İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, iklim değişikliğiyle birlikte artan ani ve yoğun yağışlara karşı kentin direncini artıracak yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Aliağa’da yağmur suyu hattı yatırımına başlandı. Necmettin Giritlioğlu Caddesi’nde yürütülen çalışmalar tamamlandığında yoğun yağışlarda yaşanan su baskını sorunu ortadan kalkacak.

Necmettin Giritlioğlu Caddesi ile Siteler Mahallesi’nin Petkim yerleşkesine cepheli batı bölümünde yağmur suyu hattı oluşturduklarını belirten İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, çalışmaların mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.
1.167 metre uzunluğunda yağmursuyu borusu ile 554 metre prefabrik kutu kesitli hattan oluşan proje ile Aliağa’nın altyapı sistemi güçlendirilecek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri