her konu bizim konumuzdur diyerek sözüm ona hadiseleri sahiplenen Sayın Tunç Soyer’in İzmir'in merkez ilçesi Bayraklı’daki bu alanı sorumluluk alanımızda olmasa da diye nitelendirmesi ve bu yönde tweet atması, çözüme bakış açısını ortaya koymuştur. Adalet mahallesi sakinlerinin bu haklı talebi neticelenene kadar bu işin peşini bırakmayacağız’’ dedi.

 
Soylu'dan sokak kısıtlaması açıklaması
 
İYİ Partili Çıray '128 milyar doları' Meclis’e taşıdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'de 'A Takımı'na yeni isim!
AK Parti İzmir Seçim İşleri İl Başkan Yardımcılığına Avukat Mehmet Ata ...
Menemen Eski Başkanı Şahin'den zehir zemberek mesajlar: 'Rezillik' dedi, isim verdi: Birinci sorumlu o!
Menemen Belediyesi Eski Başkanı Tahir Şahin, yerel seçimlerde aday gösterilmemesi, ...
Erdoğan: Bakanımız, Yunan bakana haddini bildirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama ...
 
Bir AK Partili belediye hakkında daha o iddia: Bağışlar yardım olarak mı dağıtılıyor?
CHP Kınık İlçe Başkanı Kanat, ‘Biz Bize Yeteriz Kampanyası’ kapsamında ...
AK Partili belediye hakkında şok 'koli' iddiası Meclis'e taşındı: Soylu'a 7 soru!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, 30 Ekim İzmir Depremi’nin ...
AK Partili Sürekli'den 'sosyal kalkan' raporu: Ne kadar yardım yapıldı?
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, salgın sürecinde Sosyal Koruma ...
 
CHP'li Sındır'dan sert sözler: Devlet tefecilik yapmaz!
CHP İzmir Milletvekili Sındır, “gelir adaletini sağlamak istiyorsanız, ...
Erdoğan ile Bahçeli 'Özbek Otağı'nda iftar yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile iftarda bir araya geldi.
CHP'li Yücel paylaştı: AK Partili Belediye hakkında şok 'koli' iddiası ve sert sözler!
CHP İl Başkanı Yücel, İzmir depreminden etkilenen vatandaşlar için yapılan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri