POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Demirtaş ve Yüksekdağ'ın tahliye başvurusuna ret!
Demirtaş ve Yüksekdağ'ın tahliye başvurusuna ret!
Bahçeli'den iddialara sert tepki: Müfteridir, namerttir!
Bahçeli'den iddialara sert tepki: Müfteridir, namerttir!
Kartalkaya faciasıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni
Kartalkaya faciasıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni
Ferdi Zeyrek, vefatının 40. gününde anıldı
Ferdi Zeyrek, vefatının 40. gününde anıldı
18 Temmuz 2025 Cuma - 13:30

Altay'da şok: Heyal vazgeçti!

3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da şirketleşme çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Büyük Altay 1914 Futbol ve Spor Yatırımları A.Ş'nin hisselerini devralan yatırımcı Vahdettin Heyal bir kez daha görevden çekildiğini duyurarak şaşkınlık yarattı.

Altay da şok: Heyal vazgeçti!

3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da şirketleşme çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Büyük Altay 1914 Futbol ve Spor Yatırımları A.Ş'nin hisselerini devralan yatırımcı Vahdettin Heyal bir kez daha görevden çekildiğini duyurarak şaşkınlık yarattı. Daha önce sözlü olarak geri planda kalacağını açıklayan Heyal, şirketin hisselerini devraldıktan sonra yine geri adım attı. Vahdettin Heyal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Altay kulübü için yaklaşık 10 aydır verdiğim mücadelemin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bu yola Büyük Altay'ı borç yükünden kurtarıp, kurumsal ve güçlü ekonomisiyle küresel bir oyuncu haline getirmek için çıktım. Ancak, 'Küçük olsun, bizim olsun' zihniyetiyle yola ateşten dikenli teller attılar. Yaklaşık 10 aydır duymadığım hakaret kalmadı" dedi.

Tüm mücadelesinin Altay ve Altay’ın geleceği için olduğunu dile getiren Vahdettin Heyal, "En son geçen ay çekildiğimde şirket devrini kabul edip süreci hızlandırmak için harekete geçildi. Sağ olsun Sayın Mahmut Özgener'in desteğiyle sürekli engellenilen şirket devri süreci dün noktalandı. Ancak futbolun profesyonel yarışmacı haklarının devredilmesi için genel kurula gidilmesi maddesini kabul etmedim. Genel kurulun onayından geçmeme riski bulunduğundan yüksek miktarda harcama yapmam mümkün değil. Genel kurul sürecine kadar kulübün hukuki olarak herhangi bir problemle karşı karşıya kalmaması adına ve buna ben sebep olmamak için 10 ay önce çıktığım bu zorlu mücadeleden artık çekiliyorum. Üzerime devredilen şirketin hisselerini istedikleri zaman istedikleri kişi ya da kişilere devretmeye hazırım. Tüm kavgam Altay ve Altay'ın geleceği içindi” ifadelerini kullandı.

 
İddianameden detaylar: 41 milyonluk kira ödemesi, yüzde 1 seviyesindeki inşaat!
 
12 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 31 tutuklama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Briç heyecanı İzmir’de yaşanacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Briç Federasyonu iş birliğiyle ...
Karşıyaka altyapıdan iki yıldızı vitrine çıkardı
TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezon öncesi altyapısından yetişen ...
Mastercard ve Visa hakkında soruşturma!
Rekabet Kurulu, küresel çapta kartlı ödeme sistemleri pazarında faaliyet ...
 
İzmirli yüzücü Bengisu iklim için kulaç atacak
İzmirli ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı, Ocean's 7'nin en zorlu etaplarından ...
Karşıyaka'da ayrılık: Thomas Erokspor yolcusu
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka’da forma giyen oyun kurucu ...
Göztepe'de sağ kanadın yeni sahibi belli oldu!
Göztepe'nin Adana Demirspor'dan transfer ettiği 22 yaşındaki sağ bek Arda ...
 
Osimhen transferinde tek bir madde kaldı!
Galatasaray ile Napoli, Victor Osimhen transferinde anlaşma sağladı. İmzaların ...
Fenerbahçe'nin hazırlık maçında kavga çıktı!
Yeni sezon hazırlıklarını Portekiz'de sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık ...
4 sezon önce Süper Lig'deydi... Kapanıyor!
4 sözon önce Süper Lig'de mücadele eden Denizlispor kapanmanın eşiğine ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de 'il başkanı' senaryoları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri