GERÇEKİZMİR- AK Parti İzmir İl Başkanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne hizmet üzerinden yüklendi.
Paylaşımda, kentte yaşanan su kesintileri, yol bozuklukları, trafik sıkışıklığı ve çöp sorunlarına dikkat çekildi; belediye yönetimi “ortada yok” sözleriyle eleştirildi.
AK Parti’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Bir şehir düşünün; suları kesik, yolları çukur, trafiği kilit, çöpleri meydanda, belediyesi ise ortada yok. 25 yıldır aralıksız İzmir’i yönetenler; toplanmayan çöplerden, altyapı eksikliği nedeniyle akmayan sudan, bakımsız yollardan ve alternatif yollar üretilmediği için çileye dönen trafikten birinci derecede sorumludur!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |