GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, kentte yapımı tamamlanmayan üst geçit üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi.
İş başlangıç tarihinin 29 Kasım 2024, bitiş tarihinin ise 26 Haziran 2025 olduğunu belirten Saygılı, aradan geçen süreye rağmen üst geçidin hâlâ tamamlanmadığını ifade ederek "16 aydır tamamlanmayı bekliyor" dedi.
Saygılı'nın açıklamasının tamamında şu ifadeler yer aldı:
"Bu bir üst geçit. Yani tamamlanırsa bir üst geçit olacak. 16 aydır tamamlanmayı bekliyor. Onu tamamlaması gereken CHP’nin İzmir’deki belediyecilik aklı ise iş yapmak yerine polemik siyasetiyle vakit geçiriyor. İzmirli; daha derin ve önemli sorunlar çözülsün diye beklerken, alelade bir yapının bile inşaatını tamamlayamayan bu liyakatsizlik İzmir’i hep eksik bırakıyor. İşler yarım, planlar eksik, icraat zayıf… İşte size CHP belediyeciliğinin özeti. Sayın Cemil Tugay, milletvekillerimizin yapıcı tutumunu polemiğe çevirmek yerine İzmir’in sorunlarına odaklanmak çok daha faydalı olacaktır. İzmir’i abad eden hükümetimizle aşık atma cüretine de bulaşmayın. Eğer İzmir’i biraz olsun seviyor ve önemsiyorsanız, yapmanız gereken işleri yapın. Videoda görülen üst geçidin de bir an önce tamamlanması İzmirli vatandaşlarımızın beklentisidir."
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri