POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-17' operasyonu
Uyuşturucu tacirlerine "Narkoçelik-17" operasyonu
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta deprem!
AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta deprem!
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
27 Şubat 2018 Salı - 11:57

AK Parti İl Başkanı Şengül yol haritasını anlattı!

AK Parti İl Başkanı Şengül, “AK Parti İzmir teşkilatını gençleştirmek ve sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmek istiyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şengül yol haritasını anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığına atanan Aydın Şengül, aralarında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ in de bulunduğu Adıyaman ve İlçeleri Derneği yöneticileriyle yaptığı görüşmede, çarpıcı açıklamalarda bulundu. “İzmir teşkilatımızı gençleştirmek ve sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmekte kararlıyız” dedi.

Toplumun bütün kesimlerini kapsayan, genç, dinamik, heyecanlı, İzmir’in sosyal dokusuyla örtüşen, donanımlı bir kadro hedeflediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, konuşmasını şöyle sürdürdü “ yapılanma ve kongre sürecinden hemen sonra kesintisiz biçimde sahada olacağız. Sivil toplum örgütlerimizden, hemşeri derneklerinden, meslek gruplarından oldukça değerli fikirler öneriler alıyoruz. Önümüzde ülke kaderini belirleyecek iki seçim var. Buna odaklanmalı, enerjimizi, birikimlerimizi doğru biçimde kullanmalıyız. Her şeyden önce başarıya odaklı bir teşkilat yapılanması için çaba sarf ediyoruz.

“BEN DEĞİL BİZ OLMALIYIZ.”
Geçmişteki siyasi deneyimlerimize, birikimimize dayanarak söylüyorum; ben dahil teşkilatımızın hiçbir mensubu asla ve asla ulaşılamaz olmayacak. Ego, kibir, ben virüsü, anlayışı siyasette bulaştığı an onu tüketir, bitirir. Liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın bu anlamdaki duruşu ortada, bundan daha iyi, anlaşılabilir bir örnek de olamaz. Yaşamın her alanında milletiyle birlikte, sadece ve sadece milletten aldığı güçle bu büyük davanın savaşını yıllardır aralıksız biçimde verebiliyor. İzmir’de oy değil, gönülleri kazanmak için çalışacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımızda kadınlar, gençler, mahalle teşkilatları büyük bir koordinasyon, uyum içinde çalışacağız. İzmir teşkilatımızı gençleştirmekte ve sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmekte kararlıyız” dedi.

“BÜTÜN KESİMLERİN KENDİNİ İFADE EDEBİLDİĞİ TEŞKİLAT ANLAYIŞI”
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, toplumun bütün kesimlerinin kendini ifade edebildiği bir teşkilatlanma yapısını da hedeflediklerini vurgulayarak "Ak Parti ülkemizin bütün değerlerinin bir arada harmanlandığı  herkesin partisidir.  Ulaşılabilir, sorunlarını çözebilen, tabanda daha rahat manevra kabiliyeti olan, iletişim gücü yüksek bir yapı için de teşkilatın bütün kesimleri bünyesinde barındırmasıyla mümkün olur. Bunu amaçlıyoruz."  ifadelerini kulandı.

ADNAN BAŞKAN'DAN TAM DESTEK
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ de AK Parti İzmir İl Başkanlığına atanan Aydın Şengül’ü çok eskiden tanıdığını, şartlar ne olursa olsun yüzünde gülümseme eksilmediğini belirterek “ Aydın başkanımızı İzmir teşkilatına yeni bir heyecan getirdi. Başarısı için hep birlikte çalışacağız. Dua edeceğiz. Siyasi birikimi, İzmir’deki bilinirliği, gerek il başkanlığı, gerekse milletvekilliği dönemindeki deneyimlerini çok değerli buluyoruz. Ak Parti İzmir’de aradığı taze kanı buldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Ak Parti’de sorumluluk alan herkes bu anlayışla, bilinçle hareket eder” şeklinde konuştu.

"İZMİR’İN ACİLEN CHP’DEN KURTULMASI LAZIM”
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Bilal Doğan da yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulundu. Önümüzdeki, yerel seçimlerde İzmir’in acilen CHP’nin yerel yönetim anlayışından kurtulması gerektiğini belirterek “ bundan 15 yıl önce Aziz Kocaoğlu İzmir Körfezinde yüzeceksiniz diyordu. Yüzmek şöyle dursun körfez tam bir bataklığa döndü. Ulaşım, kentsel dönüşüm,  oto park sorunu kenti giderek yerinde patinaj yapar hale getirdi.  Türkiye’nin 3. Büyük kenti dar bir alanda sıkışıp kaldı. Çok büyük bütçelere, imkanlara rağmen ideolojik belediyecilik kentimize zaman kayıp ettirdi. CHP’den kurtulmadıkça bu sorunları çözemeyiz" ifadelerini kullandı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e hayırlı olsun ziyaretine; Adıyaman Ve İlçeleri Derneği Onursal Başkanı Kadir Karadağ, Dernek Başkanı Mehmet Akdulum’ İzmir’de önemli yatırımları bulunan Adıyamanlı işadamlarından İhsan Fırat, Niyazi Gültekin, Mehmet Çınar, Avukat Aykut Dikencik, Dr. Okan Tanrıverdi,  Mimar Abdullah Tekbaş, Tarım Kredi kooperatifleri İzmir Bölgesi Müdür Yardımcısı Av. Hasan Akgün, Radyo  programcısı ve yapımcısı  Müge Sümer’inde aralarında bulunduğu kalabalık bir grup katıldı.

ADIYAMANLILAR İZMİR'DE YATIRIMLARA İMZA ATIYOR.
İzmir/ Adıyaman Ve İlçeleri Dernekleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdulum yaptığı konuşmada, İzmir'de önemli yatırımlara imza attıklarını, Türkiye çapında marka olmuş Adıyaman firmalarının farklı sektörlerde oldukça başarılı olduklarını söyledi. İl Başkanlığı görevine getirilen Şengül’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.  

 
Bakan Gül'den 'Müslüm takası' iddialarına yanıt
 
Başbakan Yıldırım: Çekya'nın imtihan günü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Gül'den 'Müslüm takası' iddialarına yanıt
Adalet Bakanı Gül, Çekya'da yakalanan PYD'nin eski eşbaşkanı Müslüm'ün ...
Dışişleri: ABD ile Afrin konusunda görüşme yok
Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, ABD ile Afrin konusunda diplomatik görüşme olmadığını söyledi.
CHP İzmir'in iş dünyası turu tam gaz: Normalleşme vurgusu!
CHP İl Başkanı Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri EGİAD'a konuk oldu. ...
 
Bahçeli'den CHP'ye: Siz de cümbüş ittifakı yapın!
MHP lideri Devlet Bahçeli, Hocalı katliamı ve Hollanda parlamentosunun ...
CHP'de 'Köstem' bilmecesi: Koruma altında mı?
CHP İzmir’de kentin ünlü doktoru Levent Köstem hakkında ‘istifa’ ve ‘disiplin’ ...
İYİ Parti İzmir topyekün sahada!
İYİ Parti İzmir topyekün sahada... İlçe başkan ve yönetimleri mahalle ...
 
Şengül’den yönetime ‘yeni dönem’ ve ‘ekip’ mesajları!
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, yeni dönem ve kuracağı ekibine yönelik ...
Başbakan'dan 'şeker fabrikaları' açıklaması
Partisinin il başkanları toplantısında 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesiyle ...
CHP'de 'tüzük taslağı'nda 2 kritik önseçim detayı!
CHP 9-10 Mart'ta gerçekleştireceği tüzük kurultayı öncesinde öneriler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri