2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta evinde Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıktan sonra teknik direktör Ender Traş ile yollarını ayırıp göreve Yusuf Şimşek'i getiren düşme hattındaki Altınordu yarın deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanacak 26'ncı hafta mücadelesi saat 15.00'te başlayacak. İzmir ekibinde sakatlığı süren sol bek Gökhan Süzen ile kadro dışı kalan santrfor Keni Var Uzun görev yapamayacak. Ligde 14 puanla 18'inci sırada yer alan kırmızı-lacivertliler, 28 puanı bulunan 12'nci basamaktaki İstanbul ekibine ilk yarıda İzmir'de 2-0 mağlup olmuştu.
Altınordu'nun başındaki ilk maçına çıkacak teknik direktör Yusuf Şimşek, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti. Tecrübeli teknik adam, "Önümüzde kısa bir süreç var ve bu süreçte çok iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Daha önce görev yaptığım birçok takım zorlu dönemlerden geçiyor, alt sıralarda yer alıyordu. Ancak hep birlikte önemli başarılar elde ederek bu takımları yukarı taşımayı başardık. İnşallah burada da futbolcu kardeşlerimizle, evlatlarımızla birlikte takımımızı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmanın bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunun bilincindeyiz. Sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi. (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri