Aliağa Belediyesi’nin MHP’li başkanı Serkan Acar belediye yönetiminde dikkat çeken operasyona imza attı. Başkan Acar, başkan yardımcıları da dahil tüm müdürlerin istifasını istedi.
Aliağa Belediyesi’nde Müdürler ve Başkan Yardımcılarının istifalarının alındığı yönündeki iddialara Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar şu değerlendirmeyi yaptı;
“Belediyemizde belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz toplantılarda durum değerlendirmesi yapar, çalışmalarımızı özeleştiri anlayışıyla gözden geçiririz. Söz konusu toplantı da bunlardan biridir. İstifa, her şeyden önce karşılıklı güvene dayanan bir konudur.
Bugün belediyecilikte geldiğimiz noktanın İzmir’deki genel belediyecilik anlayışının çok üzerinde olduğunu görüyoruz. Ancak bulunduğumuz seviyeyi yeterli bulmuyoruz; çünkü hedefimiz dünya standartlarında bir belediyecilik anlayışıdır.
Bu vizyon doğrultusunda yeni bir sayfa açmak ve kendimizi yenilemek amacıyla böyle bir karar aldık. Çalışma arkadaşlarımızın karşılıklı güven içerisinde sundukları istifalar, benim nazarımda görevlerinden istifa etmek değildir. Bu; İzmir standartlarını esas alan belediyecilik anlayışından istifa etmek, dünya standartlarında belediyecilik anlayışına yelken açmaktır.”
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri