POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
31 Ocak 2020 Cuma - 14:04

Akşener'den iktidara 'Corona' çıkışı: FETÖ virüsüne de aynısını yaptılar!

İYİ Parti Lideri İzmir temaslarını Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki esnaf turuyla sürdürdü. Ziyaretlerinin ardından soruları yanıtlayan Akşener Corona virüsüyle ilgili önergelerin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmesine sert tepki gösterdi ve "FETÖ virüsüne de aynı şeyi yaptılar” dedi.

Akşener den iktidara  Corona  çıkışı: FETÖ virüsüne de aynısını yaptılar!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin startığını Antalya'dan verdiği yeni çalışma programı kapsamında İzmir'deki temaslarını sürdürüyor.

- AKŞENER İZMİR'DE TEŞKİLATLA BULUŞTU: ÇARPICI ERKEN SEÇİM YORUMU!... 

İzmir mesaisini dün Tire'den başlatan, partili Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı ziyaretinin ardından il başkanlığında teşkilatla buluşan ve önemli mesajlar veren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener programının ikinci gününe de Balçova ve Buca'daki ziyaretlerle start verdi. 

CORONA SORUSUNA YANIT! 
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, ilk olarak İYİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Basın mensuplarının ‘Corona virüsünün araştırılması için İYİ Parti’nin vermiş olduğu önergenin reddedilmesiyle ilgili düşünceleriniz nelerdir?’ sorusuna yanıt veren Akşener, “Demek ki, bir tehlike yok. Eğer bu milleti tanıyorsam bunların her birinin seçimlerde bir bedeli olacak” yorumunu yaptı.

Akşener Balçova ve Buca'daki esnaf turunun ardından soluğu İzmir'in gözde semti Alsancak'ta aldı. İYİ Parti Lideri temaslarını Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki esnaf ziyaretleriyle sürdürdü.  

Caddedeki dükkanların birçoğunu ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Akşener özellikle elektrik faturası ve kirayla ilgili sorular yöneltti. İYİ Parti Lideri esnafa sorunları Meclis'e taşıma sözü verdi. Akşener'in Kıbrıs Şehitleri Caddesi turunda partililer ve vatandaşlar tarafından gül yapraklarıyla savurarak gerçekleştirilen sevgi gösterisi de dikkat çekti. 

Akşener turun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Söze İzmir esnafının durumunu değerlendirerek başlayan İYİ Parti Lideri, “İzmir esnafında, dünden itibaren gördüğüm şey şu; bütün ilçelerde iş yerlerinde elektriğin çok yüksek geldiği ve çok pahalı olduğu. İki, geçen sene ile bu sene arasında ikiyle çarpılma söz konusu. Geçen yılın Ocak ayı sonu Şubat ayı başıyla; bu yılın Ocak sonu Şubat başı arasında hangi işi yaparlarsa yapsınlar, her birinin iki yıl arasında en az yüzde 25-30 ile 50 arasında değişen bir volume düşüklüğü var. Cirodan bahsetmiyorum. Satıştan bahsediyorum. Satışlar düştükçe kiralar çok pahalı kalmış. Böyle bir durum var. Çok kapanmaya yönelik iş yeri gördüm. Vergilerle ilgili sorunları var. Ben Salı günü konuşmamda İzmirlinin sesini bildireceğim” diye konuştu.

FETÖ VİRÜSÜNE DE AYNI ŞEYİ YAPTILAR!
Çin’de ortaya çıkan Corona virüsüyle ilgili önergelerin TBMM'de AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildiğinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulunan Meral Akşener, “Türkiye'nin yararı için verdiğimiz önergeleri küçük ve büyük ortak reddediyor. Corona virüsü çok önemli bir durum. Ne olduğuna dair hiç bir şey bilmiyoruz. Türkiye'ye girdi mi girmedi mi onu da bilmiyoruz. Biz gayet samimi bir biçimde komite kurulmasını istedik. Bu konuda hangi önlemlerin alınması gerektiği, vatandaşın nasıl bilgilendirilmesi gerektiğine yönelik siyasetle alakası olmayan bir önerge reddedildi. Ama virüs konusunda çok hassaslar. FETÖ virüsüne de aynı şeyi yaptılar” dedi.

KIZILAY BAŞKANI DERHAL GÖREVDEN ALINMALI!
Kızılay'ın daha önce çocuk istismarıyla gündeme gelen Ensar Vakfı'na bağış yaptığının ortaya çıkması hakkında konuşan Akşener, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın görevden alınması gerektiğini söyledi. 

Akşener şunları söyledi: Kızılay kuruluşu çok eski olan ve tamamen vatandaşın destekleriyle afetlerde çare olmak üzere organize edilmiş bir kurum. Bu ortaya çıkanlar, konuşulan konular korkunç. Bir de genel müdürün bir televizyon kanalında konuşmasını gördüm, ciddiyetten uzak, bağış yapan vatandaşlarla alay eder gibi tavrının hepinizi hakaret olduğunu düşünüyorum. Milletin her bir ferdinin payı var o kurumda. Bu adam utanıp istifa etmesi gerekirken böyle bir durum gözükmüyor. İktidarın gereğini yapması lazım… Çekil kenara denmesi lazım. Her kurumun içi boşaltılıp saygınlığı güvenirliği ortadan kaldırılırsa inanacak tek bir kurumumuz kalmayacak. Ondan önce Türk Ordusu'na karşı başlayan Ergenekon ve Balyoz'la algı oluşturma sürecinin son halkasının Kızılay olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu kişinin derhal görevden alınması gerekiyor” açıklamasını yaptı.  

İMAMOĞLU'NUN KAYAK TATİLİ HAKKINDA NE DEDİ? 
Akşener İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ'da deprem bölgesini ziyaret etmesinin ardından ailesi ile Erzurum'da kayak tatili yapması sonrası gelen eleştirileri de değerlendirdi. İYİ Parti Lideri, “Ben insanların günlük hayatında ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. O tür konuların kararın seçmen verir. O oraya gitti, bu buraya gitti bizim konumuz değil" diye konuştu. 



“BOZKURT YAPMAKTAN KORKMA”
Esnaf ziyaretlerinin aralarında vatandaşla bol bol selfie çekinen Akşener, yanına gelen genç bir çocuğun ‘bozkurt işareti’ yaparak fotoğraf çekinmek istemesi üzerine; “Sakın izin alma sakın. Bozkurt yapmaktan korkma” diyerek poz verdi.

Akşener’e ziyaretlerinde; İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililer eşlik ediyor. Akşener bugünkü programını Karabağlar, Torbalı ve Ödemiş esnaf ziyaretleri ile sürdürecek.

AKŞENER TORBALI’DA ESNAFI GEZDİ, SORUNLARI DİNLEDİ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir turu kapsamında bugün Torbalı’yı ziyaret etti. Torbalı Belediye Binası’nın önünde kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, milleti dinlemeyi sürdüreceklerini belirtti. Akşener’e Torbalı ziyaretinde İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da eşlik etti. Torbalı Belediyesi Mehter Takımı ile belediye binası önüne gelen Akşener’i Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur karşıladı.

‘BAYRAĞA EL UZATANIN ELİNİ ÇATIR ÇUTUR KIRARIZ’

Elinde Türk bayrağı ile alana giren Akşener, Yunan vekil Ioannis Lagos’un bayrak yakma eylemini hatırlatarak, "Şundan emin olun bu bayrağa uzanan elleri 82 milyon bir olur çatır çutur kırarız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

UYGUR’DAN AKŞENER’E KÖRÜKLÜ ÇİZME

Belediye binası önündeki konuşmasından sonra Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un makamına geçen Akşener burada, başkan ile bir süre sohbet etti. Başkan Uygur, Akşener’in ziyaretle kendilerini onurlandırdığını ifade ederek, "Bir siyasetçi olmaktan öte bir vatandaş olarak Sayın Meral Hanım’a Millet İttifakı’nın bir parçası olduğu için teşekkür ediyorum" dedi. Akşener’i Pazar günü yapılacak olan Geleneksel Deve Güreşi Festivali’ne de davet eden Uygur, Akşener’e devecilerin geleneği olan körüklü çizme, tesbih ve üzerinde Akşener’in adının yazdığı deveci yağlığı ile ilçeyi temsil eden ürünlerden oluşan bir paket hediye etti. Hediyeler için teşekkür eden Akşener de Başkan Uygur’a İYİ Parti logolu plaket takdim etti. Akşener, belediyedeki ziyaretinin ardından esnafı gezmeyi sürdürdü.

MERAL AKŞENER, ÖDEMİŞLİLERLE BULUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir turu kapsamında bugün Ödemiş'i ziyaret etti. Akşener'e Ödemiş ziyaretinde, İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray eşlik etti. Akşener'i Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis'in yanı sıra halk karşıladı. Ödemiş Öğretmenevi önünde toplanan partililerle de fotoğraf çektiren Akşener, esnafı gezip, sorunlarını dinledi ardından kentten ayrıldı.

 
Menemen'de çocuklar için yeni bir proje
 
Rusya'da fabrikada patlama: 1'i Türk 5 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Filistin'i yok eden planı asla tanımıyoruz
ABD'nin tek taraflı Ortadoğu planına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
Yücel'den Kaya'ya sert yanıt: Ensar Vakfı çıkışı, Harmandalı çağrısı!
AK Partili Kaya'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in ikinci çevre ...
Dağ'dan Soyer'e 'çevre yolu' çıkışı: Ya çözsün ya engel olmasın!
Dağ, Soyer’in İzmir’e ikinci bir çevre yolu yapılmasının orman kıyımına ...
 
CHP'li Polat: Bakan yanlış bilgilendiriliyor
Polat, zeytinlikler için Orman Genel Müdürlüklerince talep edilen Çok ...
CHP'de Yücel Bayraklı Örgütü'yle buluştu: İktidar kapısı aralandı...
CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP ...
CHP'li Sındır 'okul sütü'nü TBMM'ye taşıdı: Pakdemirli'ye 9 soru!
CHP'li Sındır, 2011 - 2018 yılları arasında uygulanan ‘Okul Sütü Programı’nı ...
 
'Yeni nesil siyaset tartışması: Kim/ne dedi?
Türkiye son günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ...
"Yüzyılın anlaşması dedikleri bir işgal projesidir"
ABD Başkanı Trump'ın açıkladığı tek taraflı Ortadoğu Planı'na tepki gösteren ...
Akşener İzmir'de teşkilatla buluştu: İktidara eleştiri seli, Lagos'a sert tepki, çarpıcı erken seçim yorumu!
Kentte bir dizi programa katılacak İYİ Parti Lideri Akşener, 4 günlük ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri