İzmir Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Alsancak’ta “Aşkın Melodileri” etkinliği düzenledi. Kıbrıs Şehitleri Caddesi önünde yapılan etkinlik, Atıl Aktagel’in solo konseriyle başladı, Hazal İlhan’ın saksafon dinletisiyle devam etti.

Hikem Çamdalı ve Atıl Aktagel ile Şenol Şentürk ve İbrahim Telkıvıran duo performansı ile müzikseverlerle buluştu. Günün ilerleyen saatlerinde Bando Quartet konseriyle tempo yükseldi. Program, 17.30’da Enes Kunduracı konseri ve 18.30’da DJ Heyecan performansıyla tamamlandı. Gün boyunca Alsancak’ta hava şartlarının da elverişli olması etkinliğe ayrı bir renk kattı. Etkinliğe katılan çiftler müzik eşliğinde dans ederken, birçok vatandaş sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. İzmir’in kalbinde yapılan dinleti, özel bir Sevgililer Günü etkinliği olarak hafızalarda yerini aldı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri