GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 3 büyükşehir belediye başkanına videolu salvo geldi.
AK Partili Dağ sosyal medya hesaplarından, "2019 yerel seçimlerinin ardından 3 yıl geçti. AK belediyeler her zaman olduğu gibi vaatlerini tutuyor, hatta fazlasını yapıyor. Çünkü milletimiz hep en iyisini hakediyor. O esnada CHP'li belediyeler neler mi yaptı? İzleyelim..." anonsuyla yayınladığı videolarda Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'in yerine getirilmeyen vaatlerini yayınladı.
"SONUÇ: YÖNETİLEMEYEN BİR İZMİR!"
AK Partili Dağ İzmir parantezinde, "İzmir Büyükşehir Belediyesi: Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler... Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir... İzmir'imizi hak etmediği, yıllardır içine hapsedildiği bu döngüden ancak AK belediyecilik kurtarabilir" ifadelerini kullandı.
İŞTE O VİDEO:
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri