2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Altınordu, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını 3'üncü Lig temsilcisi Nazillispor'la yapacak.
İzmir ekibi rakibini 6 Ağustos Çarşamba günü Metin Oktay Tesisleri'nde konuk edecek. Çalışmalarını tesislerinde sürdüren kırmızı-lacivertli takımdan ayrılan oyuncusu sayısı 13'e yükselirken, henüz takviye yapılmadı.
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın hafta içinde bir yatırımcı adayı ile bir araya geleceği ifade edildi. Öte yandan yuvadan uçan Kaan Baysal, Orduspor 1967 ile anlaşamayınca Eskişehirspor'la el sıkıştı. (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |