POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ahmet Mekin'den sağlık durumuna ilişkin açıklama!
Ahmet Mekin'den sağlık durumuna ilişkin açıklama!
Gözler Merkez Bankası'nda: Enflasyon raporu açıklanacak
Gözler Merkez Bankası'nda: Enflasyon raporu açıklanacak
Sivasspor'da Rey Manaj krizi: Rıza Çalımbay'a yanıt!
Sivasspor'da Rey Manaj krizi: Rıza Çalımbay'a yanıt!
Özgür Özel, AK Partili gençlere seslendi
Özgür Özel, AK Partili gençlere seslendi
19 Mayıs 2025 Pazartesi - 13:17

AK Partili İnan'dan "Terörsüz Türkiye" açıklaması

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan İzmir'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından açıklamalarda bulundu. İnan, "Türkiye Yüzyılı'na gençlerin enerjisiyle yürüyoruz" dedi.

AK Partili İnan dan  Terörsüz Türkiye  açıklaması

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, "AK Parti son 23 senede tarihi devrimsel işler yaptı ama en büyük devrimlerden bir tanesi de terörü bu topraklardan söküp atması oldu. Bu da 86 milyonluk tüm Türkiye'nin en büyük kazanımıdır." dedi.

İzmir'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan İnan, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhuriyet ve demokrasinin her zaman gençlik enerjisiyle yükseldiğini ifade etti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığında 38 yaşında olduğuna dikkati çeken İnan, "Milli Mücadele'mizi başlattığında hep yanında gençler vardı. Bugün de özellikle Türkiye Yüzyılı'na gençlerin enerjisiyle yürüyoruz. Ben de Gazi Meclisimizin en genç milletvekillerinden biriyim. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 30 yaş altı 5 milletvekilinde 4'ü AK Parti grubunda ve en genç Meclis aritmetiği de hamdolsun var. İnşallah, gençleşerek enerjimizi daha güçlü kullanarak TEKNOFEST vizyonuyla Cumhuriyet'imizi güçlendirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın gençlik haftası öncesi ülkenin gençlerine "Terörsüz Türkiye"yi armağan ettiğini belirten İnan, bu icraatı ülkeye kazandıran başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tarihi çağrısına destek olan tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti.

"Bu sürece sahip çıkan ve geleceğe taşıyacak olan biz gençleriz"

Türkiye'nin kaybedecek genci olmadığını vurgulayan İnan, şunları kaydetti: "Barış, huzur ve kardeşlik iklimini bölgemize ve tüm dünyaya sağlamakta kararlıyız. Tüm gençlerimiz bu konuda uzlaşmış vaziyette. Bugün İzmir'in sokaklarında hangi huzur varsa bugün Diyarbakır sokaklarında da aynı huzur var. Bunu sağlayan temel birlik gençlerimizin arasındaki dayanışma ve kardeşlik duygusu. Bu kardeşliği tesis edecek olan en fazla kitle de gençler. Bu sürece (Terörsüz Türkiye) sahip çıkan ve geleceğe taşıyacak olan biz gençleriz. Bu tarihi süreçte ortaya konulan çabanın, fedakarlığın ve birikimin ne kadar önemli olduğunun altını çiziyoruz, bunun farkında olduğumuzu da ifade ediyoruz. Çünkü AK Parti'nin 23 yıllık tüm icraatlarında kalem kalem gençlik var. AK Parti, son 23 senede tarihi devrimsel işler yaptı ama en büyük devrimlerden bir tanesi de terörü bu topraklardan söküp atması oldu. Bu da 86 milyonluk tüm Türkiye'nin en büyük kazanımıdır."

 
Altay'da 30 yıl sonra ilk: Karaaslan istikrarı yakaladı
 
Putin ve Trump bugün görüşecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DEM Parti tekrar siyasi partiler turuna başlıyor
DEM Parti, PKK’nın fesih kararı ve Öcalan ziyaretinden sonra siyasi partilerle ...
Özgür Çelik: Sandığı milletin önüne getireceğiz
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Cumhurbaşkanı adayımızı Silivri ...
İmamoğlu'ndan tüyleri diken diken eden 19 Mayıs mesajı!
İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Atatürk'ün Gençliğe ...
 
Özgür Özel'den 19 Mayıs paylaşımı!
CHP Lideri Özgür Özel, 19 Mayıs nedeniyle mesaj paylaştı. Özel, "Bugün ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı ...
İnan'dan dev miting öncesi CHP'ye salvo: Yolsuzluğu gölgelemeye çalışacaklar!
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP’nin ...
 
İzmir'de dev miting günü: Gündoğdu'ya insan seli!
İzmir bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul ...
Yücel'den 'süreç' değerlendirmesi, 'kayyum' çıkışı, İzmir mitingi çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısı sonrası partisinin ...
İnan'dan CHP'ye 'milletvekili' salvosu: İzmir'i temsil etmiyorlar!
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TV 100'de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Adım adım yeni genel sekretere!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri