POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Sel felaketinden bir acı haber daha
Sel felaketinden bir acı haber daha
Tavuklu pilav 100 kişiyi hastanelik etti!
Tavuklu pilav 100 kişiyi hastanelik etti!
Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül teslim oldu
Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül teslim oldu
Halat şovunda kaza: Amerikan askeri öldü
Halat şovunda kaza: Amerikan askeri öldü
18 Ekim 2026 Pazar - 13:02

Altay’ı bireysel hatalar yaktı

3’ÜNCÜ Lig 2’nci Grup’ta ilk yarısını 1-0 üstün kapattığı maçta ikinci devrede yediği gollerle Eskişehirspor’a 4-1 yenilen Altay, bireysel hataların kurbanı oldu.

Altay’ı bireysel hatalar yaktı

3’ÜNCÜ Lig 2’nci Grup’ta ilk yarısını 1-0 üstün kapattığı maçta ikinci devrede yediği gollerle Eskişehirspor’a 4-1 yenilen Altay, bireysel hataların kurbanı oldu. İlk golü 68’inci dakikada stoper Sefa’nın ceza sahasında rakip oyuncu Beykan’ın ayağına basarak penaltıya neden olmasıyla kalesinde gören siyah-beyazlılar, 74’üncü dakikada bu kez bir diğer stoper Yunus Efe’nin kaptırdığı top sonrası 2-1 geriye düştü. Bu gollerin ardından gardı düşen Altay, 79 ve 90+1’inci dakikalarda yediği gollerle sahadan boynu bükük ayrıldı.

İzmir ekibi, Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda ev sahibi olduğu 4 maçta 2 beraberlik, 2 yenilgi alırken, aynı statta misafir olduğu Karşıyaka maçından ise 1 puanla ayrıldı. Transfer yasağı nedeniyle altyapısından yetişen gençlerle mücadele eden Altay, taraftarı önünde bir kez daha galip gelememesine rağmen 90 dakika sonunda tribünlerden alkış topladı. Altay taraftarları futbolcuları alkışlarla soyunma odasına uğurladı. Ligde 7 maç sonunda 9 puanda kalan siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta Balıkesirspor’a konuk olacak.

TUNA ÜZÜMCÜ: “MÜCADELELEYLE GURUR DUYUYORUM"

Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü, üzgün olduğunu söyleyerek, “En çok da futbolcu kardeşlerimizin sahada verdikleri emeğin karşılığını alamamış olmasına üzülüyorum. Karşılaşmanın 75’inci dakikasına kadar topun arkasında doğru durarak, alanları kapatarak ve pozisyonlar üreterek mücadele ettik. Golü bulduk, skor avantajını koruduk. Ancak son bölümde tecrübe eksikliğimizin de etkisiyle yaptığımız hatalar sonucunda sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Evlatlarımızın ortaya koyduğu mücadeleyle gurur duyuyorum. Son düdükle birlikte taraftarlarımızın futbolcularımızı bağırlarına basması benim için çok kıymetli. Emeklerini görmeleri, mağlubiyetin üzüntüsü içinde bu çocukların yanında durmaları hepimize güç veriyor. Onların desteği, bu genç takımın ayağa kalkıp yoluna daha güçlü devam etmesi için en büyük dayanaklarımızdan biri" dedi.

YENİ ROTA ATATÜRK STADI

Alsancak Mustafa Denizli Stadı zemininin 1 ay bakıma alınacak olması nedeniyle Altay’ın bu süreçte iç saha maçlarını İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacağı bildirildi. (DHA)

 
Soyer'den Tugay'a anketli, rakamlı ve Adorno'lu yanıt!
 
Menemen FK'da kötü seri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da Palaoğlu yası
3'üncüLig 2’nci Grup’taki İzmir temsilcisi Karşıyaka’nın eski futbol şube ...
Altay öne geçtiği maçta dağıldı!
3’üncü Lig 2’nci Grup 7’nci hafta mücadelesinde Altay evinde ilk yarısını ...
Kaf-Kaf evinde hata yapmadı!
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Karşıyaka evinde geçen sezondan ...
 
Fenerbahçe'de Asensio ve Kante kararı
Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de iki isim geri dönüyor.
Karşıyaka Stadı'nda ilk ihale tamam
İzmir'in en eski kuruluşlu spor kulübü Karşıyaka'nın yıllardır kavuşmayı ...
Stoilov şeytanın bacağını kırmak istiyor!
Trendyol Süper Lig'de Eyüpspor galibiyetiyle moral bulan Göztepe, pazar ...
 
Beşiktaş, Almanya'da zafere kanatlandı
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında deplasmanda Hoffenheim'ı mağlup etti.
Başkandan Altay taraftarına bilet tepkisi: 200 TL'ye sandviç bile alınmıyor!
3'üncü Lig 2'nci Grup'ta cumartesi günü evinde Eskişehirspor'la karşılaşacak ...
Göztepe'nin deplasman karnesi evinden iyi!
Süper Lig'de İstanbul'da Eyüpspor'u 4-0 yenip 7 maç sonunda ilk galibiyetini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ön seçimin anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri