POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Beşiktaş'ın zirve takibi: Derbi öncesi kazandı
Beşiktaş'ın zirve takibi: Derbi öncesi kazandı
Trump'ın Gazze planı: İsrail kabul etti, Hamas bekleniyor!
Trump'ın Gazze planı: İsrail kabul etti, Hamas bekleniyor!
Kumara başlama yaşı 15'e düştü!
Kumara başlama yaşı 15'e düştü!
Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması
Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması
29 Eylül 2025 Pazartesi - 12:10

Altay 4. haftayı da galibiyetsiz kapattı

TFF 3. Lig 4. Grup’ta Eskişehirspor’a evinde 3-2 yenilen Altay, 4. haftayı da galibiyetsiz kapattı. Yeni teknik direktör Yusuf Şimşek’in ilk maçında da mağlup olan siyah-beyazlılar, düşüşünü sürdürdü. Mücadele gücü umut verse de son dakika golüyle gelen mağlubiyet büyük üzüntü yarattı.

Altay 4. haftayı da galibiyetsiz kapattı

TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta evinde Eskişehirspor'a 3-2 mağlup olan Altay, 4'üncü hafta sonunda da galibiyetle tanışamadı. Oynadığı 4 müsabakada 1 beraberlik, 3 yenilgi alan İzmir temsilcisi 1 puanla düşme hattına demir attı. Üst üste 2 kez küme düşerek 8 yıl sonra 3'üncü Lig'de mücadele eden siyah-beyazlılar sezona istediği gibi başlayamadı. Geçen haftaki Denizli İdmanyurdu mağlubiyeti sonrası Ramazan Kurşunlu'nun yerine göreve getirilen teknik direktör Yusuf Şimşek, ilk sınavından eli boş ayrılarak kötü gidişe engel olamadı.

Eskişehirspor karşısında kaleci Ulaş'ın hatasıyla 19'uncu dakikada kalesinde gol gören, 72'nci dakikada 2-0 geriye düşen Altay, 79'uncu dakikada Onur Efe'nin penaltı golüyle moral bulup, 89'da Özgür'ün kafa golüyle skoru 2-2'ye getirdi. İzmir ekibi 1 puana çok yaklaşmasına rağmen uzatmada yıkıldı. Altaylı stoper Sefa'nın penaltıya neden olmasıyla Eskişehirspor 90+2'de 1 gol daha bularak 3 puanı kaptı. Sahadan eli boş ayrılan siyah-beyazlı ekip büyük üzüntü yaşadı. Altay mağlubiyete rağmen gösterdiği mücadele ile teselli verdi.

BAŞKAN SİNAN KANLI BABA OLDU

Altay Başkanı Sinan Kanlı, maçtan 1 gün önce ikinci kez baba olma sevincini yaşadı. Başkan Kanlı, yeni doğan oğlunun ismini Emir Altay koydu. Minik Emir Altay için tribünde pankart da açıldı. Karşılaşmayı protokol tribününden takip eden Altay Başkanı Kanlı, "Her iki takımın da verdiği mücadele taraflı tarafsız herkese keyif verdi. Takımımız Yusuf Şimşek liderliğinde bir kaç günlük çalışmayla bile mücadeleci, oyuna tutunan, skoru kabullenmeyen ve pozisyon üretkenliği ile ilerisi için çok iyi sinyaller verdi. İyi bir takımımız var. Birlikte çalışmalarının meyvesini ilerleyen günlerde alacağız. Tüm oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. Taraftarımızın içeride ve dışarıda takımımızı artarak desteklemesini rica ediyorum" dedi.

GÖZTEPE İÇİN PANKART

Altay Spor Kulübü, Beşiktaş maçı sonrası cinayete kurban giden Göztepe taraftarı Emircan Övüç için pankart hazırladı. Siyah-beyazlı takımın oyuncuları Eskişehirspor müsabakasına çıkarken taşıdıkları pankartta, "Acınız acımızdır. Tüm Göztepe camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi. Karşıyaka da geçen hafta pankartla sahaya çıkarak Göztepe'ye başsağlığı dilemişti.

 
Göz-Göz savunmada duvar ördü!
 
CHP için kritik gün: Saatler 15.00'e ayarlı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göz-Göz savunmada duvar ördü!
Süper Lig’in 7. haftasında Eyüpspor deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ...
Bucaspor 1928 dibe demir attı
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta zor günler geçiren Bucaspor 1928, yeni teknik ...
Aliağa FK zirveye göz kırptı!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Somaspor’u 3-0 mağlup eden Aliağa ...
 
İzmirli jimnastikçilerden 3 altın madalya birden!
Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı'nın İzmirli yıldızları Ferhat Arıcan ...
Karşıyaka'dan 4 maçta 4 galibiyet!
TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta zirveye oynayan Karşıyaka, Alanya 1221 FSK’yı ...
Yeni Malatyaspor, 974 gün sonra puan aldı!
2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ligin 6. haftasındaki Ankara Demirspor ...
 
Domenico Tedesco'dan Sadettin Saran açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Fenerbahçe Kulübü Başkanı ...
Altay gol düellosundan puan çıkaramadı
3’üncü Lig 4’üncü Grup 4’üncü hafta mücadelesinde Altay evinde Eskişehirspor’a ...
Altay-Eskişehirspor maçı öncesi şok gelişme: Hakeme bıçaklı saldırı
Altay-Eskişehirspor maçı öncesi İzmir’de görevli yardımcı hakem Emre Kaya, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir'de kongrelerde öne çıkan detaylar/isimler!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri